God information omkring leveringen og dejlig hurtig levering. Tilbud om hjælp hvis jeg bliver i tvivl om noget.
Leia as opiniões dos outros
Første gangs køber men super oplevelse. Glemte noget da jeg havde købt. Men henvendte mig i chatten på hjemmesiden og uden problemer fik jeg det jeg manglede mod selvfølgelig ekstra betaling som skete... Ver mais
Jeg bestilte omkring middag og dagen efter ca kl.16 ankom de bestilte varer. Herudover har jeg altid været glad for Grolands produkter. De lever op til forventningen og den kvalitet som Groland lover.... Ver mais
Synes det gik hurtigt og fik hvad jeg bestilte. Den sidste 5 stjerne mangler fordi produktet jeg fik ikke havde en dansk eller engelsk vejledning. Men kun en italiensk. Så For at finde den korrekte do... Ver mais
A empresa respondeu
Dinamarca
- groland.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Der er hvad der skal bruges til…
Der er hvad der skal bruges til indfdøres dyrkning og hurtig levering
Rigtig god oplevelse
God information omkring leveringen og dejlig hurtig levering.
Tilbud om hjælp hvis jeg bliver i tvivl om noget.
Godt
Hurtig levering.
Jeg bestilte på jeres hjemmeside og dagen efter, var det i pakkepost nær mig.
Lige efter bogen!
Leveret indenfor 18 timer Imponerende…
Leveret indenfor 18 timer Imponerende Produkt lever op til det lovede
Så ringe service…
Så ringe service…
Sikke en gang l… du lukker ud og det ikke første gang du snyder folk kan jeg se alt hos dig er det altid kundes skyld produktet går i stykker ved brug første gang det bruges
Det er den yderste pose som ALDRIG er i forbindelse med andet end vand og partikler under 0,150mm så ingen tvivl om det er produktet der har fejlet!!!
Handle aldrig hos dem..!!!!

Resposta da Groland
pakke ankommer hurtig god service
Hurtig levering, nem bestilling og betaling...
Hurtig levering og det leverede isolerings materiale er præcis som beskrevet, bestilt og ønsket. Handler gerne her igen :-)
Hurtigt og Godt
Jeg er yderst tilfreds med hvor hurtigt det går.
Og varene er altid af super god kvalitet.
Kun Ros herfra
Gode produkter
hurtigt og nemt
God vejledning og bettening kommer …hurtigt det er ikke altid
God vejledning og betjening kommer hurtig frem, men mand kan bare ikke regne med at få det mand besteller ikke dem jeg bestellert fik jeg noget helt andet end jeg bestilte sorry
Jeg ville give dem 0 stjerne
Snyder hvis de siger anmeldelsen er falsk!!!! Jeg ville give dem 0 stjerne, hvis det var muligt. Købte et produkt hos dem, hvortil de efterfølgende ikke tillader at returerne produktet efter en fejlbeskrivelse af det på deres hjemmeside, fordi produktet har været åbnet. Man spilder altså sine penge på baggrund af en fejl fra deres side. Kan ikke anbefale nogensinde at handle hos dem, hvis du har et ønske om at kunne returnere dit produkt. Det er nok den mindst hjælpsomme kundeservice jeg nogensinde har oplevet!

Resposta da Groland
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.