Troede ikke det var muligt at finde en mulighed for hjælp til mine seneknuder, i mine håndled. Men FIT-plastret virker virkelig helt vild godt, de forsvinder selvfølgelig ikke men aftager smerterne. O... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bluff och båg från början till slut. Jag har inte förlorat ett enda kilo. Jag köpte två paket för att ge det en ärlig chans. Jag blev lite illamående några dagar men fortsatte ändå. Efter två månade... Ver mais
Efter et år med inflammation og invaliderende smerter det ene knæ, så jeg reklame for Fit Plaster og læste andres gode resultater på Trustpilot. Købte en intro- pakke i tilfælde af et tilbagefald. Men... Ver mais
Har i flere måneder bøvlet med en løbeskade:betændt skillessene :-( Købte plastret da jeg så det hænge på apoteket, og tænkte faktisk, “aaaaah for godt til at være sandt “ . Men jeg satsede, for ude... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
FIT Plaster forhandler smertelindrende plastre.
Informações de contacto
Herstedøstervej 9, 2600 , Glostrup, Dinamarca
- kontakt@fit-plaster.dk
- www.fit-plaster.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Jeg kjøpte en pakke til litt over 250kr…
Jeg kjøpte en pakke til litt over 250kr som et engangskjøp å ble trukket over 900kr på kontoen
Tappade inte ett gram på två månader
Jag blev lite illamående några dagar men fortsatte ändå. Efter två månaders användning står vågen på exakt samma.
Fit Therapy Patches til knæ
Desværre kun tre stjerner.
Jeg købte Fit Therapy Patches på apoteket og har brugt dem til mine knæ. De skulle kunne sidde på i 120 timer og fjernes med olie pga den stærke lim. Allerede på 2. døgn var virkningen minimal og et par timer senere røg de simpelthen af af sig selv. Jeg holdt dem tørre i badet, har ikke brugt cremer i området og alligevel faldt de af helt af sig selv.. God løsning for en enkelt dag men så heller ikke mere.
VIRKELIG GOD SERVICE
Jeg købte fit plaster hos apoteket mod menstruationssmerter, men desværre fik jeg en allergisk reaktion fra den lim der er på plastret. Apoteket ville ikke gøre noget ved det, men henviste mig til firmaet. Firmaet gav mig pengene i rabat ved køb af et andet produkt. Rigtig rar person at snakke med og meget hjælpsom.
Jeg har gennem en årrække lidt af…
Jeg har gennem en årrække lidt af smerter i ryggen efter to operationer for fiscus. Jeg har gode erfaringer med plastret, jeg synes det lindre smerterne. Måske ikke helt i fem dage, men så kan man jo bare skifte plastret.
Virker længe .
Fri for rygsmerter
Jeg var lidt i tvivl, da jeg skulle bestille på nettet, jeg fik fin vejledning af en medarbejder.
hjælper på lettere rygproblemer et par…
hjælper på lettere rygproblemer et par døgn
Positivt overrasket :-)
Har i flere måneder bøvlet med en løbeskade:betændt skillessene :-(
Købte plastret da jeg så det hænge på apoteket, og tænkte faktisk, “aaaaah for godt til at være sandt “ . Men jeg satsede, for uden medicamenter og andre kradse sager, kunne det vel ik skade. Jeg gik med plastret i nogle dage, og væk var alle symptomer. Det sidder virkelig godt på anklen og mærker ikke jeg har det på.
Ros/Ris
Har lidt tendens til af falde af, spec på knæ når man har lange bukser på.
Bort set fra det - så VIRKER det.
Fantastiske og livsændrende plastre
Fantastiske og livsændrende plastre. Jeg har haft kroniske smerter i lænden i 10 år og disse plastre gør at jeg kan stige ud af sengen om morgen næsten smertefri
Provat i 5 dagar för mina atrosknän…
Provat i 5 dagar för mina atrosknän mycket bättre i 4 dagar iaf
Jeg syntes det hjælper så jeg er godt…
Jeg syntes det hjælper så jeg er godt tilfreds
Den hurtige ekspedition af min bestilling
Jeg har bestilt plastrene som en gave til en veninde.
Hun skal have dem i julegave, så jeg kender ikke
virkningen af dem endnu.
Fordi jeg ved det virker
Fordi jeg ved det virker, og er billigste smerteplaster på markedet
jeg syntes ikke de sad særlig godt fast…
jeg syntes ikke de sad særlig godt fast og jeg havde ingen virkning fra dem.
men jeg vil måske prøve dem igen, lidt større.
Det virkede på mig så det bliver ikke…
Det virkede på mig så det bliver ikke sidste gang jeg køber de Fit plaster. Det er en god ide at få hjælp til det plaster der skal sidde på ryg/lænd.
Det kan anbefales som smertelindrende til de forskellige steder på kroppen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.