Från det första bemötandet tills man gick ifrån butiken var helt underbar. Underbar personal som hjälper en kravlöst och gör allt för kundens bästa. Hade man kunnat slänga till en extra stjärna hade j... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Beställde 3-pack med SiGN Smart Home WiFi Smart Plug som skulle finnas i lager. Fick 11 dagar senare Star Trading Smart Plug Outdoor levererade i stället. Har tidigare SiGN pluggar och ville ha samma... Ver mais
Bra pris och produkt. Stod att varan fanns i lager, skulle skickas inom 1-3dgr. Gick över 1 vecka och inget paket. Skickar och frågar var paketet är och blir informerad att vara är slut. Dålig kommuni... Ver mais
Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt. Löste problem med att hitta ny lämplig mobil då den förra tragiskt gick i golvet, kom in med ett problem, gick därifrån med en lösningen på fickan.
Informações sobre a empresa
- Loja de acessórios para telemóveis
- Serviço de reciclagem e desbloqueio de telemóveis
- Fornecedor de equipamento de telecomunicações
Grönmobil strävar efter att främja en förbättrad teleekonomi genom att erbjuda en mix av nya produkter av hög kvalitet och noggrant granskade begagnade enheter. Företaget, grundat 2011, har etablerat sig både genom fysiska butiker och onlineplattformar, och har framgångsrikt assisterat tiotusentals kunder under åren. Den centrala målsättningen för Grönmobil är att presentera konsumenterna mer hållbara alternativ inom telekomindustrin. Genom att integrera noga utvalda begagnade enheter i sitt sortiment strävar vi inte bara efter att erbjuda prisvärda alternativ utan även att minska den miljömässiga påverkan av elektronikavfall. Produkterna genomgår en rigorös granskning innan de blir tillgängliga för kunder, vilket säkerställer att de uppfyller höga kvalitetsstandarder. Med vår långa närvaro på marknaden har Grönmobil inte bara skapat en stark närvaro genom sina butiker utan också byggt upp en onlineplattform för att möta kundernas behov och öka tillgängligheten för sina produkter och tjänster. Med ett fokus på både kvalitet och hållbarhet strävar Grönmobil mot att vara en ledande aktör som driver fram en positiv förändring inom telekomsektorn. Med vänlig hälsning, Joakim Englund Grundare
Informações de contacto
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
As pessoas também visitaram
Väldigt bra
Bra hemsida lätt att beställa super snabb leverans rekommenderas /Thomas

Resposta da Grönmobil
Snabbt, billigt och bra kvalite
Beställde och fick mina saker dagen efter! Snabbt och sakerna jag fått var av bra kvalite. Priserna var även mycket bra. Mer kunde jag inte be om

Fantastisk leverans
Fantastisk leverans! Vi beställde igår och det kom idag. Också är det rea och fina produkter. Mycket nöjd.

Resposta da Grönmobil
Mycket bra bemötande från personalen
Mycket bra bemötande från personalen. Fick super bra hjälp och lösning på mitt ärende.

Problem med orden
Problem med att skicka orden, sedan när man fick orden så var det problem med orden.DÅLIG kvalite Sedan när man skulle skicka orden i retur så var man tvungen att påminna om återbetalning även där..jobbigt.

Dålig kvalitet
Enligt hemsidan skulle produkten komma efter 1-3 arbetsdagar. Jag fick min produkt efter över en vecka. När jag väl fått produkten var den defekt och fungerade inte som den skulle, så jag fick skicka tillbaka den och väntar nu på pengarna tillbaka.

Jättebra service vid frågor
Jättebra service vid frågor, snabba svar.
Helnöjd med allt! 👍

Resposta da Grönmobil
Positivt och mycket trevligt bemötande…
Positivt och mycket trevligt bemötande av kunnig personal!!

Resposta da Grönmobil
Snabb och bra service, tack
Kom in med telefonen dagen före julafton med 45 min till stängning, mobilen laddade inte, 25 min senare var det klart till ett bra pris.
Mycket bra service och vänlighet hos…
Mycket bra service och vänlighet hos er.Man får alltid hjälp när man kommer in.
Super bra hjälp
Super bra hjälp, snabba och duktiga på sitt område. Bra och snabb support från dem. Kommer absolut att komma tillbaka.

Resposta da Grönmobil
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.