Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är supernöjd och pratade med en trevlig kille som hette Fabian. Hjälpsam och lätt att få tag på då jag behövde nå honom ännu en gång efter vårt samtal. Känns tryggt och jag hoppas att allt funka... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag har varit i kontakt med Fonero flera gånger och fått erbjudande om att få ett bättre pris på mitt mobilabonnemang. Första försäljaren jag pratade med var otydlig med var han ringde ifrån och att j... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Telefonförsäljaren låtsades veta vad jag betalar för både mitt mobilabonnemang (Fello) och villafiber (Bahnhof). Han sa att jag har betalat för mycket och skulle bli kompenserad, plus att han skulle s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamento de telecomunicações

Fonero – Framtidens Telekompartner för Privatpersoner & Företag Vi är specialiserade på att erbjuda marknadsledande lösningar inom mobiltelefoni, bredband. Vår affärsmodell bygger på enkelhet, transparens och resultat. Genom strategiska partnerskap med ledande operatörer kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser, tydliga villkor och personlig rådgivning – utan att tumma på kvalitet eller kundupplevelse. Med ett dedikerat team av säljare, rådgivare och teknikspecialister hjälper vi varje månad tusentals kunder att spara pengar, byta operatör smidigt och få bättre kontroll över sin uppkoppling. Vi tror inte på krångliga processer – vi tror på lösningar som fungerar från dag ett. Vår vision är att bli Sveriges mest rekommenderade telekombolag. För att nå dit arbetar vi med stark intern kultur, datadriven försäljning och ett kompromisslöst fokus på kundnöjdhet. Oavsett om du är en privatperson som vill sänka dina mobilkostnader eller ett företag som söker en trygg, långsiktig partner – vi är redo. Välkommen till en ny standard inom telekom.

Informações de contacto

3,4

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

401 opiniões

Respondeu a 69% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Trevliga

Trevliga, tillmötesgående, tålmodiga var Molly och Philip.
Tack för god service!

15 de abril de 2026

Hjälpsam

Väldigt trevlig tjej jag pratade med och hon hjälpte mig med de som behövdes utan problem.
Väldigt hjälpsam och bra bemötande.

14 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är supernöjd och pratade med en…

Känns tryggt och jag hoppas att allt funkar som det ska kvar🙏

10 de abril de 2026

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Men jag kollade upp om det fanns ett samarbete med 3 efter samtalet med Er. För man fick först uppfattning om att ni va ett eget tele bolag. Ni säger 6 mån och 3 säger 4 mån innan man kan förnya sitt abonnemang så detta fick man oxå kolla upp. Så lite exta arbete blev det

7 de abril de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.