Rigtig god oplevelse fra start til slut. Fik leveret 4.000 liter pinjebark 80/140 mm, og kvaliteten var helt i top. Super kundeservice, hurtige svar på mine spørgsmål og levering som aftalt. Kan varmt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Prisen & kvaliteten passede. Havde et ønske om levering en bestemt dag, hvilket blev opfyldt. STOR tak. Chaufføren - som var yderst imødekommende for ønsker - kun bestemt håndtere sin bil såvel kra... Ver mais
A empresa respondeu
Fik den bedste og mest venlige hjælp, og fik det rigtig pinje dækbak, som andre leverandør ikke kan finde ud af. Vil til en vejr anden tid bruge dem igen. Virkelig hurtig levering dagen efter vi... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Gruslevering.dk er Kærvang Materialers online butik - og her kan du forvente en nem, professionel og personlig oplevelse hele vejen igennem. Alle produkter på www.gruslevering.dk leveres direkte til din adresse i bigbags, så du får en løsning, der er både praktisk og effektiv. Med 14 års erfaring inden for sand, grus, granitskærver, muld, flis, spagnum, støbeprodukter og meget mere, ved vi, hvor vigtigt det er, at du får den rette kvalitet og den rette mængde. Derfor står vores team klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning - du er altid velkommen til at ringe på 72 49 44 44 alle hverdage kl. 8.00–16.00 eller skrive til info@kaervangmaterialer.dk. For at gøre det så enkelt som muligt er alle bigbag‑priser inkl. gratis levering. Du får en klar pris fra start, uden skjulte gebyrer eller uventede tillæg. Vi leverer hurtigt, sikkert og med fokus på god service - så du får en løsning, der passer til dine behov.
Informações de contacto
Tylstrupvej 1, 9382, Tylstrup, Dinamarca
- info@kaervangmaterialer.dk
- gruslevering.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Rigtig god oplevelse fra start til…
Rigtig god oplevelse fra start til slut. Fik leveret 4.000 liter pinjebark 80/140 mm, og kvaliteten var helt i top. Super kundeservice, hurtige svar på mine spørgsmål og levering som aftalt. Kan varmt anbefales!
Fik den bedste og mest venlige hjælp
Vil til en vejr anden tid bruge dem igen.
Virkelig hurtig levering dagen efter vi talt sammen.
Mvh.
Kim Sommer
Søborg

Resposta da Gruslevering.dk
Hurtig service og venlig hjælp på trods…
Hurtig service og venlig hjælp på trods af to ændringer af ordren (fra mig).

Aldeles fremragende service
Aldeles fremragende service. Jeg havde en del spørgsmål ift. min ordre, og jeg oplevede virkelig, at personalet var imødekommende og optagede af, at få alt til at klappe ift. at få leveret på rette måde, tid og sted 👍

Resposta da Gruslevering.dk
De opdagede lynhurtigt en fejl i…
De opdagede lynhurtigt en fejl i bestillingen (manglende hus nr.) + hurtig levering.

Resposta da Gruslevering.dk
Prisen & kvaliteten passede.
Prisen & kvaliteten passede.
Havde et ønske om levering en bestemt dag, hvilket blev opfyldt. STOR tak.
Chaufføren - som var yderst imødekommende for ønsker - kun bestemt håndtere sin bil såvel kran.
Stor anbefaling herfra

Resposta da Gruslevering.dk
Havde bestilt en bigbag 1000 l /1 ton…
Havde bestilt en bigbag 1000 l /1 ton topdressing. Fik den fejlagtigt leveret til vores bagindgang ca.60 m nede af en grusvej. Med et fald på 2,5 m betød det at jeg skulle køre ca.15 læs 60 m op ad grusvejen til hovedindgangen for at kunne læsse det af hvor det skulle på vores plæne. Det løste gutterne ved at sende en ekstra chauffør og flytte pallen fra bagindgangen til hovedindgangen. Tak for den flotte service.

Resposta da Gruslevering.dk
Afgav bestilling på perlesten torsdag…
Afgav bestilling på perlesten torsdag havde det mandag hurtigt og effektivt.

Resposta da Gruslevering.dk
Produktet er som forventet og levering…
Produktet er som forventet og levering som aftalt. Så kan klart anbefales😀

Resposta da Gruslevering.dk
Leveringstiden OK, produktet ringe.
Leveringstiden var helt fin. Men kvaliteten i sandkassen, som jeg købte, er utrolig ringe. Brædder med uhøvlet kanter, den største her hjemme, fik to splinter i hånden, da hun hjalp med at samle den. Den måde som brædderne skal kunne låse sig selv sammen på, er slet ikke optimalt.
Jeg er udannet tømrer og arbejder med stadig i faget, med mange års erfaring. Denne gang ville jeg sparre noget tid, ved at købe et færdigt produkt. Men det har slet ikke været pengene værd.
Jeg ville ikke købe den igen. Og den holder nok ikke sæsonen ud.

Resposta da Gruslevering.dk
Havde bestil fortovslevering men…
Havde bestil fortovslevering men chaufføren leverede produktet ved hoveddøren
Fedt

God oplevelse
Levering, leveringstid og materialer helt som forventet.

Resposta da Gruslevering.dk
Super gode produkter til gode priser
Super gode produkter til gode priser. Samt super hurtig levering 👍

Super hurtig levering!
Super hurtig levering!
Lige til kantstenen som lovet
Lille minus var at cement poserne ikke var dækket ind, hvis det nu skulle regne.
Ellers var alt godt!

Nemt og effektivt
Super nem bestilling med mængdeberegner. Hurtig levering. En helt igennem stabil oplevelse, som jeg vil vende tilbage til, når det bliver aktuelt.

Fin oplevelse
Fin oplevelse.
Nemt at bestille og hurtig levering
Kan godt anbefales

Super levering
Hurtigt levering og Super god levering af af chaufføren fra danske vognmænd der havde tid til at få placeret big bag (2 stk.) med kranen - stor hjælp.

Resposta da Gruslevering.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.