Gruslevering.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse fra start til slut. Fik leveret 4.000 liter pinjebark 80/140 mm, og kvaliteten var helt i top. Super kundeservice, hurtige svar på mine spørgsmål og levering som aftalt. Kan varmt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prisen & kvaliteten passede. Havde et ønske om levering en bestemt dag, hvilket blev opfyldt. STOR tak. Chaufføren - som var yderst imødekommende for ønsker - kun bestemt håndtere sin bil såvel kra... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik den bedste og mest venlige hjælp, og fik det rigtig pinje dækbak, som andre leverandør ikke kan finde ud af. Vil til en vejr anden tid bruge dem igen. Virkelig hurtig levering dagen efter vi... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de jardinagem

Escrito pela empresa

Gruslevering.dk er Kærvang Materialers online butik - og her kan du forvente en nem, professionel og personlig oplevelse hele vejen igennem. Alle produkter på www.gruslevering.dk leveres direkte til din adresse i bigbags, så du får en løsning, der er både praktisk og effektiv. Med 14 års erfaring inden for sand, grus, granitskærver, muld, flis, spagnum, støbeprodukter og meget mere, ved vi, hvor vigtigt det er, at du får den rette kvalitet og den rette mængde. Derfor står vores team klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning - du er altid velkommen til at ringe på 72 49 44 44 alle hverdage kl. 8.00–16.00 eller skrive til info@kaervangmaterialer.dk. For at gøre det så enkelt som muligt er alle bigbag‑priser inkl. gratis levering. Du får en klar pris fra start, uden skjulte gebyrer eller uventede tillæg. Vi leverer hurtigt, sikkert og med fokus på god service - så du får en løsning, der passer til dine behov.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

53 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik den bedste og mest venlige hjælp

Vil til en vejr anden tid bruge dem igen.
Virkelig hurtig levering dagen efter vi talt sammen.
Mvh.
Kim Sommer
Søborg

10 de julho de 2026

Hej Kim,

Tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse.

Det var en fornøjelse at hjælpe dig, og jeg er glad for, at vi fandt frem til den rigtige pinjebark. Det er altid rart, når en god snak ender med den løsning, der passer bedst. 😊

Fedt også at høre, at leveringen gik hurtigt, så du havde varerne allerede dagen efter, vi talte sammen.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig service og venlig hjælp på trods…

Hurtig service og venlig hjælp på trods af to ændringer af ordren (fra mig).

1 de julho de 2026

Hej Marc,

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at vi fik løst det hele hurtigt - også selvom ordren skulle ændres et par gange. 👍

Aldeles fremragende service

Aldeles fremragende service. Jeg havde en del spørgsmål ift. min ordre, og jeg oplevede virkelig, at personalet var imødekommende og optagede af, at få alt til at klappe ift. at få leveret på rette måde, tid og sted 👍

26 de junho de 2026

Hej Brian,

Godt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.

Du er meget velkommen en anden gang. 😊👍

Classificada 5 em 5 estrelas

De opdagede lynhurtigt en fejl i…

De opdagede lynhurtigt en fejl i bestillingen (manglende hus nr.) + hurtig levering.

26 de junho de 2026

Hej Søren,

Fint at høre, at vi fik fanget husnummer-fejlen med det samme, og at leveringen kom hurtigt afsted bagefter. 😃👍

16 de junho de 2026

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at leveringen har været hurtig - det er altid målet. 😊👍

Hurtig og præcis levering 😊

24 de junho de 2026

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at leveringen har været både hurtig og præcis - lige som det skal være. 😊👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Prisen & kvaliteten passede.

Prisen & kvaliteten passede.
Havde et ønske om levering en bestemt dag, hvilket blev opfyldt. STOR tak.
Chaufføren - som var yderst imødekommende for ønsker - kun bestemt håndtere sin bil såvel kran.
Stor anbefaling herfra

16 de junho de 2026

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at både pris og kvalitet har været, som du forventede - og at vi fik leveret præcis den dag, du ønskede. 👍

Fedt også at høre, at chaufføren har gjort et godt indtryk og håndteret både bil og kran ordentligt. Det giver vi helt sikkert videre! 🤩👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde bestilt en bigbag 1000 l /1 ton…

Havde bestilt en bigbag 1000 l /1 ton topdressing. Fik den fejlagtigt leveret til vores bagindgang ca.60 m nede af en grusvej. Med et fald på 2,5 m betød det at jeg skulle køre ca.15 læs 60 m op ad grusvejen til hovedindgangen for at kunne læsse det af hvor det skulle på vores plæne. Det løste gutterne ved at sende en ekstra chauffør og flytte pallen fra bagindgangen til hovedindgangen. Tak for den flotte service.

22 de junho de 2026

Hej Hans,

Det var super godt, at vi fik løst udfordringen med placeringen af pallen, og at du endte med at blive tilfreds.

Tak for de pæne ord. 😃👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Afgav bestilling på perlesten torsdag…

Afgav bestilling på perlesten torsdag havde det mandag hurtigt og effektivt.

1 de junho de 2026

Hej Bjarne,

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at bestilling og levering har været hurtigt og effektivt.👌👌

Classificada 5 em 5 estrelas

Produktet er som forventet og levering…

Produktet er som forventet og levering som aftalt. Så kan klart anbefales😀

30 de maio de 2026

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at både produkt og levering har været, som du forventede - og tak for anbefalingen. 😃

Classificada 2 em 5 estrelas

Leveringstiden OK, produktet ringe.

Leveringstiden var helt fin. Men kvaliteten i sandkassen, som jeg købte, er utrolig ringe. Brædder med uhøvlet kanter, den største her hjemme, fik to splinter i hånden, da hun hjalp med at samle den. Den måde som brædderne skal kunne låse sig selv sammen på, er slet ikke optimalt.
Jeg er udannet tømrer og arbejder med stadig i faget, med mange års erfaring. Denne gang ville jeg sparre noget tid, ved at købe et færdigt produkt. Men det har slet ikke været pengene værd.
Jeg ville ikke købe den igen. Og den holder nok ikke sæsonen ud.

4 de maio de 2026

Hej Lars,

Vi havde desværre ikke hørt fra dig før din anmeldelse, og vi havde derfor ikke mulighed for at rette op på noget, inden du skrev den. Da vi så anmeldelsen, tog vi straks kontakt til dig - både på mail, SMS og telefon - og det lykkedes til sidst at få fat i dig. Du gjorde dog klart, at du ikke ønskede hjælp eller videre dialog, og derfor har vi ikke kunnet gøre mere i sagen.

Vi tager altid ansvar for de produkter, vi sælger, og vi havde gerne fundet en løsning, hvis du havde ønsket det.
Skulle du på et senere tidspunkt ombestemme dig, står vi stadig klar til at hjælpe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde bestil fortovslevering men…

Havde bestil fortovslevering men chaufføren leverede produktet ved hoveddøren
Fedt

3 de junho de 2026

Hej Bo,

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at leveringen fungerede, og at chaufføren fik sat varen helt frem til hoveddøren. 😃👍

God oplevelse

Levering, leveringstid og materialer helt som forventet.

29 de maio de 2026

Hej Madsen,

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at både levering, leveringstid og materialer har været helt som forventet. 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Super gode produkter til gode priser

Super gode produkter til gode priser. Samt super hurtig levering 👍

4 de junho de 2026

Hej Bjarne,

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at både produkter, pris og levering har været helt i orden. 😃👌

Super hurtig levering!

Super hurtig levering!
Lige til kantstenen som lovet

Lille minus var at cement poserne ikke var dækket ind, hvis det nu skulle regne.
Ellers var alt godt!

1 de maio de 2026

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at leveringen sad lige i skabet. 👍👍

Det er faktisk procedure, at der er en pallehætte over alle paller med cement, så der må være sket en fejl på lageret, og de har glemt det. Du kan roligt bestille en anden gang - så vil der være plastikhætte over cementen, hvis vejrudsigten melder regnvejr. 😃👍

Nemt og effektivt

Super nem bestilling med mængdeberegner. Hurtig levering. En helt igennem stabil oplevelse, som jeg vil vende tilbage til, når det bliver aktuelt.

24 de abril de 2026

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at både mængdeberegner, bestilling og levering har fungeret, som det skulle. 😃👌

Fin oplevelse

Fin oplevelse.
Nemt at bestille og hurtig levering
Kan godt anbefales

2 de maio de 2026

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at bestilling og levering har været nemt, og at du har haft en god samlet oplevelse. 😊👍

Super levering

Hurtigt levering og Super god levering af af chaufføren fra danske vognmænd der havde tid til at få placeret big bag (2 stk.) med kranen - stor hjælp.

14 de maio de 2026

Hej Per,

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at både levering og hjælpen fra chaufføren gjorde en forskel - det betyder meget for os. 🤩👍

God kvalitet

God kvalitet. Hurtig levering. God pris.

24 de abril de 2026

Hej Steven,

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at kvalitet, levering og pris har været, som det skulle. 👌👌

Kærvang Materialer ApS

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais