Rigtig god oplevelse fra start til slut. Fik leveret 4.000 liter pinjebark 80/140 mm, og kvaliteten var helt i top. Super kundeservice, hurtige svar på mine spørgsmål og levering som aftalt. Kan varmt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Prisen & kvaliteten passede. Havde et ønske om levering en bestemt dag, hvilket blev opfyldt. STOR tak. Chaufføren - som var yderst imødekommende for ønsker - kun bestemt håndtere sin bil såvel kra... Ver mais
A empresa respondeu
Fik den bedste og mest venlige hjælp, og fik det rigtig pinje dækbak, som andre leverandør ikke kan finde ud af. Vil til en vejr anden tid bruge dem igen. Virkelig hurtig levering dagen efter vi... Ver mais
A empresa respondeu
Havde bestilt en bigbag 1000 l /1 ton topdressing. Fik den fejlagtigt leveret til vores bagindgang ca.60 m nede af en grusvej. Med et fald på 2,5 m betød det at jeg skulle køre ca.15 læs 60 m op ad gr... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Gruslevering.dk er Kærvang Materialers online butik - og her kan du forvente en nem, professionel og personlig oplevelse hele vejen igennem. Alle produkter på www.gruslevering.dk leveres direkte til din adresse i bigbags, så du får en løsning, der er både praktisk og effektiv. Med 14 års erfaring inden for sand, grus, granitskærver, muld, flis, spagnum, støbeprodukter og meget mere, ved vi, hvor vigtigt det er, at du får den rette kvalitet og den rette mængde. Derfor står vores team klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning - du er altid velkommen til at ringe på 72 49 44 44 alle hverdage kl. 8.00–16.00 eller skrive til info@kaervangmaterialer.dk. For at gøre det så enkelt som muligt er alle bigbag‑priser inkl. gratis levering. Du får en klar pris fra start, uden skjulte gebyrer eller uventede tillæg. Vi leverer hurtigt, sikkert og med fokus på god service - så du får en løsning, der passer til dine behov.
Informações de contacto
Tylstrupvej 1, 9382, Tylstrup, Dinamarca
- info@kaervangmaterialer.dk
- gruslevering.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Fik en god service og hurtig respons…
Fik en god service og hurtig respons pr. mail og hurtig levering.

Super hurtig levering
Super hurtig levering. Jeg købte småsten som var præcis som beskrevet og til en god pris

Resposta da Gruslevering.dk
Levering i følge aftale og hjælpsom…
Levering i følge aftale og hjælpsom chauffør

Super levering
Hej
Jeg bestilte om søndagen, og der stod en big pose på palle i indkørslen om onsdag, så det var bare perfekt.
😀
Hilsen Michael

Resposta da Gruslevering.dk
Har fået en del fra jer de senere år og…
Har fået en del fra jer de senere år og altid super service. Jeg synes det er rigtig dejligt at man bare kommer med traileren og i læsser den og så afsted igen. Kører fra den anden side af Aalborg og kommer helt sikkert igen mange år frem

Resposta da Gruslevering.dk
Kvalitetsmaterialer og rigtig høflige…
Kvalitetsmaterialer og rigtig høflige og dygtige medarbejdere man altid kan spørge til råds. Jeg har hentet adskillige tons både top dress og muldjord derude og hvergang har der været top service

Resposta da Gruslevering.dk
Hurra. Rigtig godt firma at handle med.
Fantastisk firma til at levere tunge sager. Flink og hjælpsom på telefonen.

Resposta da Gruslevering.dk
Nem ordreproces og hurtig levering til…
Nem ordreproces og hurtig levering til døren. Flere varer leveret samlet uden mangler.

Rigtig god service
Rigtig god service. Nem bestilling og hurtig levering

Hurtigere levering end forventet
Hurtigere levering end forventet. Leveret på aftalte sted og en rigtig god kvalitet.
Kan godt anbefales

Hurtig og billig
Bestillingen var nem og let forståelig. Varen blev leveret få dage senere og stillet i indkørslen. Så var det bare at gå i gang 😊.

Resposta da Gruslevering.dk
Rigtig søde og fleksible ift levering…
Rigtig søde og fleksible ift levering af ordre med kort varsel. Desuden var der super dialog undervejs, hvor de opdaterede mig hver gang der var nyt.

Resposta da Gruslevering.dk
Hurtig levering og godt service
Hurtig levering og godt service. Kan jeg anbefale

Resposta da Gruslevering.dk
Høj service, hurtig levering.
Modtog de flotteste hvide sten mindre end 48 timer efter bestilling. Meget tilfreds.

Resposta da Gruslevering.dk
Vi fik vores bestilling til rette tid…
Vi fik vores bestilling til rette tid og i god stand💜💜💜

Resposta da Gruslevering.dk
Nemt at bestille, fin pris.
Plænen i sommerhus skulle have forårskuren og vi skulle derfor bruge en omgang topdressing. Det var nemt at bestille og prisen virkede fin. (vi har endnu til gode at vurdere kvaliteten af produktet - fordi det har været så tørt.) Eneste anke er at der ikke var noget info om leveringstidspunket. Men dejligt at varen var nået frem da vi kom.
Præcisering: Det ville være rart med info om at varen var leveret. Det fremgik tydeligt at varen var forventet leveret i et interval på flere dage :-) og ja, produktet har haft gavn af noget regn - og plænen er flot grøn :-)
Update: efterfølgende har Kærvang Materialer fulgt op og beklaget at jeg ikke modtog en sms om levering - god service at følge op. Og rart at vide at man bliver adviseret :-) Har opjusteret til fuldt hus - eftersom det var min eneste lille anke…

Resposta da Gruslevering.dk
Super fin hjemmeside, flinke, men..
Super fin hjemmeside, fin pris, og medium produkt.
Jeg har gennem de sidste mange år startet sæsonen med at luft min plæne og smide en gang topdressing på. Prøver i år Kærvangens da de er konkurrencedygtige på pris og får bestilt. Fik aldrig en ordrebekræftelse og måtte ringe ugen e i fret.. Ordren var heller ikke nået fragtmanden, der så ikke havde orkanagtig en kranbil til min adresse, hvorfor den heller ikke blev leveret over hækken som jeg havde betalt for.
Kontaktede kærvangen der prøvede at få en anden bil fra Danske fragtmænd, men uden held.
Her nogle uger senere, virker det som om der ikke er så meget krudt i produktet som den andre år. Græsplænen er
Ikke jævn mørkegrøn, men dog en smule sundere at se på, end den trætte vinterplæne.
Hjemmeside og bestilling 5
Service 4
Levering 1
Produkt 2
Gentagelse 1

Resposta da Gruslevering.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.