Rigtig god oplevelse fra start til slut. Fik leveret 4.000 liter pinjebark 80/140 mm, og kvaliteten var helt i top. Super kundeservice, hurtige svar på mine spørgsmål og levering som aftalt. Kan varmt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Prisen & kvaliteten passede. Havde et ønske om levering en bestemt dag, hvilket blev opfyldt. STOR tak. Chaufføren - som var yderst imødekommende for ønsker - kun bestemt håndtere sin bil såvel kra... Ver mais
A empresa respondeu
Fik den bedste og mest venlige hjælp, og fik det rigtig pinje dækbak, som andre leverandør ikke kan finde ud af. Vil til en vejr anden tid bruge dem igen. Virkelig hurtig levering dagen efter vi... Ver mais
A empresa respondeu
Havde bestilt en bigbag 1000 l /1 ton topdressing. Fik den fejlagtigt leveret til vores bagindgang ca.60 m nede af en grusvej. Med et fald på 2,5 m betød det at jeg skulle køre ca.15 læs 60 m op ad gr... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Gruslevering.dk er Kærvang Materialers online butik - og her kan du forvente en nem, professionel og personlig oplevelse hele vejen igennem. Alle produkter på www.gruslevering.dk leveres direkte til din adresse i bigbags, så du får en løsning, der er både praktisk og effektiv. Med 14 års erfaring inden for sand, grus, granitskærver, muld, flis, spagnum, støbeprodukter og meget mere, ved vi, hvor vigtigt det er, at du får den rette kvalitet og den rette mængde. Derfor står vores team klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning - du er altid velkommen til at ringe på 72 49 44 44 alle hverdage kl. 8.00–16.00 eller skrive til info@kaervangmaterialer.dk. For at gøre det så enkelt som muligt er alle bigbag‑priser inkl. gratis levering. Du får en klar pris fra start, uden skjulte gebyrer eller uventede tillæg. Vi leverer hurtigt, sikkert og med fokus på god service - så du får en løsning, der passer til dine behov.
Informações de contacto
Tylstrupvej 1, 9382, Tylstrup, Dinamarca
- info@kaervangmaterialer.dk
- gruslevering.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Meget nærværende kommunikation- og…
Meget nærværende kommunikation- og yderst kvik respons. Det bliver samme firma næste gang jeg har behov for byggematerialer .
Hurtig levering og god kommunikation
Hurtig levering og god kommunikation
Det bestilte sand kom hurtigt. Imødekommende chauffør ringede og tjekkede at han stillede det det rigitge sted.
Hurtig levering, dog ville jeg gerne havde haft en Ordrebekræftelse så jeg kunne se om min bestilling var modtaget. Fragtmanden har bare sat pallerne til fuld tilfredsstillelse. De var sat i rabatten, og der var fin passage, både på vejen og i indkørslen. Fuldt ud levet op til forventningerne.
Hurtig levering, men jeg er ikke glad for placeringen på nylagte fliser.
Fin service og hurtig levering.
Min levering kom efter 2 dage efter jeg…
Min levering kom efter 2 dage efter jeg bestilte, og deres kundeservice var meget hjælpsomme med mine ønsker ift. levering :)
Kan anbefales !
God kontakt til kundeservice
God kontakt til kundeservice - hurtig levering, og materialet blev placeret så det gjorde mit arbejde så meget lettere.
Mange tak for det!
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Nem og overskuelig hjemmeside at bestille fra, god service fra den flinke fragtmand som ringede inden ankomst. Vi kommer til at handle her igen :)
God levering af ordre og også fint…
God levering af ordre og også fint paldseret af DAnske Vognmænd.
Superhurtig levering
Superhurtig levering, alt som det skal være!
Virkelig god levering og nem bestilling
Dårlig oplevelse
De ringede ikke inden, som aftalt (rent held jeg var hos kunden).
Skrev flere timer på regning end hvad der reelt blev brugt og påstod efterfølgende at der var sagt pr telefon at det ville tage ca. den tid for opgaven, hvilket der ikke blev sagt pr. Telefon.
Dyre priser sammenlignet med andre, både timepris og materialepriser.. (:
Tak.
Bestilte ekspres levering af granitskærver 3x bigbags á 1700 kg
Leveringen kom inden 48 timer. Varen er tilsvarende.
Hurtig levering og pænt grus
Hurtig levering og pænt grus. Vi har intet at klage over, vi handler der igen næste gang.
Billig og hurtig levering
Billig og relativ hurtig levering. Ville være godt med en bekræftelse på ordren og med forventet leveringsdato
Super hurtig levering og kvalitet.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.