Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Få lavet kvalitets produkter. produkter er det samme som kan købes på SHEIN. Og sjovt nok værre kvalitet. Jeg købte nemlig en fra SHEIN, som ikke kun kom hurtigere og var billigere, men også mere... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Har bestilt en julegave 13. december men har endnu ikke modtaget pakken. Når jeg henvender mig, får jeg af vide at jeg snarest muligt vil høre nærmere men der sker intet

Classificada 1 em 5 estrelas

Jo flere der politi anmelder denne webshop, jo før kan den blive lukket. Min fødselsdag gave fra min datter i oktober, er stadig ikke kommet frem. Pengene er tabt, tavshed fra virksomheder, trods ads... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte et smykke tirsdag aften. Da jeg intet havde hørt om levering fredag, skrev jeg til firmaet, for at afbestille ordren. Her fik jeg at vide, at temaet var ved at behandle, så det kunne jeg i... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Ikke godt nok

Købte et armbånd, som ifølge hjemmesidens billeder og beskrivelser skulle være lyserød og da jeg modtager det er det knald rødt. Ikke hvad man forestillede sig. Derudover er billedet, som det er meningen man skal kunne se i armbåndet totalt sløret og ikke til at se. Som om det ikke var nok har leveringstiden været enorm lang, så den nåede heller ikke frem til tiden, hvor den egentlig skulle være blevet givet i gave til mors dag. Træls oplevelse!

23 de maio de 2023

Hej Jeppe Toft,

Jeg er ked af din oplevelse.

Vores team tog fejl af farven på dit armbånd, og der må være sket en fejl, da vi satte dit armbånd sammen.

Send os en e-mail på kontakt@guldfoto.dk, så sender vi dig en gratis erstatning.

Classificada 4 em 5 estrelas

En sød lille personlig gave,

Bestilte et armbånd 22/4. Skulle bruges til en konfirmation 13/5. Så var ude i ok tid. Armbåndet kom 6/5.
Lidt groft armbånd men både det og billedet i stenen fungerede efter hensigten. En sød lille personlig gave, som skabte stor glæde.

Tak for din anmeldelse!

Classificada 1 em 5 estrelas

Svage børn af svage forældre

Ik køb fra det svage sted. Jeg bestilte 14 dage før mors dag. Den er ikke kommet endnu og de svare ikke. Hvis jeg ikke modtaget den inden for kort tid, ryger de ud til hele Danmark via nogle kontakter. Det kommer til ske ske via de sociale medier. Hvis I har noget forskellige dokumention, så skriv til mig. (Rasmus Bonnez) Så skal jeg nok save dem over. Vi snakker fra omkring 50.000-100.000 der med garanti ser det. Så skriv!

20 de maio de 2023

Hej Rasmus,

Jeg er ked af din oplevelse.

Din ordre vil være hos dig i løbet af de næste par dage.

Dit sporingsnummer er YT2311721272098607.

Du kan spore den her: https://t.17track.net/en#nums=YT2311721272098607

Tak for din tålmodighed.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte min vare for en måned…

Jeg bestilte min vare for en måned siden da den var til mors dags gave. Men den er endnu ikke kommet frem og de bliver ved med at sige den er på vej, og de vil ikke give mig mine penge tilbage. Aldrig køb fra denne!
Rasmus

14 de maio de 2023

Resposta da Guldfoto

Hej, undskyld forsinkelsen på din ordre.

De fleste ordrer leveres inden for 7-9 dage efter at de er blevet behandlet, din ordre må være blevet forsinket.

Kontakt os venligst på kontakt@guldfoto.dk og vi vil opdatere dig.

Svindler

Er desværre også en af dem der er med i klub morsdags gaven der aldrig kom.. Bestilte halskæde d 3 maj med min datter som havde glædet sig til den kom og til at give sin mor den i gave hvilket aldrig skete til kæmpe skuffelse..”SKANDALE” Skriver idag d 18 maj og stadig intet set eller hørt fra dem på trods af jeg har taget kontakt.. Taber og fusker der lover ting de ik overholder 😡

18 de maio de 2023

Resposta da Guldfoto

Hej, jeg er ked af din oplevelse.

Send os venligst en e-mail på kontakt@guldfoto.dk, så giver vi dig en opdatering om status på din ordre.

De skriver 5-7dages levering måske 7-9

De skriver 5-7dages levering måske 7-9. Det er nu 12 dage siden jeg bestilte min vare👎🏻

16 de maio de 2023

Resposta da Guldfoto

Hej, det må du undskylde.

Din ordre må være blevet forsinket.

Send os venligst en e-mail til kontakt@guldfoto.dk, så giver vi dig en opdatering på din ordre.

Obs. Kinesisk afsendelse = laaaang levering

Bestilte en halskæde 24/4-23, med foto til mine børns mor, som hun skulle have på mors dag idag 14/5-23. Stadig ikke ankommet. Var åbenbart sendt forkert!? Ny lavet, og på vej, men har de sidste 4 dage været i en eller anden kinesisk lufthavn.
Indtil videre kan jeg på absolut ingen måde anbefale dette firma. De 5-7 hverdages leveringstid passer overhovedet ikke. Desværre. Er godt nok spændt på, om varen overhovedet dukker op. 😵‍💫

24 de abril de 2023

Resposta da Guldfoto

Hej, jeg er ked af din oplevelse med os.

Kontakt os venligst på kontakt@guldfoto.dk, så giver vi dig en opdatering på status for din ordre.

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte d.29/4 har ikke modtaget…

Bestilte d.29/4 har ikke modtaget endnu. Skulle være brugt til mors dag d.14. Maj guldfoto sender heller ikke trakingsnummer selvom jeg har skrevet til dem at jeg ønsker det. Så jeg kan se pakken.
BESTIL IKKE VED GULDFOTO.
Lige pt har jeg virkelig fortrudt da jeg står uden gave til min elskede mor.

Resposta da Guldfoto

Hej, jeg er ked af din oplevelse indtil videre.

Vi sender altid e-mails med dit sporingsnummer i den.

Tjek venligst din spam-mappe eller send en e-mail til os på kontakt@guldfoto.dk, så sender vi dit nummer igen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Alt alt for lang leveringstid

Vi bestilte 29 april og har stadig ikke modtaget noget armbånd...
Opdatering der er nu næsten gået 1 måned og vi har stadig intet modtaget...

Resposta da Guldfoto

Hej, det må du undskylde.

Send os venligst en e-mail på kontakt@guldfoto.dk, så giver vi dig en opdatering af din ordre.

Classificada 1 em 5 estrelas

LAD VÆRE MED AT HANDLE HER!

LAD VÆRE MED AT HANDLE HER!

Når man bestiller modtager man en mail om der går jeg ved ikke hvor mange dage inden de kan levere.

Derudover, så annullerede jeg ordren med det samme jeg fik retur mail ang. levering. De skrev de skulle se om det kunne lade sig gøre. Så skrev jeg, at det skulle de bare gøre med det samme. Nu skriver de, at jeg har pengene efter 10 hverdage. De har trukket pengene efter, at jeg har annulleret min ordre.

Der må ikke trækkes penge før varen er udleveret til fragtfirma, eller via klik and collect. Så allerede her laver de noget de ikke må. Firmaet svarer altid kun når det er nat her i Danmark, så jeg tvivler på det er dansk. For gudsskyld, lad være med at handle der.

Hvis ikke jeg har pengene i morgen, så laver jeg indsigelse i banken samt politianmeldelse af firmaet,

SVAR: I må slet ikke trække pengene før varen er sendt! Pengene skal være der i morgen, ellers bliver der lavet en anmeldelse.

11 de maio de 2023

Hej Pernille,

Din annullering er blevet behandlet, og din refusion vil snart være på din bank.

Det kan nogle gange tage et par dage, før den kommer, så vær tålmodig.

Beklager din oplevelse med os indtil videre.

DON'T DO IT!!!

Bestilte d. 16 april et armbånd til min datters fødselsdag. På hjemmesiden står der levering 5-7 dage. Nu har vi d. 10 maj og har stadig ikke set skyggen af det. Skrev i sidste uge til firmaet, for at høre hvor det blev af, og fik bare at vide, at det var på vej, og mit tracking nr. - ja tak, den havde jeg jo tjekket flere gange!
Da jeg bestilte, gik der Maks 2 dage, og så fik jeg en mail om, at den var pakket og sendt afsted. Men hvor bliver den af?
Virkelig skidt service!

16 de abril de 2023

Hej Stine,

Jeg er ked af din oplevelse med os.

Vi har haft en enorm stigning i efterspørgslen, så vi har oplevet nogle forsinkelser.

Din ordre vil være hos dig inden længe.

Dit trackingnummer bliver opdateret næsten dagligt, så du kan bruge det til at spore din pakke.

Kinesisk hjemmeside

Alt for lang leveringstid. Bestilte et armbånd d 29 april, til en morsdagsgave d 16 Maj. Har lige fået en mail i dag d 9 maj, at det er afsendt, med 5-7 dages leveringstid. Så det er nøjagtig som de kinesiske sider, og jeg er spændt på kvaliteten, ellers må det retur.

29 de abril de 2023

Hej Niels,

Vi har oplevet en enorm stigning i efterspørgslen på det seneste.

Vores team håndlaver hver ordre fra bunden, så det kan tage lidt tid for os at opfylde ordrer.

Forhåbentlig når din ordre ankommer vil den være ventetiden værd :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Sød halskæde, hurtig levering

Jeg købte en halskæde til min datters konfirmation med billede af hende og hendes bror i. Super sød. Varen kom indenfor en uge.
Faktura osv. landede i spam, så tjek der hvis det mangler.

28 de abril de 2023

Hej Lene Veldt,

Mange tak for din anmeldelse!

Bestilte et armbånd den 21/4-23

Bestilte et armbånd den 21/4-23, og læste godt at der var ekstra arbejdstid og transporttid. Dette var oplyst som op til 5 arbejdsdage, til at arbejde på selve armbåndet og 5-7 arbejdsdage til transport, hvilket undrede mig, da firmaet jo ligger i københavn. Det viser sig, at det er Kina man handler med. Mit armbånd var, umiddelbart, ganske hurtigt færdig, men har nu været rundt i Kina siden 24/4-23 og de sidste 3 dage i en kinesisk lufthavn. Armbåndet er købt som en gave og jeg tror ikke på at det når frem til tiden mere. Når man skriver til Guldfoto, så får man et noget standardiseret svar retur.
Var det oplyst på hjemmesiden, at man købte det i Kina, så havde jeg absolut ikke købt det til denne anledning, da jeg så godt vidste, at transporten ville være lang.

Edit: Min bestilling ligger stadig i en lufthavn i Kina. Trods guldfoto siger jeg vil modtage snarest. Indtil nu har leveringtiden været 9 arbejdsdage. Og skal stadig lige fra Kina til DK. Igen, det havde været helt fair, hvis jeg havde vidst det kom fra Kina. Men når man kigger på hjemmesiden, ser det ud som om det kommer fra København.

21 de abril de 2023

Hej Tine,

Beklager din oplevelse med os indtil videre.

Din ordre var stadig ved at blive lavet, og det tog os ca. 5 arbejdsdage at sende din ordre afsted.

Vores forsendelsestider er 5-7 arbejdsdage som du sagde, så du vil modtage din vare inden længe.

Vi vil gøre vores bedste for at forbedre vores kundeservice og give mere detaljerede svar i fremtiden.

Forhåbentlig når du modtager din ordre vil ventetiden være det værd for dig.

Tak.

Edit: Hej Tine, der er kun gået 4 arbejdsdage, siden din ordre blev sendt. Din ordre blev stadig håndlavet på de andre dage.

Ikke køb på denne side

Ikke køb på denne side! Har ikke modtaget min vare som lovet og de vil ikke returnere pengene…

17 de abril de 2023

Hej Lisbeth,

Jeg er ked af din oplevelse med os indtil videre.

Vi har i øjeblikket en meget stor efterspørgsel, så det har taget os længere tid at få ordrer klar til forsendelse.

Din ordre er blevet sendt afsted og vil være hos dig meget snart.

Vi har sendt dig en e-mail med dit trackingnummer.

Tak for din tålmodighed og forståelse!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais