Guldhammers Opiniões 24

TrustScore: 3 em 5

3,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Desværre en meget slasket burger med alt for meget dressing og med en bøf og bacon der kun smagte af brændt kød. Forundret over at pigerne må arbejde i den tygge tåge af mados som der er i lokalet.

Classificada 3 em 5 estrelas

Bestilte en flæskestegssandwich med rødkål, agurkesalat og mayo/remoulade. Fik en sandwich, som var fyldt med mayo og remoulade, INGEN rødkål og EEN skive agurkesalat!! Til gengæld meget lækker flæsk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har flere gange indenfor de seneste 18 måneder benyttet firmaet. Det er det mest kundeservice minded firma, vi kender. Kommer lynhurtigt, og overholder aftaler. Stor ros herfra. Kan meget varmt anb... Ver mais

Informações sobre a empresa

1 estrela

Smager af brændt kød

10 de fevereiro de 2026

Utroligt god mad

Utroligt god mad. De overholder aftaler, god service og sød personale. Går altid derfra med et smil. Maden er god kvalitet og er altid klar til tiden.

3 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Mest fantastiske service og den…

Mest fantastiske service og de gladeste medarbejder, plads til at sidde og spise hos dem samt deres flamme bacon cheese burger og fritter er helt fantastiske, kan varmt anbefales. 👌👌👌

30 de agosto de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Skuffende pita med beef

Bestilte en pita med beef. Det var en stor skuffelse, for der var næsten ikke noget beef . Hvis jeg havde ønsket en pita kun med grønt, så havde jeg bestilt det. Øv øv

10 de janeiro de 2024

Troværdigt og løsningsorienteret

Vi har flere gange indenfor de seneste 18 måneder benyttet firmaet. Det er det mest kundeservice minded firma, vi kender. Kommer lynhurtigt, og overholder aftaler. Stor ros herfra. Kan meget varmt anbefales.

28 de setembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

1 stjerne og det er pga deres…

1 stjerne og det er pga deres pomfritter for resten var da en joke og skuffelse idag, deres burgere plejer enlig og være gode men 74 kr for såden en burger her uden smag eller andet end salat og dyppelse. Det er direkte og tage bagenden på folk, vi har bestilt fra guldhammer mange gange før men hvis det er deres nye standart så takker vi nej tak fremover!

Har lagt billeder op på deres hjemmeside hvis man googler…

23 de setembro de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Bestilte en flæskestegssandwich med…

Til gengæld meget lækker flæskesteg, hvis ikke stegen havde været så god, havde det været 1 stjerne!

21 de agosto de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Elendigt bestillings system

Maden er okay, men bestilling system er mangelfuldt.
Jeg bestilte min mad online og bad om at få den hurtigst muligt, fik en mail retur om at den ville være klar efter 30 minutter.
Efter de 30 minutter er gået, henvender jeg mig ved kassen, her bliver fortalt (lidt surt efter min mening) at jeg skulle have meldt min ankomst, hvor efter min mad var klar på få minutter, dette gav mig følelsen af at have spildt 20 minutter på at vente til den halve time var gået.
Så hvorfor har i et system til at bestille online, hvis i ikke bruger det eller som minimum orientere kunderne i den mail der bliver sendt ud om at man skal henvende sig ved kassen.
Håber i vil tage dette til jer og ændre noget i jeres kommunikation.
Vh. Rasmus

21 de outubro de 2022

Så dårligt

Så dårligt, vi bestilte mad skulle vente 30 minutter på maden efter den tid det skulle være klar til afhentning, og skrev minus en del ting fordi personer ikke kan lide det/tåle det. Men de svarer ikke når man ringer vi har ringet i 20 minutter nu. Pomfritter var kolde og smagte ikke særlig godt. Meget skuffet

21 de agosto de 2022

Ubeskrivelig dårlig arbejdsplads

Skriver på vejene af mine veninder der har arbejdet på stedet

Utroligt at man som privat resturentør kan behandle sine medarbejdere så dårligt. Hvis man så uheldig står op og syg og dermed ikke kan komme på arbejde eller man står overfor en pludselig hindring så som at man styrter på sin cykel eller bliver kørt ned så bliver man mødt af en chef der i telefonen råber af en. Ville klart tænke mig om inden jeg støtter en så dårlig arbejdsplads

14 de março de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais