Informativ og overskuelig hjemmeside, ligesom telefonservice ifm. problemer med levering også var god. Eneste minus ved vores køb hos Gulvexperten opstod, fordi vi ikke blev kontaktet forud for,... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Valg, bestilling, betaling, m.m. af kokus gulvmåtten var nemt/hurtigt at gøre og den blev leveret til den aftalte tid. Måtte målene passede perfekt indenfor de givne tolerancer. Tak herfra.
A empresa respondeu
Bestilte et tæppe til min gang søndag eftermiddag. Allerede mandag morgen lå der en personlig mail til mig hvor Gulvexperten lige vil sikre sig at jeg har bestilt de rigtige mål. Det vidste sig at... Ver mais
Desværre var der en fejl i første sending, men da jeg kontaktede firmaet, blev jeg mødt af en meget kompetent medarbejder, som fortalte at jeg kunne beholde den første sending og at man ville sende... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Fornecedor de pisos de madeira e laminados
- também em
- Loja de pisos
- Loja self-service
- Mercado de materiais de construção
Escrito pela empresa
Gulvexperten.com er din specialist i trægulve og laminatgulve! Vi er en af Danmarks største onlineforhandlere og har siden 2007 serviceret hundredevis af tilfredse kunder, både private og erhverv. Vi går op i at være på forkant med de nyeste trends i gulvbranchen, og derfor finder du altid spændende nye produkter på vores hjemmeside. Vores sortiment omfatter parketgulve i 14 mm lamelparket, plankegulve i 14 mm lamelplank, 22 mm trægulve til lægning på strøer, trægulve med fuge og et bredt udvalg af laminatgulve. Vores produkter matcher de bedste på markedet, men til priser, der ofte er langt under de vejledende. Uden lagerbinding og fysiske butikker holder vi omkostningerne nede, hvilket kommer dig til gode i form af lave priser. Har du spørgsmål, så kontakt os – vi har mange års erfaring med trægulve og laminatgulve.
Informações de contacto
Ved Stranden 1 , 9560, Hadsund, Dinamarca
- 52 51 90 15
- salg@gulvexperten.com
- gulvexperten.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Alt var helt perfekt
Hurtig og effektiv service!
Alt gik som det skulle👍
Super service og hurtig levering
Hurtig levering.
Jeres hjemmeside er meget fin.
Meget hurtig ekspedition og levering
Meget hurtig ekspedition og levering. Produktet lever fuldstændig op til forventningen.
Super service og hurtig levering ❤️
Det hele var bare i orden
Hurtig og sikker levering. God hjemmeside. Let at finde de ønskede produkter, bestille og at følge ordren.
Det hele var bare i orden.
Leveret som aftalt
Superhurtig ekspedition og levering
Superhurtig ekspedition og levering. Gulvet er af god kvalitet. God kontakt til kundeservice.
100 % tilfreds og kan varmt anbefales.
Virkelig god og hurtig service 🤩
Super service og kvalitet.
Super service og kvalitet.
Vores gulve er blevet meget smukke!
Hurtigt, nemt og top levering
Super hurtig levering og så hjalp den søde leverandør også med at bære det ind!! Jeg er meget tilfreds 👏🏻😊
Rigtig fornem kundeservice
Rigtig fornem kundeservice, der også hjælper ved fejlbestilling/refusion af overskydende bestilling m.m. så handler gerne der igen.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.