STOF 2000 Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeservice! Jeg havde bestilt nogle seleclips, men fik ved en fejl tilsendt dem i en forkert størrelse. Jeg kontaktede kundeservice, der hurtigt fik sendt en ny levering afsted.

Classificada 3 em 5 estrelas

Bestilt 27/12 - besked d 29 at pakke er på vej. 5/1 stadig ikke modtaget nogen besked om atter kan afhente. En noget lang leveringstid, trods helligdage Så at der kommer ønske om at skulle bedømme... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Når man har brugt lang tid på at skrive en ansøgning til en Stof 2000 butik, kunne det være rart i det mindste at modtage en 'Tak for din ansøgning' eller en 'Desværre, det blev ikke dig i denne omg... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Tusind tak til stof2000, som tog min klage seriøst. Jeg sendte dem et billede af 2 ruller sytråd, som efter levering fra GLS, lignede fuglereder. Skylden er IKKE stof2000s, som selvfølgelig regner med... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de tecidos
  2. Reparação de máquinas de costura
  3. Loja de máquinas de costura
  4. Aula de costura
  5. Loja de fios

Escrito pela empresa

I 1984 åbnede STOF 2000 sin første butik og er siden vokset til en kæde af 10 butikker fordelt over hele landet samt en webshop - www.stof2000.dk. STOF 2000 er en kæde af hobby- og stofbutikker i Danmark. Selvom vi hedder STOF 2000, forhandler vi dog ikke kun stof, men også et stort udvalg af andre hobbyprodukter inden for bl.a. boligindretning, papirhobby, festartikler, håndarbejde, kunst og meget mere. Så uanset om du jagter pynt til boligen, du selv kan lave, om du holder af at sy og strikke, elsker at klippe og klistre eller mangler pynt til festen, finder du det hos os. STOF 2000 er autoriseret forhandler af symaskinemærkerne Husqvarna VIKING, PFAFF og Singer.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 63% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

50 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

God kundeservice

4 de setembro de 2026

Ualmindelig dårlig ekspedition i Lyngby

Kom kl 10.05 til Stof2000 i Lyngby d.d. (03.08.26) mhp at få lidt rådgivning/vejledning og samtidig køb af forskellige ting.
Fik en aldeles dårlig behandling, hvor ekspedienten dårligt havde tid til at ekspedere mig. Hun virkede MEGET fortravlet, selv om der kun stod 2 i kø bagefter mig.
Jeg fik fx besked på, at jeg selv kunne se på knapperne, selv om jeg bad om rådgivning. Imens ekspederede hun andre kunder i butikken.
Jeg forventer at få en ordentlig ekspedition trods travlhed, når jeg bevæger mig fysisk ned i en butik - ellers kunne jeg lige så godt bestille det hele over nettet.
Da jeg påtalte hendes travlhed, fik jeg blot at vide, at jeg skulle komme ml 14 og 16, hvis jeg ønskede personlig ekspedition.
Det er ikke i orden!!!!

3 de setembro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fra hjælpeløs ægtemand til tryg kunde

Fra hjælpeløs ægtemand til tryg kunde – super service!
Jeg ville overraske min kone med en ny symaskine, så jeg kastede mig ud i projektet helt på egen hånd. Men som mand på absolut herrens mark inden for trykfødder, spoler og overtråd, var jeg hurtigt på udebane. Heldigvis har jeg følt mig i 100 % trygge hænder hos Stof2000!
En kæmpe tak til Louise fra kundeservice samt butikkerne på Nørrevold og Østerbro for fantastisk service, venlighed og imødekommenhed i særklasse!
Mit soloprojekt blev ellers lidt af en nåleprøve. Jeg fik købt en omgang ekstraudstyr i den forkerte version, da jeg åbenbart ikke havde fået læst det med småt (og ærligt: for mig ligner de plastikdimser hinanden på en prik). Da min kone pakkede gaven ud og opdagede at spolerne var forkerte, var hun lige ved at gå op i syningen, men der var absolut ingen slinger i valsen eller knuder på tråden hos Stof2000: Ombytningen kørte helt uden problemer. Da en plastikkasse ovenikøbet var blevet kvast under transporten, var der ikke antydning af bureaukrati, den blev ombyttet i et snuptag.
De formåede virkelig at holde tråden hele vejen igennem, stramme op på alle vores problemer og skære helt ind til benet for at hjælpe os. Det er simpelthen service skåret efter et helt særligt mønster!
Det er bestemt ikke sidste gang, vi handler her – næste gang overlader jeg dog måske indkøbslisten til min kone!
5 ud af 5 stjerner herfra!

7 de agosto de 2026

Min ordre var bare til 5 stjerner

Min ordre var bare til 5 stjerner

27 de julho de 2026

Hej Jane,
Tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot⭐ Dejligt at høre at du er glad og tilfreds med din ordre🤩

lækkert stof

lækkert stof, nem hjemmeside og hurtig levering

27 de julho de 2026

Hej Birgitte,
Tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot⭐ Dejligt at du er glad og tilfreds med dine vare og vores service🤩

Jeg købte noget stof *en del faktisk

Jeg købte noget stof *en del faktisk

Da jeg rev det, rev jeg det 17cm SKÆVT ringede, blev rådede til klippe det og fik en ny meter gratis

Sender jeg min mand med seddel og varenr kommer det hjem ingen problemer.

Altid behageligt selskab stof2000 svendborg

17 de julho de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg besøgte butikken to gange

Jeg besøgte butikken to gange. Første gang fik at vide at i ikke havde det produkt jeg ønskede i butikken. Anden gang havde jeg ringet og spurgt om nu havde produktet. Det fik jeg at vide at i havde produktet. Jeg spurgte” er du sikker?” og fik et ja så tog jeg forbi butikken igen. I havde ikke produktet det skal tilføjes af gangbesværet så det er med stort besvær at jeg skal hen til butikken op ad trapperne ned igen og forgæves Taget hjem. Den med at bestille produktet på nettet og betalte den porto som jeg så havde prøvet at undgå. Det synes jeg ikke særlig god service.

30 de junho de 2026

Bestilte en forkert vare

Bestilte en forkert vare. Skrev til Stof2000 og det blev fikset med det samme. Ingen problemer.

Helt sikkert et sted jeg vil handle igen

20 de junho de 2026

Hej Tine,
Tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot⭐ Dejligt at du er glad og tilfreds med vores service.

Stof 2000 ved Nørreport

Stof 2000 ved Nørreport, mega søde medarbejdere og vildt god service kan kun anbefales

16 de junho de 2026

Hej Lina,
Tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot⭐ Dejligt at du er glad og tilfreds med vores service og at du har haft en god oplevelse i vores butik😊
Vi ser frem til at se dig igen🌸

Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig service

Elendig service
Da jeg har ca 40 km til en Stof2000 butik ringer jeg først og spørger om de har en bestemt varer jeg har set på deres hjemmeside i butikken så jeg kan købe den med det samme. Det får jeg at vide at de har, så jeg kører til Lyngby.
Da jeg kommer der ind har de ikke den rigtige varer så jeg er kørt 80 km forgævres og selv om de godt kan huske at jeg ringede og bekræfter hvad jeg spurgte efter får de det alligevel til at lyde som om det ikke er deres skyldt at varen ikke har det angivede mål.

15 de junho de 2026

Hej Merete,

Tak for din anmeldelse her på trustpilot⭐
Vi beklager, at du har kørt forgæves til vores butik på baggrund af de oplysninger, du fik over telefonen. Vi forstår godt din frustration over at havde fået oplyst noget forkert.

Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi tager din feedback med videre, så vi kan forbedre vores rådgivning fremadrettet.

Classificada 4 em 5 estrelas

Stofferne var ligesom jeg ønskede…

Stofferne var ligesom jeg ønskede dem..jeg er lige netop blevet færdig med den ene nederdel, så jeg er yderst tilfreds!

7 de junho de 2026

Hej Jette,
Tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot⭐ Dejligt at du er glad og tilfreds med dine varer🤩

Classificada 2 em 5 estrelas

Pakning halter

De velourbånd jeg købte var bare smidt sammen i en plasikkuvert. Det hvide bånd var sort og misfarvet af hvad jeg gætter på er den sorte plastik forsendelses pose....

5 de junho de 2026

Hej Jeanette,

Tak for din anmeldelse⭐ Vi beklager mange gange hvis dine varer ikke har været pakket ordentligt og at det du har modtaget ikke er i orden, det er selvfølgelig ikke okay.
Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på følgende mail: kundeservice@stof2000.dk, så vi kan finde en løsning😊

Ønsker dig en rigtig god dag🌸
STOF 2000 // Louise

Hurtig levering, god kontakt

24 de abril de 2026

Hej Helle,
Tak for din anmeldelse her på Trustpilot⭐ Dejligt at du er glad og tilfreds med vores service og håber også du er glad for dine varer🤩

Meget tilfreds

Meget tilfreds

24 de abril de 2026

Hej Inger,
Tak for din anmeldelse her på Trustpilot⭐ Dejligt at du er glad og tilfreds.🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Fine vare og hurtig levering

10 de abril de 2026

Hej Jens,
Tak for din anmeldelse her på Trustpilot⭐ Dejligt at du er glad og tilfreds med vores service og at du er tilfreds med dine vare🤩

STOF 2000 // Louise🌸

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais