Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fra jeg blev introduceret til Butik Gunnva for år tilbage, har det stort set været det eneste sted, som jeg har købt mit tøj. Ikke bare fordi Gunnva selv er et powerhouse i butikken, og kan huske... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste kundeservice og stemning, man bliver vejledt og får ærlig feedback samtidig arrangerer Gunnva skønne events og live fra facebook og gør en stor indsats for at skaffe udsolgte vare til sine... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

En butik der altid går den ekstra mil for sine kunder. Skøn betjening og ærlig respons. Mit klædeskab er næsten kun fyldt med tøj fra Gunnva. Handler primært på live salg da jeg her får tøj i god kva... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Classificada 4 em 5 estrelas

Nem bestilling og hurtig levering 👍 Den…

Nem bestilling og hurtig levering 👍 Den manglende stjerne skyldes, at jeg ikke selv kunne vælge hvilken pakkeshop, jeg ønskede levering til 🫣 Det er virkelig en mangel i et ellers fint koncept.

7 de maio de 2025

Resposta da Gunnva

1000 tak for din anmeldelse Birthe 🙏 Grunden til du ikke kan vælge pakkeshop er at det simpelthen er for dyrt for en lille selvstændig butik som min at betale for i den webshop løsning jeg har :( Men en anden gang er du velkommen til at skrive hvilken pakkeshop du ønsker så vil jeg forsøge at få ønsket opfyldt 🤞🏻 TAK for at handle her ❤️

Altid en god betjening.

Altid en god betjening.
Højt humør .
Og gode events hvor man kan købe tøj til en god pris.

8 de abril de 2025

Resposta da Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse Annette 🙏 og tak for du vælger at komme her i min butik ❤️

En super service

17 de março de 2025

1000 tak for din anmeldelse Maria 🙏 og tak for du valgte at handle her ❤️

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside, hurtig levering.

19 de fevereiro de 2025

1000 TAK for din anmeldelse 🙏 og tak for du handlede her ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste butik i byen… fantastisk…

Den bedste butik i byen… fantastisk service og vejledning i tøjvalg… Altid smilende og godt humør. Meget rimelige priser. Og stort udvalg af tøj…. Altid mit første valg når der shoppes.

14 de fevereiro de 2025

1000 TAK for din anmeldelse Tina 🙏 TAK for du vælger at shoppe her ❤️

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtigt pakket og leveret.. sød lille besked i pakken. Super service 👍

7 de fevereiro de 2025

1000 tak for din anmeldelse Elin 🙏 og TAK for du valgte min butik ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid super og ærlig betjening

Altid super og ærlig betjening. Hvis lige netop det du søger ikke er i butikken, så kan Gunnva med 99% sikkerhed skaffe det :-)
Tak for jer, som er blevet min favorit tøj butik.

27 de janeiro de 2025

Resposta da Gunnva

1000 tak for ordene Susanne 🙏 GLAD for du er glad for min lille butik og TAK for du handler her ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Ærlig service og lækkert tøj.

Service på top niveau.
En skøn butik med lækkert tøj. En fantastisk service og hjælp med at finde det tøj, der sidder godt på din krop. Gunnva siger sin ærlige mening, og pakker ikke tingene ind.
Gunnva lave en masse sjove tiltag: modeshow, byture, musikbingo.
En butik der skal besøges.

27 de dezembro de 2024

Resposta da Gunnva

1000 TAK for din anmeldelse Christina 🙏 TAK for du handler her og TAK for du synes godt om mine tiltag ❤️

Hurtig levering:)

Hurtig levering, lækkert tøj og en lille chokolade vedlagt 🥰 kan klart anbefale at handle hos Gunnva både i butik og online!!

20 de dezembro de 2024

1000 TAK for din anmeldelse Jeanette 🙏 og TAK for du vælger at handle her ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Endnu engang en god oplevelse 👍

Endnu engang en god oplevelse, selv om Gunnva gjorde alt for jeg der var en kjole jeg ikke skulle købe, men skulle køben en anden, for hun viste jo at jeg ville få den i julegave, men det gjorde jeg jo ikke 🤗

23 de dezembro de 2024

Resposta da Gunnva

Ha ha ja hvad gør man ikke for ikke at ødelægge de skønne kunders juleaften 😇 Håber du blev glad for gaven 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er en super god butik

Det er en super god butik, med god stemning og hygge.
Altid super proffesionelt betjening af personalet.
Gunnva er mega god til at rådgive, jeg kan godt lide hun er ærlig og siger sin mening 🥰
Det er fedt tøj.
Total ynglings butik, til os med former ❤️
Kan varmt anbefales 🥰

22 de dezembro de 2024

Resposta da Gunnva

1000 TAK Tina 🙏 Sætter STOR pris på du vælger at shoppe her i min lille butik ❤️

Fantastisk butik

Fantastisk butik. Skøn og kyndig vejledning

21 de dezembro de 2024

1000 TAK Heidi 🙏 TAK for du handler her ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

stort udvalg af smart tøj til kvinder…

stort udvalg af smart tøj til kvinder med former. Parkering lige ved butikken og gratis. Altid søde og imødekommende og de bestiller gerne din størrelse hjem hvis den ikke er i butikken. De har meget andet end tøj, flotte bh’er, sko, støvler og meget andet. Kan kun anbefale Gunnva tøv ikke med at besøge denne butik.

20 de dezembro de 2024

1000 TAK Birthe 🙏 og TAK for du handler her ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Den absolut bedste butik i landet!

Den absolut bedste butik i landet!
Ærlig og konstruktiv hjælp og udsøgt service af det sødeste og bedste personale 🥰

19 de dezembro de 2024

1000 TAK for ordene Ulla 🙏 TAK for du vælger at handle her i min lille butik ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Skøn kundeservice, gode priser og udvalg

Handler man en gang hos Gunnva kommer man altid tilbage. Personalet går den ekstra mil for at sørge for at man får tøj med hjem der sidder godt og man bliver glad for.
Som kunde bliver man husket, så hvis man deltager i online begivenheder, så kan man altid spørge om "de bukser vil sidde godt på mig", fordi de husker pasform og størrelse.

17 de dezembro de 2024

1000 TAK Marie 🙏 TAK for du vælge min butik ❤️

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais