Havde en rigtig dårlig oplevelse ved…
Havde en rigtig dårlig oplevelse ved Lotte igår, d. 06.01.2026 kl. 9.00, i anledning af, at der skulle have været lagt flere striber tykke striber i venstre side, da striberne er tykkere i højre side. (farvet d. 16.12.2025)
Eftersom jeg slet ikke havde set håret bagfra, holdte hun et spejl op og der er ca. 8 cm af håret, hvor der slet ikke er lagt striber ind i håret, dvs. det er udgroet hår.
Under denne ufarvede udgroning, ligger der så en klump farvning af lyst, der tydeligvist ikke er faded ud fra toppen og derved naturligvis står i kontrast til den del der ikke blev farvet.
Lotte blev ved at sige at det var min hvirvel (der ikke er udtalt), fremfor at erkende, det reelt er en ufarvet udgroning.
Fik nogle af pengene tilbage & blev bedt om at finde en anden frisør, der ville rette de fejl hun ikke ville vedkende sig.
Hun & teknikeren var angiveligt nervøs for at ødelægge mit hår, til trods for jeg kun har farvet mit hår 2 gange efter ca. 10 år helt uden farvning af håret. Samt jeg gerne ville have skrevet under på, at det var på eget ansvar.
For mange år tilbage, farvede Lotte mit hår hvor hun ikke pakkede totterne ind og lagde totterne bagud (horizontalt) - hvorfor jeg under farvningen gjorde hende opmærksom på, at håret ville blive plettet med horizontale striber/pletter, da min mor engang havde gjort det samme.
Fik farvet håret om uden problemer.
Dét der kendetegner en god frisør er, at de retter eventuelle fejl.
Hun påstod at jeg aldrig ville være tilfreds, hvilket ikke passer, belysningen i salonen er ikke besynderligt god & det er derved nemmere at se det resultatet i naturligt belysning.
Jeg havde haft Lotte som frisør siden jeg var ca. 19, jeg er nu 40.
P. S.: Jeg kan ikke vælge datoen 06.01.2026, hvorfor der istedet står d. 07.01.2026
7 de janeiro de 2026
Opinião espontânea