Informações sobre a empresa

2. Loja de acessórios para telemóveis
  3. Loja de telemóveis
  4. Loja de aparelhos de som
  5. Loja de máquinas de lavar roupa e máquinas de secar roupa

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hemelektronik och vitvaror och mycket mer, på nätet och i butik. Snabba leveranser och installationer. Butik sedan 1926 på nätet sedan 2001.Varumärket Hallbäcks ägs av Digital Center AB.

Informações de contacto

1,9

Mau

TrustScore: 2 em 5

19 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Får man undermåligt paketerade…

Får man undermåligt paketerade produkter anser tydligen detta företag att "kunden*" ska betala samtlig frakt när man EJ tar emot produkten för att den skadat i transporten.
Det är väll inte mitt problem att inte ni kan förhandla fram adekvat paketering på produkterna?
Men det är klart det är ju enklare att bara dumpa detta på kunden och skita i att ta sitt ansvar som säljare.
inte förvånad..

28 de fevereiro de 2024

Oseriöst och bedrägligt företag

Företaget ljuger på sin hemsida. Diskmaskin Electrolux KEQC3100L anges som energiklass C på hemsidan, men visade sig sedan vara energiklass F. Fick problem med skadad vara under transport. Hallbäcks hänvisade till Bring och Bring hänvisar tillbaka till Hallbäcks. Hallbäcks gör sig onåbara och svarar inte på mail. Finns inget telefonnummer att nå företaget på. Ett riktigt blufföretag med oseriös personal. Akta er för detta företag!

3 de agosto de 2023

Hej
Tråkigt att du känner att du har fått en sådan upplevelse!
Enligt dina mejl ska skadan skett från leverantör och leverantören ska ha fotograferat skadan!
Som vi meddelade dig i tidigare mejl så väntar vi på ett ok från vår leverantör som har skadat produkten.
Du bad även oss att avsluta ert ärende vilket vi nu har gjort.

Har du fler fundering så får du gärna återkoppla till oss,

Önskar dig en trevlig dag!

// Team Hallbäcks

Classificada 1 em 5 estrelas

VARNING för detta oseriösa företag

VARNING för detta oseriösa företag! Jag köpte en ugn (Electrolux) via Hallbäcks hemsida. Den kostade 8090 kr samt 495 kr i frakt. Jag får ett mejl med orderbekräftelse och "vi hoppas att du ska blir nöjd med ditt köp". Toppen! Döm av min förvåning när jag ett antal timmar senare får ett mejl där de skriver att de cancellerat mitt köp. Anledning? "Vi ber om ursäkt men priset på vår hemsida var fel. Vi har nu korrigerat detta och du är välkommen att göra ett nytt köp". Eh... va'? Nu är ugnen helt plötsligt 900 kr dyrare och frakten kostar helt plötsligt 595 kr istället... Det går inte att ringa till detta företag. Inte till någon. Kundtjänst (Linda) vägrar att ringa tillbaka och kommunicerar endast via mejl. Detta företag verkar ha tagit på sig en alldeles för stor kavaj som de inte kan fylla. Dags att växa upp och ta ansvar!

19 de maio de 2022

Bra och snabb leverans

Bra och snabb leverans, dessvärre skadad vara. När man försöker få kontakt i ärendet för att hitta lösning vägrar de konsekvent att ringa upp, och det finns inte längre någon möjlighet att nå dem på telefon. Relativt lång responstid på mail.

4 de outubro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och bra service!

Jag köpte en vinylspelare som jag fick levererad mycket snabbt, men när jag öppnade paketet var ena gångjärnet på locket trasigt. Jag mailade hallbäcks och förklarade och det var inga problem att få kontakt med dem och de fixade fram en reservdel till mig så att jag slapp skicka tillbaka. Mycket bra service!

14 de janeiro de 2021

Hemleverans hos Hallbäcks kostar 999kr

Hemleverans hos Hallbäcks kostar 999kr. Inget att säga något om. Men om du då får hem en vara du inte är nöjd med och vill returnera denna tar dom helt plötsligt 1528kr dvs 529kr mer än det kosta att leverera produkten. Det är exakt samma sträcka så det känns märkligt för mig. Jag har även vart i kontakt med DHL som min produkt skickades med. Och som privatperson får jag inte skicka hel pall med dem utan det är bara för företag. Enligt DHL skiljer det ingenting i pris oavsett vart det hämtas upp, det är fortfarande samma sträcka och pris.

7 de janeiro de 2021

Hej Patrik,

Tack för ditt omdöme. Våra fraktavtal skiljer sig dessvärre åt beroende på upphämtningsställe därav att returfrakt alltid blir dyrare om denna ska gå via Hallbäcks. Du är självklart fri att välja vilket fraktsätt och fraktbolag du vill. Vi försökte bara hjälpa till med returen då ni önskade detta. Hallbäcks tycker såklart att det är tråkigt med er retur och att beställning inte passade er smak men självklart ok att returnera. Önskar en fortsatt trevlig kväll. Mvh. TEAM Hallbäcks.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lade en beställning på ugn och häll

Lade en beställning på ugn och häll. Visade sig att hällen skulle ha lång leveranstid, men hade kontakt med Katja på Hallbäcks som hittade en väldigt bra lösning. Superbra service!

30 de novembro de 2020

Hej Carl,

Tack för ditt omdöme det gläder oss att höra,
Mvh. TEAM Hallbäcks.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är överlycklig som hitta er…

Jag är överlycklig som hitta er faktiskt via fb. Ni är räddaren i nöden för det finns inte någonstans mer än ni där man kan klicka hem boxer kontantkort direkt till brevlådan. Boxer.se säger att de finns på Elgiganten o netonnet men återförsäljarna beställer inte hem dem. Hade fått åka 40mil för att få hem ett kort annars. Så ingen är lyckligare än jag att ni finns.

23 de outubro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Leveranstider stämmer inte på hemsidan

Leveranstider stämmer inte på hemsidan! Det skulle ta 4-9 arbetsdagar enligt deras hemsida men jag fick vänta nästan i 4 veckor! När jag ringde lovade de att kolla upp min beställning och ringa tillbaka men de gjorde inte det. Inte ens på mejl svarade de. Dålig kundservice!!!

6 de outubro de 2020

Hej Alexia,

Tack för ditt omdöme, vår ambition är alltid att hålla de leveranstider som utlovas. Ibland och speciellt i dessa tider hinner inte riktigt vår leverantörer och dess fabriker med och därav att förseningar uppstår och detta ber vi såklart om ursäkt för. Vi arbetar för fullt med att besvara mail och samtal 09-20 sju dagar i veckan. Tveka inte att höra av dig på 042-208850 alt. info@hallbacks.se vid fler frågor eller funderingar. Mvh. TEAM Hallbäcks

Classificada 2 em 5 estrelas

Skräp att man kallar det hemleverans…

Skräp att man kallar det hemleverans för 199:- när det innebär hämtning på närmaste serviceställe

3 de setembro de 2020

Hej Jan,

Tack för ditt omdöme, Hallbäcks har tagit till sig kritiken om möjligheten till att kunna misstolka val av fraktsätt och nu förtydligat vid val av leveranssätt. Mvh. TEAM Hallbäcks.

Classificada 5 em 5 estrelas

Stort tack till Philip som räddade oss…

Stort tack till Philip som räddade oss i sommarhettan.
Superb service när han idag på en lördag kom och levererade en aircondition till vår port när vi sitter hemma i karantän.
5 stjärnor till Philip och hallbäcks!

27 de junho de 2020

Helnöjd! Grym support.

Bra sortiment och riktigt bra priser. Flera tusen kronor billigare än ELON på en 80 cm bred induktionshäll. Fick suverän support av Tom på mail när jag hade ett par frågor innan jag beställde (frågor ELON inte alls kunde svara på) Rekommenderas varmt!

15 de junho de 2020

Kanonbra

Kanonbra! Jättefin kundservice. Jag köpte ett kylskåp i januari och det var lite oklart om man kunde få kylskåpet hemfraktat till Stockholm från lagret (i Landskrona tror jag). Men det var inga problem för Katja på Hallbäcks som ordnade detta efter samtal, tack ska ni ha. Alla rekommendationer, jag köper gärna från Hallbäcks igen!

//Nils

13 de junho de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.