Leia as opiniões dos outros
Blir så bra bemött Hallbergs Guld Gränby, som alltid! MEN måste tillägga(!!!) Deras butikschef var borta under 2023 när jag behövde hjälp och början på detta, det märktes TYDLIGT att dom var u... Ver mais
Köpte en förlovningsring. Ringen blev deformerad efter 6 månader fast att den nästan var oanvänd då den har den legat i min garderob nästan hela tiden pga covid. Så den är knappt använd. Efter 8 månad... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Välkommen till Hallbergs Guld's webbshop. Här köper du enkelt och bekvämt dina smycken.
Informações de contacto
Solna, Suécia
- hallbergsguld.se
Får inte byta present jag köpt på…
Får inte byta present jag köpt på förlovningsåradagen. Kräver fysiskt kvitto trots medlemskap och kaosväder ute. Fick åka hem i kaoset i trafiken för leta kvitto. Köp aldrig här köp via andra och online där digitala kvitton gäller
Jag köpte en 45cm vit guld kedja
Jag köpte en 45cm vit guld kedja, i oktober märkte jag att den har blivit längre. Mätt den, den har töjts till 53 cm. Kom till butiken i Täby Centrum med kedjan, kvittot och försäkringsbevis, berättade om det för säljaren, en ung man. Han fnissade och sa att guld kan inte töjas och att det är en annan kedja jag har med mig. Jag svarade att det är inte möjligt då jag äger bara en sådan kedja. Det finns ingen annan jag kunde ha förväxlat den med. Han fnissade lite till och sa att han tror inte på mig och det kommer inte hans chef göra heller. När jag försökte fråga vad som kan göras, jag har ju garanti och försäkring på den, sa han att det inget som kan göras. Han sa att om den har töjts ut kan den inte förkortas då länkarna har försvagats. Jag försökte fråga vidare, om det kan vara så att kvalitet på materialet är sämre än förväntat, det kan ju inte bara töjas ut. Han sa att "det är inte hans kedja" och han inte kan göra någonting, och dessutom han tror att jag ljuger och att han kommer ringa vakten om inte jag lämnar butiken. Helt bisarrt bemötande, särskilt i en guldbutik, när man står där med kvittot och försäkring som butiken sålde mig vid köpet. Jag är helt chokad.
Har köpt en armband med gravering
Har köpt en armband med gravering, den är så dåligt gjord. Det går inte läsa namnet som står på. Dem vägra ta tillbacka eller gör det om. Del säga det handla om personlig åsikt och det gör inte att man förklara Kunden allt, tex hur sma det blir. Aldrig igen köpa jag här igen
Guldsmycke byttes ut.
Detta var på Hallbergs Guld Växjö Samarkand. Upptäcker att en liten liten länk i det nya guld armbandet är brustet på en sida, inget jag skulle se vid köptillfället, då det sitter intill berlock) efter totalt 2 timmars varsamt buret guldsmycke! Lämnar in det till butiken, får vänta 4 veckor efter smycket lämnats in på smyckesverkstad, som sedan meddelar Hallberg att smycket bör ersättas. Jag behöver då betala 1690 kr, för att få ett nytt via försäkringen enligt dem, då de vägrar hävda defekt vara innan köp.
Jag blir chockad, och ber då om att få kolla noga på det nya armbandet de vill erbjuda mig, upptäcker samma skada på länk även där. Jag påpekar detta till butikschefen, som säger att det nya visst ska hålla och är inte brustet lika mycket, när jag ber att få jämföra med mitt egna gamla armband som Hallbergs förvarat, säger hon efter en stund, Du, det "nya armbandet"är visst det gamla smycket med brusten länk. ( efter att hon ej lyckats hitta mitt gamla smycke i lådan...) De försökte alltså låta mig betala 1690 kr, för att återfå samma gamla söndriga armband utan lagning! Jag får ingen ursäkt, utan butikschefen går hem för dagen. Ett så nonchalant och oppfrofessionellt beteende. Jag skäms å den butiken och kedjans vägar.
Hallbergs Guld Karlstad
Otroligt kunnig och trevlig personal på Hallbergs Guld i Karlstad. Fick ett mycket bra bemötande och proffsig hjälp när jag skulle köpa ring. Kan varmt rekommenderas!
Alltid trevlig och glad personal när…
Alltid trevlig och glad personal när man besöker Hallbergs Guld i Växjö. Professionella och bra kundbemötande. Kommer definitivt gå tillbaka!
Detta var på grand samarkand I Växjö
Detta var på grand samarkand I Växjö. Vi skulle köpa förlovningsring och jag berättade att jag inte är van att ha ringar. Bad om råd med storlek men får inga direkta tips eller råd. När den väl kommer är den alldeles för stor och vi måste betala 1300 kr för att förminska. En ring för 10000 och inte ens ett etui fick man med, utan den fick vi i en plastpåse.. Skulle ju inte vilja påstå att dom var särskilt trevliga heller. Jag blev ganska ledsen då detta skulle vara en fin sak, köpa förlovningsring liksom. Det förvandlade dom till irritation, missnöje och ångest :( Jag kommer inte handla ett smycke till på den affären så deras förlust i slutändan.
Vigselring i fel stl trots hjälp, anses vara mitt fel
Jag köpte en vigselring hos Hallbergs Guld i Täby Centrum.
Vid provningen i butiken fick jag hjälp att välja rätt storlek, men när jag hämtade ut ringen visar det sig att den var för stor och rörde sig upp vid fingerknölen och inte alls sitter som den ska (jag kan inte använda den i dagsläget).
När jag återvände till butiken den för att få ringen justerad, får jag veta att det skulle kosta mig 500 kr att minska storleken. Detta tycker jag är orimligt, eftersom jag redan betalat mycket pengar för en ring som skulle passa från början och det var Hallbergs Guld som mätte och rekommenderade storleken vid köpet. Jag tycker att detta borde vara något som butiken tar ansvar för!
Jag kontaktade kundtjänst och fick snabbt återkoppling från regionchefen, som bad om en kopia på kvittot, vilket jag skickade omgående. Sedan dess har jag skickat flera mail utan att få någon vidare återkoppling. Det är total tystnad och jag känner mig helt ignorerad. Nu har det gått mer än 8 veckor utan ett knyst!
Jag tycker det är väldigt frustrerande att Hallbergs Guld inte tar ansvar för felet och inte kommunicerar på ett bra sätt. Jag förväntar mig att de åtgärdar detta utan att jag ska behöva betala extra för en förminskning.
Jag rekommenderar absolut INTE denna butik eller kedja baserat på min upplevelse.
Hallbergs Guld Gränby Centrum
Blir så bra bemött Hallbergs Guld Gränby, som alltid!
MEN måste tillägga(!!!)
Deras butikschef var borta under 2023 när jag behövde hjälp och början på detta, det märktes TYDLIGT att dom var utan ansvarig då nya personalen som jobbade under den tiden var mer intresserade av mobilen än kunder och fruktansvärt nonchalanta. Värst var den ”kraftiga” tjejen, hon sa inte ens ”hej” eller brydde sig (Tror hon var ny har inte sett henne förut och jag bor vid centrumet)
Dom bara skyllde ifrån sig att butikschefen var tjänstledig och därför dom inte kunde hjälpa mig??
Dom förstör ju ryktet för butiken..
Gick dit nu när butikschefen kommit tillbaka och fick som vanligt otroligt bra hjälp direkt och hon beklagade sig massor över hur jag blivit bemött när hon var borta..
Köpte att ganska dyrt Dyberg/Kern…
Köpte att ganska dyrt Dyberg/Kern armband i läder. Gissa om jag blev paff när de skickat ett gammalt armband där lädret torkat! Hela överskiktet på lädret hade släppt pga att det var intorkat. Så....man slänger nonchalant ner ett uttorkat söndrigt armband utan att kolla plus att man ens har sådana gamla armband i sitt sortiment.
När man gjort så dåligt ifrån sig borde kunden kompenseras. Men det skulle inte förvåna mig om om de låter kunden bet frakten trots reklamation.
ALDRIG mer Hallbergs!
Hallbergsguld Grand samarkand Växjö…
Hallbergsguld Grand samarkand Växjö 15/6
Brunt, smålockigt längre hår, slank kvinna, påstår det är hennes första arbetsdag trots jag träffat henne så många gånger förr.. vi var inne för att beställa förlovningsringar ni när vi väl bestämt oss och för en väldigt stor summa. Tidigare har min ring vart på rea, den är nu prisad med +3999:- vilket vi ändå känner är ok. Väl framme för att göra beställning säger hon att priset är ändrat.. utöver dessa 3999:- så blir det alltså + 9999:- . Dvs nästan 14k mer än vad den kosta för 4 dagar sedan...
Vi hänvisar att ringen är skyltad till en mindre summa men "hon kan inte göra något". Jag kontaktar då kundservice och världens finaste människa sitter på andra sidan. Hon håller med om att det är ett sjukt dåligt bemötande och ber oss om artikelnr så ska hon rodda ihop detta. Vi får priset som ringen är märkt med eftersom det nya priset ska börja gälla from måndag 17/6... vi går in i butiken igen och ber om att få prova vår ringstrl, vilket då kvinnan vräker ur sig att vi är inte välkomna om vi inte handlar, och vi får absolut inte testa ringstrl förrens vi genomfört beställning.. för hon kan lägga in strl i efterhand..?
Otroligt otrevlig, oseriös och absolut inte serviceinriktad, efter lite prat med vänner så är det fler som stött på henne och därefter börjat handla av andra kedjor i gallerian.
Otroligt synd att EN person ska dra ner en hel butik, för övriga anställda är superbra!
För att tillägga va jag i butik fredag 14/6 och pratade med en annan kvinna, hon hade skrivit upp att vi skulle komma lördagen och genomföra beställning även artikelnr och ett sammanlagt pris..
Detta är anmält vidare både till konsumentverk och högre chefer på hallbergs, ringar köper vi någon annanstans :)
Hallbergs Guld på Gränby Centrum
Hallbergs Guld på Gränby Centrum, dåligt bemötande. Frågade efter förlovningringar, hon pekade på skåpet, där finns det. Ingen hjälp alls, bara att gå därifrån. Byt personal!
Hallbergs guld i Gränby centrum
Hallbergs guld i Gränby centrum! Wow vilket dåligt bemötande! Inne för att titta på förlovningsringar för ANDRA gången, då vi gav det en chans igen och vi fick ingen ”Hej” personal satt med sin telefon och sedan lämnade hon och gick in till personalrummet! Gången innan fick man bara en stirrande blick (märkligt beteende) för att arbeta som butikssäljare. Mycket dålig service. Byt ut personal om ni vill sälja något framöver.
Mvh missnöjd kund
Blir ignorerad
Hallbergs Guld, Gränby Centrum, Uppsala
Vid 3 tillfällen när jag som kund gått in i butiken, har jag blivit totalt ignorerad av samma personal/dam (utländsk etnicitet). Hon tittar inte upp, säger inte hej, ignorerar mig totalt. Förra gången valde hon en annan kund före mig (rasism), då gick jag. Ikväll ignorerade hon mig totalt när jag ville köpa ett guldhalsband, det var ju 25 procent. -Jag tänkte köpa ett halsband, men då får jag köpa det på nätet då? sa jag. -Ja, sa hon bara. Då gick jag.
Vad är det för butikschef som anställer sådan knepig personal? Regionchefen är från Libanon, läste jag. Är inte Hallbergs för oss svenskar längre? Jag känner mig förolämpad och diskriminerad. Jag har varit bra kund på Hallbergs Guld sedan 1980-talet. Är jag inte välkommen längre!!? Vilken affärsverksamhet bedriver Hallbergs Guld numera? Jag känner inte igen det här beteendet. Man ska väl vara trevlig, ge service, och behandla kunder lika! Det är väl ändå kunderna man lever på.
extremt otrevlig personal
extremt otrevlig personal. Skulle fråga om dem kunde laga mitt smycke, efter att dom tittat på de säger dom att halsbandet inte är värt att laga och börja klanka ner på mig för att jag köpt halsbandet och vill ha det lagat. Börjar säga massor om att priset jag betalt för det är alldeles för mycket osv. Hon hämtar ett annat halsband åt mig men jag säger nej tack och då blir hon tjurig. Allt dom vill är bara att få sina produkter köpte och inget annat.
Högsta betyg
Mycket kunnig och trevlig personal. Underbara smycke från olika märken.
Rekommenderas varmt!
Handla inte på Nova Lund
Handla inte på Nova Lund. Var där igår hon var totalt ointresserad av oss hon tittade inte ens upp en gång o vi var för ganska länge. Hon stod med sin mobil. Kommer aldrig handla där mer
Köpte en Singapore kedja för 2 månader…
Köpte en Singapore kedja för 2 månader sedan som är trasig när jag skulle ta av den från halsen för att duscha. Jag lämnade den i deras affär i Hamngatan, Stockholm och personalen sa att den har ”fastnat” och jag ska betala 450kr för lagning. Jag sa att den har inte ens fastnat och jag vill inte betala för lagningen, hon skrev på kvittot att det är ”olyckshändelse ” . Jag kommer få den tillbaka när den är lagad och om det är fabrikens fel är det gratis annars bekostar jag lagningen. Jag tänkte inte betala den iallafall, de får behålla den själva så att de blir rikare. Jag köper aldrig mer hos dem.
Undvik
Dåligt kundbemötande. Finns bättre butiker om man vill handla online.
Lurad på 500 kr.!
Kan ej reklamera örhängen som gått sönder! Köpte örhängen med presentkort för en dryg månad sedan. Blev av med det fysiska kvittot och trots att personalen hittade kvitto för köpet digitalt, nekas jag återköp eller tillgodohavande. Super förlegad system och riktigt dålig service!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.