Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har netop modtaget vores mad, og mængden af protein, er jo simpelthen en joke. 250 g hakkede oksekød til to mennesker. 1. stk kyllinge bryst til to mennesker. Jeg ville ønske vi aldrig havde best... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

De har startat upp en prenumeration som jag avslutat för länge sedan mot min vilja! De har dragit pengar från ett kort utan mitt medgivande , hur nu det är möjligt?? Och betalar inte tillbaka pengar... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

PAS PÅ DE TAGER DINE KORTOPLYSNINGER INDEN DU BESTILLER OG TRYKKER GODKEND‼️‼️ Og så sender de bare hvad de tror du og din familie har lyst til :-( Simpelthen det værst bondefangeri jeg har op... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

3 forsinkede måltidskasser på 7 uger. Det er bare ikke ok. Har nu sagt det op, og sidste kasse er igen forsinket. Hallo fresh udbetaler ikke kompensation for forsinkede kasser, men man kan få et ti... Ver mais

1,6

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Ich bin leider sehr enttäuscht von…

Ich bin leider sehr enttäuscht von hellofresh, habe länger dort bestellt um gute gereichte zu bekommen die ich so sonst garnicht kochen würde, da es mir schwerfällt überhaupt zu entscheiden was ich kochen soll.

Leider fehlen aber ständig Produkte, seltsamer weiße aber immer die teuersten oder es liegen verschimmelte Sachen drin was auch schon vorgekommen ist.
Als Entschädigung erhält man nur eine Gutschrift statt einer Rückerstattung was reinrechtlich garnicht erlaubt ist.

Und diese Gutschrift kann man nicht nutzen, so lange ihr irgend einen Rabatt nutzt, was auch rechtlich garnicht erlaubt ist. Habe hier euch entsprechend in Deutschland und Europa eine offizielle beschweren eingereicht.

Das beste ist aber ich habe unzählige Freunde und Familienmitglieder angeworben. Und wie dank hellofresh das einem ? In dem man einfach sagt da gab es einen Fehler und über 20 Einladungen sind die Guthaben die ich erhalten habe einfach gelöscht worden. Aber zum Glück haben Freunde und Familie ihre Abos dann auch gekündigt und sogar das Geld zurück gezogen, damit haben die sich halt selber geschadet 🤷

23 de março de 2025

1. Stk kyllingebryst til to personer

250 g hakkede oksekød til to mennesker. 1. stk kyllinge bryst til to mennesker. Jeg ville ønske vi aldrig havde bestilt, fordi selv med de dyre fødevarepriser, kan de langt bedre betale sig end HalloFresh. Vi opsiger med det samme - Vil ikke anbefale dette på nogen måde.

4 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

For et halvt år siden købte jeg en…

For et halvt år siden købte jeg en måltidskasse, derefter afmeldte jeg min konto hos Hallo fresh,
siden har de ringet og sendt utallige sms'er, med tilbud, jeg har prøvet at ringe til dem, men nummeret eksisterer ikke, og blokere deres telefonnummer, 25807333 men det kan jeg desværre heller ikke, og hvis deres spam ikke stopper, vil jeg melde Hallofresh til forbrugerombudsmanden

23 de fevereiro de 2026

Simpelhen så ringe et firma

Simpelhen så ringe et firma
Man sidder bare stille og roligt og kigger og så er det ikke noget for en (har ikke bestil noget som helst)
Så vil man bare gerne ud af det og bum så har man åbenbart en bestilling på vej

De tager bare lige det som de tror man ku ha lyst til og så skal man bare svinge kortet uden man selv vil det

Hold jer langt væk fra det og ALDRIG oplys noget til dem for så skal i bare af med penge til et piv ringe firma

1 de fevereiro de 2026

Venter på pengene retur

Bestilte kasse til lørdag den 15/11 -- den skulle så komme onsdag 12/11, -- Så oplyste kundeservice der kom en ny kasse den 15/11 som jeg så ikke havde bestilt. Skulle have den kasse onsdag, den valgte de også at anullere. Venter nu på 589kr. Samme dag afmelder jeg mig HalloFresh og nu er der så trukket 370kr og kundeservice oplyser der kommer en kasse til mig i næste uge. Selvom jeg blev oplyst der ikke kommer mere til mig overhovedet.

12 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Only put 1 star because there is no…

Only put 1 star because there is no zero star on here this is a company who just rips the public off by misleading web site when you try to cancel they say order sent out after only a couple of hours don’t believe that for one minute wish I had read the reviews before getting involved with this con of a company do not fall for the con of a website disgusting company KEEP WELL AWAY

29 de outubro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Det er simpelthen ikke din tid værd når det skulle være nemt og enkelt

Det er simpelthen en forfærdelig oplevelse alle mine måltidskasser er kommet en time for sent og når man kontakter kundeservice får man kun 75 kr i refusion ud af en måltidskasse på min 500 kr ofte mere 😅 jeg har selv prøvet at rykke leveringsdatoen for om det kunne afhjælpe men det hjælpe ikke har været i kontakt med kundeservice hver gang de beklager bare

5 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Skulle have leveret min første…

Skulle have leveret min første måltidskasse og desværre blev denne ikke leveret, da informationen omkring min leveringer ikke var videregivet til chaufføren. Han ringede og snakkede virkelig dårlig dansk, så forstod ikke hvad han sagde.
En rigtig dårlig oplevelse, og vil derfor ikke anbefale dette firma

29 de setembro de 2025

Furchtbares Unternehmen

Furchtbares Unternehmen! Finger weg, wenn ich könnte würde ich 0 Sterne vergeben. An sich ist das Konzept eine gute Idee und anfangs ging es auch gut. Nach einiger Zeit wurden die Preise der Boxen einfach erhöht und mehr Geld vom Konto abgebucht ohne vorher informiert zu werden. Daraufhin hab ich mein Abo gekündigt. Dabei sollte es nicht bleiben, denn ab diesen Zeitpunkt an wurde ich von Hello Fresh mehrmals am Tag angerufen. Ich habe die Nummer blockiert, aber es ging mit anderen Nummern weiter. Ich hab per Email versucht mein Konto löschen zu lassen. Email blieb leider unbeantwortet und jetzt bekomme ich weiterhin Spam Emails und Nachrichten. Die Anrufe haben endlich aufgehört. So etwas ist unmöglich!!!

29 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Havde været inde og kigge på deres…

Havde været inde og kigge på deres side.
Men havde hverken bestilt eller givet dem oplysninger.
Pludselig får jeg en sms om at jeg i løbet af et par dage vil modtage en måltidskasse.
Har ikke fået nogen ordrebekræftelse, eller andre tegn på at have bestilt noget, hvilket jeg heller ikke havde.
Jeg kontakter deres kundeservice, hvor jeg får at vide, at bestillingen godt kan annulleres.
De skal bare lige ind på min Hallofresh konto.
Jeg påpeger, at jeg ikke har en sådan, men det mener de bestemt jeg har.
Jeg bliver herefter lovet en bekræftelse på mail på, at have afbestilt måltidspakke .
Men hvordan i alverden, kan de komme i besiddelse og misbruge ens oplysninger, uden at man har givet dem væk.
Jeg har ikke bestilt noget, ikke godkendt nogen handelsbetingelser.
Kun indtastet mit postnr for at se om de leverede på min adresse.
Er det her overhovedet lovligt ???
Måske man skulle kontakte kontant.

25 de agosto de 2025

PAS PÅ DE TAGER DINE KORTOPLYSNINGER INDEN DU BESTILLER OG TRYKKER GODKEND‼️‼️
Og så sender de bare hvad de tror du har lyst uden man har godkendt at ville modtage varer fra dem.
Simpelthen det værst bondefangeri jeg har oplevet til dato!
Føj for en måde at drive forretning på.

2 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Started using Hellofresh stay clear 4wks ago first…

Started using Hellofresh 4wks ago first box had over ripe veg bits of off cuts chicken which was meant to be breast very disappointed got some credit back skipped a week second box was again very disappointing veg again passed its best 2 breast of chicken had to be thrown out the smell was vile and I had to replace them tomatoes were mouldy again had to throw them out so I thought i had skipped a week but received email to say next box is on its way phoned up spoke to some customer service person who wouldn't give me time to speak i told him I didn't want the box gave it to me and credit me money by now I was fed up cancelled my account but left with box i don't want this is a disgusting company who don't care and give poor quality food stay well clear

1 de julho de 2025

Altid ødelagt krydderi poser

Hejsa

Ville gerne skrive en direkte mail til jer, men I oplyser ikke en kontaktmail på hjemmesiden, kun jeres chatbot som ikke er særlig anvendelig.

Efter I har ændret på måden I pakker jeres leveringer på, hvor der er kød og udpakninger direkte i poserne, så oplever jeg ALTID våde krydderie poser hvor man ikke kan få det ud af posen.
Syntes det er en kl pr forringelse og håber virkelig i vil gå tilbage til de gamle kødposer.

Mvh Janni

25 de maio de 2025

PAS PÅ DE TAGER DINE KORTOPLYSNINGER INDEN DU BESTILLER OG TRYKKER GODKEND‼️‼️
Og så sender de bare hvad de tror du og din familie har lyst til :-(
Simpelthen det værst bondefangeri jeg har oplevet til dato!
Super dårlig kundeservice der bare nægter alt og svare flabet tilbage.
Mangler ingredienser ved første levering så man alligevel skal ud og handle, og man får så tildelt et tilgode bevis man intet kan bruge til da vi aldrig køber noget derfra igen!
Føj for en måde at drive forretning på.

19 de maio de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais