Leia as opiniões dos outros
BARTENDEREN ALMA Er den sødeste bartender og har den bedste service!!!! Ærligt, det er første gang jeg er her og hun viste den bedste service jeg længe har prøvet på et sted som dette. Pga. Alma er... Ver mais
Den mest overvuderede klub i KBH. I snakker om at vælge en steming.... Jeg kan fortælle til fremtidige kunder at, udeområdet lukker tidligt samtidigt er deres "High end borde" lavet af ting fra lossep... Ver mais
Mest magtliderlige vagter i Københavns…
Mest magtliderlige vagter i Københavns natteliv.
Anbefaler absolut ikke at besøge dette sted!
Helt væk dørmænd/vold!
Dørvagten der var den aften 14/2, var vildt agressiv og ubehagelig. Spurgte om jeg måtte finde min storebror, og med det samme tog han min arm om på min ryg og smidt ud af klubben…. Han stod og grinte sammen med de andre.. Kæmpe underlig dørmand som aldrig blev politibetjent… Undgå det sted!!!!!
Mega aggressive vagter
Mega aggressive vagter. De skubber og råber af en, bare fordi de føler de kan. Utrolig magtliderlige
BARTENDEREN ALMA Er den sødeste…
BARTENDEREN ALMA Er den sødeste bartender og har den bedste service!!!!
Ærligt, det er første gang jeg er her og hun viste den bedste service jeg længe har prøvet på et sted som dette. Pga. Alma er det et sted jeg sted 100% kunne finde på at komme tilbage til.
Knus Emily og Clara som virkelig føler som føler som en heldig kunde. Bare lige for at understrege at vi ikke kender Alma på. Vi kender ikke Alma på forhånd, men hun er virkelig en værtinde man kan stå inde for!!!!!!
Dørvagterne smider alle ud til privat arrangement
Det var okay hyggelige omgivelser, men var til privat arrangement som var en 2x50 års, hvor dørvagterne smider begge fødselarene ud. Deres begrundelse er at "de var for fulde", de var voksne mænd og kunne sagtens selv kontrollere hvor meget alkohol de drak. Mange andre blev også smidt ud pga. en "truende adfærre", men de snakkede med en helt normal tone til vagterne da de blev smidt ud. Der var btw ikke blevet bedt om at der skulle være dørvagt til festen. Kommer sgu ikke igen efter den oplevelse.
Diskoteket i sig selv er fint😩 men ik…
Diskoteket i sig selv er fint😩 men ik lad det snyde for deres nerederen vagter som overdramatisere og overvidere gæsternes niveau af påvirkning. De ser her en alkoholiske påvirkning som en trussel.
Skuffende VIP-oplevelse til 5.500 kr.
Vi havde en meget skuffende oplevelse hos H9 d. 6. september 2025. Vi havde bestilt et VIP-bord til 12 personer, men blev i stedet placeret ved 5 højstole og 3 sammenslåede ståborde – langt fra det, vi var blevet lovet.
For oplevelsen betalte vi 5.500 kr., men niveauet stod på ingen måde mål med prisen. Vi måtte desuden stå i kø i 20–25 minutter og betale for garderobe, hvilket bestemt ikke harmonerer med et VIP-setup.
Da vi forsøgte at tage det op med personalet, blev vi mødt med en arrogant og ligegyldig kommentar.(det jo ikke Arch du er gået ind på). Vi fik lovet mere opblanding som kompensation, men det skete aldrig....
Da vi var ved at gå, ledte min kammeret efter sine solbriller på gulvet med sin flashlight på telefonen. Samme sekund kom en vagt løbende og sagde "stop med at lys og skrid". Skrækkeligt sted!
Samlet set følte vi os dårligt behandlet, og oplevelsen var langt fra acceptabel.
Jeg ville bestemt aldrig anbefale at gå i byen her igen – hverken for at købe borde eller feste.
Vi kom 5 ind og købte en flaske i…
Vi kom 5 ind og købte en flaske i baren. Vi satte os ned, og der var godt proppet, da Kato skulle spille. Natten til søndag. 6-7 sep.
Vi sætter os ved det eneste bord i det lille rum, som er ledigt. Hvorefter personalet farer hen med nogle af deres venner, og beskylder os for at stjæle deres bord og deres alkohol.
Jeg siger, de skal falde helt ned, og at jeg selvfølglig kan vise kvitteringen af det, jeg har købt. De skulle jeg ikke have gjort. Personalet får os smidt ud for at have kastet alkohol efter dem og stjålet noget, vi selv havde købt i baren. Har aldrig prøvet at blive behandlet så respektløst af både vagter og personale. Aldrig sæt jeres ben på den her klub. Personalet og vagterne er blevet elendige. De går kun op i deres egne mennesker og er ligeglad med deres besøgende gæster.
Virkelig dårlig dj fyr hende kvinden spil nu…
Værste dj ingen situation for nemmelse dj fyr hende kvinden spil nu noget alle kender rihanna, mj, jb
Sikke en opførsel
Ærgelig oplevelse, normalt er personalet mega flinke og samarbejdsvillige, men lige i dag havde de nok haft en lang dag, blev mødt med en ærgelig tone som desværre medførte at jeg måtte tage hjem… vagterne morede sig med at chikanere folk ude foran hvilket ikke hører nogle steder hjemme, dårlig sted og vil ikke anbefale nogen at tage hen,
. Hvis det er en god aften man er efter må man se mod andre steder🫡
Nedladende vagter igen igen….
H9 har ingen forståelse for deres egne regler, på hjemmesiden fremgår det at man ikke må have sportstøj på samt fodbold trøjer, men da jeg kommer i et matchende outfit bliver jeg nægtet adgang samt, forladt med en yderste forfærdelig tone fra personalet, ikke et sted man har lyst til at sætte sine fødder en anden gang…
THEY STEAL YOUR JACKET!
Worst place Copenhagen. H9 has a great location, BUT worst people taking care of the place. Im white and see them attack black people and women. So sad to see them behave so bad.
Police come there every night because of drugs and you will notice 2-3 people out of every toilet all night long. The crew don't mind.
They will steal your jacket. Even if you show your tickets they will not find your jacket and leave you left alone, with phone/key/cars, so DONT leave anything you can't miss in their hads. They will ask you to contact them, but remember that they are closed for days and have no office.
They can't do whatever they want because it's mostly young people coming here and don't have the power to change the rude and criminal behaviour. I know people have gone to the police and crew and staff have been talked to, but video doc. hasn't been available.
Stay away from this shitty place!
Forfærdeligt sted med nedladende…
Forfærdeligt sted med nedladende…
Forfærdeligt sted med nedladende “vagter” som tvinger folk til at efterlade jakke på trods af både ude og inde områder - var vidne til at vagterne splitter helt unge pigegrupper og efterlader en som uden grund ikke må komme ind - pas på jeres unge piger på den bar - burde anmeldes til politiet for tvang til at beholde jakker og tasker i en såkaldt garderobe hvor tingene på mystisk vis forsvinder eller man skal vente på i timer! Nærmest i chok over de kan drive en forretning med så ubehageligt personale !!
Date of experience: February 01, 2025
Helt igennem uforskammet behandling
Helt igennem uforskammet behandling. De bør meldes til politiet, og vi overvejer da også stadig at gøre det. Min datter og nogle veninder var derinde en lørdag aften. De betaler 50 kr. for garderoben - på vej ind får hun at vide, at hendes håndtaske SKAL opbevares i garderoben, men kan ikke hænges sammen med jakken, så der tjener de lige 50 kr. ekstra. Begrundelsen for at tasken ikke må komme med ind på stedet er, at man kan smugle alkohol. En lille håndtaske - det ville være hurtigere at tjekke dens indhold end at have en særskilt garderobe til tasker. Og hvor skal man som pige have sine sager, når man ikke må have en lille taske med en. Har da aldrig hørt noget så tosset. Der sker så det, at hun taber nummeret til tasken, og idet hun opdager dette, går hun til garderoben med det samme for at få hjælp. Hun har ID i sin taske, og hun kan jo beskrive den nøje, men nææ nej, de vil ikke bruge 1 sek. på at hjælpe hende med dette, hun må skrive til lost and found dagen efter, og ydermere er afhentning af glemte sager også besværliggjort til det yderste. Tasken er selvfølgelig væk, da hun endelig kommer i kontakt med stedet, og ja, nogle kan jo have fundet nummeret, men hvis der nu fandtes kundeservice, så havde hun måske fået sin taske ved at få hjælp, da hun henvender sig. Og med de mange dårlige anmeldelser, stedet får her, hvor andre også mister deres ting - så tænker jeg egentlig, at der kan foregå noget organiseret kriminalitet. Det er da lige en sag for Spiegelhauer. Jeg er rystet over, at der findes et sted i København med magen til frækhed, og det gør mig så ked af det, at man kan komme afsted med sådan en ussel måde at behandle kunder på. Hold jer væk.
Vagterne tager din jakke
Vagterne tager din jakke. Vi var en gruppe drenge der kom inden garderoppen var open. I stedet for at sige vi skulle lægge vores jakker derud, tog vagterne dem, uden at give os noget nummer eller anden chance for at få dem igen. Vi fik at vide vi skulle komme tilbage to dage efter og leder efter dem selv. Totalt amatør bar/klub, frådråder alle at komme der
Tager over 1 time at få sin jakke
Tager over 1 time at få sin jakke. Imens skal man stå uden jakke i kulden og vente. Det er simpelhen ikke i orden og udover alle kritikker. Vi var omkring 100 mennesker, som stod og ventede og man skulle beskrive sin jakke via største og model før man fik den udleveret. De har ærlig talt ik styr på en skid og det er helt galt.
GIV MIG MIN JAKKE!!
GIV MIG MIN JAKKE!!
Jeg holdt nytår inde hos jer, og mistede i løbet af aftenen det kort i havde givet mig med jakke nummer. Helt fair at I ikke kunne finden det den aften, da der var virkelig mange mennesker. I følge jeres telefonsvarer har I åbent hver dag fra 15-sent, men jeg har været ved jer hver eneste dag hvor I har været lukket. Jeg har skrevet til jer angående min jakke for et par dage siden, men ingen svar. Min lejelighedsnøgle ligger i den, plus at jeg nærmest lige har købt den jakke, så vil i ikke PLEASE vende tilbage til mig?! Jeg vil bare have min jakke tilbage
Hvis man kunne give 0 stjerner så skulle de da have haft -10.
Virkelig ikke noget at skrive hjem om.
Gør jer selv en tjeneste og find noget andet.
Personale(Nico) udtaler ekstremt…
Personale(Nico) udtaler ekstremt racistiske og diskriminerende holdninger på sociale medier mod drenge med mellemøstlig baggrund. ALDRIG støt denne virksomhed og BOYCUT. Racisme hører ingen steder hjemme i VORES Københaven :-).
Dejligt spillested - ulækre toiletter
Fantastisk spillested, alt fungerer….. men toiletterne er en historie for sig 😳 ad, hvor er det ringe…. Beskidt og ildelugtende!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.