Ad flere omgange er jeg blevet fejlvejledt pr. telefon, hvilket er skyld i at jeg har mistet retten til dagpenge, optagelse ved anden a-kasse samt gæld til det offentlige. Deres jurist(er) har angi... Ver mais

A empresa respondeu
Efter min henvendelse til A&Til d.d, hvor jeg talte med Tina, blev problemet løst lynhurtigt, så jeg har kun de varmeste anbefalinger til Tina. Jeg har været medlem siden 1985, og alt har været sup... Ver mais
A empresa respondeu
Af og til har du brug for en a-kasse Arbejdslivet går sjældent kun fremad. Af og til tager det en drejning, og så har du brug for økonomisk tryghed og sparring til at komme godt videre. I a-kassen A&Til står vi klar, når du af og til har brug for os. Mere end 156.000 medlemmer har allerede valgt os, bl.a. fordi vi har et stærkt kendskab til vores medlemmers fag og brancher gennem vores samarbejde med 51 faglige organisationer. Som medlem får du tryghed i form af dagpenge eller efterløn, men vi sørger også for, du ikke står alene, når du vil lande dit næste job. Er dagpenge alene ikke nok til at dække dine udgifter, tilbyder vi lønsikring i to varianter: Basis og Flex. Basis er en enkel og økonomisk lønsikring med dækning op til 7.500 kr./md. oveni dagpengene, mens Flex giver mulighed for en højere dækning, op til 60.000 kr./md. og mere fleksibilitet. Uanset hvad dit behov er, kan du få økonomisk frihed og tryghed i dit arbejdsliv til den dag, du af og til har brug for os.
Snorresgade 15, 2300, København, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Aogtil besvarede alle mine spørgsmål grundigt og med stor opmærksomhed på detaljer, hvilket sikrede, at jeg forstod hvert punkt fuldt ud. De opretholdt en rolig, tålmodig og meget professionel tilgang gennem hele forløbet og tog sig tid til at adressere alle mine bekymringer uden at virke forhastede eller afvisende. Deres klare kommunikation og vilje til at forklare tingene i dybden gjorde hele oplevelsen tryg og overskuelig. Samlet set gav deres støtte mig stor tillid til, at jeg var i kompetente og pålidelige hænder.

Resposta da A&Til
Deres jurist(er) har angiveligt SÅ mange klager at tage sig af, at behandlingsfristen, på 3 uger, fordobles.
Jeg vil for alt i verden ikke anbefale nogen at blive medlem af A&Til.

Resposta da A&Til
Hvis der er kø i telefonen ringer de tilbage når det er ens tur, super vigtigt!
Marie var en fantastik kundeservicemedarbejder - kæmpe anbefaling her fra!

Resposta da A&Til
Jeg kan desværre ikke anbefale A&Til, jeg ventede på skriftlig svar i to måneder. Jeg ringede utallige gange, telefonsvareren røg på med det samme, med ordene “de er meget travlt lige nu”
Måtte rykke tilbage til min forrige a-kasse Lederne, da jeg frygtede at min anciennitet ville forsvinde. Da de endelig skriver til mig, bliver de ved med at påstå at jeg skal betale for kontingent, selvom jeg var overflyttet til Lederne og havde betalt kontingent til Lederne. Lige p.t. har jeg betalt kontingent i januar måned både til A&Til og Lederne. Jeg bad om at få en mail, hvor jeg kunne sende screenshot for min bank, hvor det fremgik at jeg havde betalt kontingent til Lederne. Men desværre, blev jeg blot bedt om at betale ellers ville min anciennitet forsvinde på cirka 13 eller 14 år. Dette er min anden negative anmeldelse på Trustpilot igennem 20 år, men jeg synes det er vigtigt for andre fordi det kræver rigtig meget tid at skal skrive frem og tilbage, og ringe igen igen…

Resposta da A&Til
Fantastisk og kompetent service.
Venlighed, overblik og virkelig excellent behandling.
Jeg føler mig virkelig godt hjulpet.
Kan absolut anbefales.

Resposta da A&Til
At blive ledig efter at have arbejdet i over fyrre år, er noget af det værste jeg kunne komme ud for. Systemet er ubarmhjertigt, men at mødes i AogTil var en lise for sjælen. Imødekommende, tilbydes straks kaffe, denne kolde, snefyldte og kolde februarmorgen. Mødeleder tog sig pænt af mig, vi fik sammen løst nogle, for mig, svære spørgsmål som systemet udbad. Mange tak

Resposta da A&Til
Altid god og personlig service og sagsbehandling. En a-kasse, der er på medlemmernes side, og som forstår din situation. Hurtige svar og aftaler, der overholdes. Vælg denne fremfor en gul a-kasse, der nasser på det rigtige a-kassesystem.

Resposta da A&Til
Bliver mødt i øjenhøjde og med en oprigtig interesse for min situation - og kommer med gode forslag til, hvordan de kan hjælpe mig bedst muligt. Jeg kan med baggrund i mine dialoger og møder med A&Til kun anbefale dem til andre.

Resposta da A&Til
Lærke har været så sød og hjælpsom med jobsøgningen! Mega gode guldkorn at få med på vejen.

Resposta da A&Til
Jeg flyttede min a-kasse fra Det Faglige Hus til A&Til, hvilket desværre har vist sig at være en stor fejltagelse.
Ved overgangen oplevede jeg betydelige forsinkelser i behandlingen af min flytning. Først da jeg selv kontaktede A&Til, fordi jeg manglede mit ydelseskort, blev sagen håndteret – på trods af, at jeg allerede på det tidspunkt havde betalt som nyt medlem. Flytningen blev først igangsat den 26. februar, længe efter medlemskabet egentlig var trådt i kraft.
Fejl kan naturligvis ske, men desværre oplevede jeg ingen form for proaktiv kontakt fra A&Til undervejs. Jeg måtte derfor selv tage kontakt til Det Faglige Hus, som hjalp mig videre i processen. Da jeg endelig – godt en uge inde i februar – modtog ydelseskortet, fik jeg imidlertid aldrig tilsendt nogen udbetalingsspecifikation. Resultatet var en fejludbetaling, hvor jeg modtog et lavere beløb uden nogen form for dokumentation.
Derudover er det praktisk talt umuligt at få kontakt med a-kassen telefonisk. Der er som regel mere end 30 personer i kø, og da jeg den 13. marts bad om at blive ringet op, var der ingen lyd fra medarbejderen, da opkaldet endelig kom igennem. Kort efter blev telefonen lukket for resten af dagen på grund af medarbejdertræning.
Efter disse oplevelser har jeg desværre mistet tilliden til A&Til. Den manglende kommunikation, lange sagsbehandlingstid og utilgængelig kundeservice fremstår alt for uprofessionelt, og jeg må derfor overveje at finde en anden a-kasse.

Resposta da A&Til
Når du stiller vigtige spørgsmål, kan du ikke regne med, at de rent faktisk svarer på dine spørgsmål!
De svarer udenom eller undlader at besvare vigtige detaljer, som senere kan have stor betydning.
Jeg bad fx om få bekræftet min tolkning af nogle regler, og kundemedarbejderen bekræftede blot hvad vi havde talt om, men svarede slet ikke på mine spørgmål!
Jeg har også flere gange bedt om svar på andre meget konkrete spørgsmål, men de svarer ikke på vigtige ting.
Derudover er ventetiden dræbende lang! Både på mail og telefon.
Jeg har også to gange oplevet, at mails, som jeg har skrevet er forsvundet fra min inboks. Wauw!
Det er utroligt, at man kan have så ringe og langsommelig en service ift. vigtige juridiske spørgsmål.

Resposta da A&Til
Jeg har været medlem siden 1985, og alt har været super fint, også den periode, hvor jeg har fået ledighedsydelse, og efterfølgende periode indtil tidlig pension.
Tak for dennegang 🙂

Resposta da A&Til
Man kan ikke komme igennem på telefonen, den smider bare røret på efter den har sagt "Velkommen....du får fat i første ledige medarbejder... DUT DUT DUT". Og det er ikke til at finde en mailadresse man kan skrive til i stedet. Ret useriøst ikke at kunne komme igennem på tlf. HVORDAN KONTAKTER MAN JER??

Resposta da A&Til
The whole point of having insurance is knowing they will be there when you truly need them. That is where you see the real quality of a company.
I have been a member for six years. During that time, I never missed a payment, never had delays, and never made a claim.
However, when I changed banks, I forgot to transfer my automatic payment to the new account. After six years of consistent payments, one missed payment led to my membership being cancelled.
The company claims they tried to contact me by phone, email, and e-Boks. I carefully checked my call history and emails — there is no record of any contact, and they have not been able to provide proof. The only notification I received was a message on their internal website and a physical letter ( who checks those? dont think people logs in their website " just because" maybe they wanted me to miss the message, we will never know).
When I finally needed their understanding and flexibility, they refused to make any exception or help me continue my membership, despite my long and clean payment history. I was simply placed back in a queue, as if six years of loyalty meant nothing.
An insurance company should provide security and support — not just follow rules strictly when it benefits them. Until now, I never needed them. When I finally did, they were not there.
If you are choosing an a-kasse, read reviews carefully. There are other companies in the same price range. Sometimes the cheapest option ends up being the most expensive. I paid for six years and now find myself without coverage. That is not a situation you want to be in.
I would rather pay a little more for a company that values people, not just policies.

Resposta da A&Til
Jeg stod over for en opsigelse og havde nogle spørgsmål. Jeg ringede to gange hvor jeg var henholdsvis nr. 77 og 44 i køen hvilket er under al kritik.
Jeg sendte dem en besked d. 13/1, og den har jeg så først fået svar på d. 4/3, næsten 2. mdr.
Jeg har valgt at skifte A kasse da jeg ikke vil betale for noget jeg ikke kan bruge til noget alligevel.
Virkelig dårlig service overfor mig som medlem.
Kunne jeg give minus stjerner så fik de det.

Resposta da A&Til
Cihat Bardak er en verdensstjerne, min praktikvejleder rådgav mig til at kontakte ham på Linkedin, ift. hjælp med CV og ansøgning.
Mega hurtig respons og kæmpe hjælp, samt opfølgning.

Resposta da A&Til
Jeg blev ledig efter 30 år på arbejdsmarkedet og mit møde med a- kassen A og Til har været katastrofalt.
Jeg havde hårdt brug for råd og grundig vejledning, da jeg ikke havde været i kontakt med systemet før.
Helt fra start var dialogen præget af forvirring og modsatrettede oplysninger. Jeg har et lille bijob som kirkesanger og de var simpelthen IKKE i stand til at forstå jobbets karakter, hvilket ledte til rådgivning fra deres side, der ledte mig direkte i tre ugers karantæne, selvom jeg havde gjort PRÆCIS ,hvad de havde rådet mig til. Min frustration var stor og det endte i en klage over forløbet. Cirka 4 uger senere blev jeg ringet op fra deres JURA afd. I København,hvor en iskold kvinde afviste min klage og i øvrigt sagde direkte, at hun ikke troede på, hvad jeg sagde og hvad jeg havde forklaret om forløbet!
Det var en utrolig ubehagelig samtale, hvor jeg oplevede at blive mistænkeliggjort og hvor jeg blev hårdt ramt på min retfærdighedsfølelse.
Kommunikationen har igennem det hele været uendelig træg.. altid med forskellige mennesker, som man igen og igen skulle forklare, hvad man arbejdede med. Anonyme meddelelser UDEN afsender, men kun med : vh A og Til. Man vidste aldrig HVEM, der var i den anden ende og HVEM, der skrev meddelelsen.
Det har været to måneder med utryghed, ondt i maven og frustration.
Jeg kan ikke anbefale denne A kasse til nogen og slet ikke, hvis man har et bijob lidt ud over det sædvanlige. De ved simpelthen ikke nok!
Nu har jeg skiftet A kasse og håber at dette skrækkelige forløb må gå i glemmebogen.
Held og lykke derude og bliv så langt væk som muligt fra A kassen A og Til som muligt.

Resposta da A&Til
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.