Rimlig leveranstid, men jag är lite besviken på hammarens vikt. Jag har en Estwing 16OZ från åttiotalet och den är betydligt lättare, det beror förmodligen på skaftets längd men då den i huvudsak ska... Ver mais
Otroligt snabb leverans Vi väntade oss inte leverans innan jul Men eftersom produkten skulle bli en julklapp blev vi verkligen glada och tacksamma för den snabba leveransen som han fram innan julaf... Ver mais
Efter mitt felköp så var ni behjälpliga med att ta retur och erbjöd att bjuda på frakten . Nu behöll jag ändå felköpet den ligger i kartongen ouppackad . Men det finns säkert någon som kan då den av m... Ver mais
Handverktyg av högsta kvalitet från Estwing, Vaughan, Stiletto och Hardcore Hammers. Snabba leveranser, bra priser och unikt sortiment! Proffs eller hobby? Vi har rätt verktyg för dig!
Järstorp 603, 27357, Brösarp, Suécia
Mycket snabb bra leverans, plus alltid velat ha en riktigt bra hammare

Otroligt snabb leverans
Vi väntade oss inte leverans innan jul
Men eftersom produkten skulle bli en julklapp blev vi verkligen glada och tacksamma för den snabba leveransen som han fram innan julafton🤗

Resposta da Hammarhajen
Fick rätt produkt smidig hemsida lätt att beställa snabb leverans trevligt bemötande

Resposta da Hammarhajen
Snabbt och bra utförd leverans av ett otroligt bra verktyg. Har en hammare av samma fabrikat som köptes in i mitten av 80 talet, de kommer nog båda att överleva mig.

Resposta da Hammarhajen
Bra utbud, snabb leverans och produkt som motsvarade förväntningarna.

Resposta da Hammarhajen
Hamrar på som tusan, fraktandet av dyrgripen var dessutom snabbt och säkert.

Resposta da Hammarhajen
Jag kan varmt rekommendera Hammarhajen. Ett stort utbud och en helt fantastisk kundservice. Nils på Hammarhajen gav mig tips på vilken hammare som skulle passa bäst till mina ändamål. Jag är helnöjd, både med hammaren och min upplevelse med Hammarhajen!

Resposta da Hammarhajen
Jag kan varmt rekommendera hammarhajen om du som jag är en hammarnörd, kul med lite bredare utbud än dom flesta andra butikerna.
Alltid snabb leverans, 5 stjärnor från mig.
//Martin

Resposta da Hammarhajen
Snabb, enkel och effektiv beställning, och produkten jag beställde anlände inom 24 h.

Resposta da Hammarhajen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.