Schuchardt Maskin Opiniões 79

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg opplever nettsiden som grei å bruke. Noen artikler som jeg kunne tenke meg å kjøpe var utsolgt og har hvert det lenge, blir vel ikke tatt inn igjen, det oppleves som negativt. Varene kom innen rim... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Desverre har ikke Pakken med verktøyet ankommet ennå. Pakken ble forsøkt levert 28.oktober men jeg var ikke hjemme. Hvor pakken er nå veit ikke jeg og har kontaktet postnord. De har opprettet sa... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de ferramentas

Escrito pela empresa

Velkommen til Schuchardt Maskin! Vi leverer maskiner, verktøy og tilbehør for kuttende bearbeiding innenfor verkstedsindustrien. Vi importerer selv, og leverer direkte fra eget lager. Bedriften ble startet i 1899 og har i over 100 år servet den nordiske verkstedsindustrien med maskiner og verktøy. Vårt kontor, lager og vår utstilling, finner du i Huskvarna.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra butikk, elendig forsendelse.

Godt fornøyd med selve handleopplevelsen på nettsiden. Er derimot svært misfornøyd med bruken av PostNord. Det tok 18 dager fra bestillingsbekreftelsen fra Schucardt til leveringsbeskjed fra PostNord. Da var pakken i tillegg omdirigert fra leveringsadressen til min private adresse noe som vil gi meg merarbeid og som vil forsinke jobben som skulle gjøres med det bestilte verktøyet.

21 de março de 2026

Har ikke mottatt varen

Har ikke mottatt varen, og er litt irritert.

12 de fevereiro de 2026
logótipo da Schuchardt Maskin

Resposta da Schuchardt Maskin

Hej!

Vi beklager skuffelsen over bestillingen din. Produktet du har bestilt er en bestillingsvare, noe som fremgår av nettsiden. Dette innebærer at den ikke var på lager hos oss, og vi har derfor bestilt den fra vår leverandør. Vi bestilte produktet ditt den 12/2, det ankom hos oss i går, og vi sendte det videre samme dag. Det vil derfor være hos deg innen kort tid.

Vi håper du blir fornøyd med produktet ditt, og neste gang du har spørsmål eller bekymringer rundt bestillingen din, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Da kan vi gi deg informasjon om bestillingen og hjelpe deg så godt vi kan!

Med vennlig hilsen,
Schuchardt Maskin

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra utvalg og god lagerføring

Bra utvalg og god lagerføring, ingen uforutsett ventetid på forsendelse fra fjernlager eller sekundær leverandør. Det er bra. Litt dyrt, men bra kvalitet. Rask forsendel og bra at det ikke blir noe toll/mva rot selv om butikken er i Sverige. Meget fornøyd.

17 de janeiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Stort sett fornøyd

Jeg opplever nettsiden som grei å bruke. Noen artikler som jeg kunne tenke meg å kjøpe var utsolgt og har hvert det lenge, blir vel ikke tatt inn igjen, det oppleves som negativt. Varene kom innen rimelig tid.

10 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dere svarer ikke på mail

Dere svarer ikke på mail, dere har ikke varen på lager selv om det står det på nettsiden. I ordrebekreftelsen står det at varen er sendt ut. Etter gjentatte purringer på mail får jeg svar at underleverandøren deres ikke hadde varen inne. Elendig service og informasjon fra dere...

25 de julho de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais