Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra och enkel hemsida, man hittar lätt det man letar efter. Enkelt att betala och flera olika leveransalternativ. Alla kristaller och smycken är så otroligt vackra, levereras snabbt och välförpackat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min första beställning kom fort och väl förpackade i fina påsar och papper. Stenarna var jätte fina och armbandet likaså. Gjorde ny beställning ngr dagar senare som ska komma nu om ngr dagar. Älskar h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Suverän kundservice och seriöst företag! Mitt ena armband gick sönder direkt när jag skulle testa det, jag hörde sv mig till kundtjänst och de skickade ett nytt direkt. Tog knappt två dagar innan de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Supernöjd med min beställning! Jag köpte kristaller till min dotter, som blev glad över överraskningen! Kontaktade kundtjänsten innan, fick bra bemötande innan min beställning. Min beställning kom fra... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de e-commerce
  2. Loja de cosmética

Vi vill hjälpa våra kunder att förbättra deras liv med hjälp av Soul Care produkter som minskar stress, bidrar till personlig utveckling och välmående. Vi fokuserar på yoga, meditation och spiritualitet.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

128 opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

Missnöjd

Att det finns ett vis pris man måste nå upp till innan man får handla hos er.
Sedan att bilderna exempelvis visar fler stenar, men när man köper dem så får man bara 1.
Det kom inte heller med någon tydlig text om vad armbanden hjälper mot.

Mycket missnöjd.

24 de maio de 2023

Hej Alvina!
Vad tråkigt att du inte är nöjd!

Det stämmer, vi har en minimum order på 149kr för att undvika att bara skicka en sten i taget. Vi vill spara på miljön så mycket som vi kan och det känns inte helt okej att skicka så små paket.

Vi säljer alla våra stenar styckvis och det står tydligt. Anledningen till att vi visar flera är för att synliggöra att varje sten är unik så man som kund förväntar sig att man inte får exakt den sten som finns på bilden.

Däremot om man köper något av våra färdiga kristallkit får man såklart flera kristaller.

Gällande kort med information så skickade vi med ett kort om den kristall du valde. Kan det ha försvunnit i emballaget när du slängde paketet?

Om du skulle vilja göra en retur är det bara att höra av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Classificada 2 em 5 estrelas

Tyvärr var inte alla stenarna så fina…

Tyvärr var inte alla stenarna så fina som på bilden. Vi beställde 9 stenar.

28 de abril de 2023

Hej Ewa!

Jättetråkigt att du inte är nöjd! Vi försöker alltid skicka de finaste stenarna i varje beställning! Alla kristaller kan såklart se olika ut då det är naturen som skapar dem. Om ni inte är nöjda så får ni självklart göra en retur på stenarna! Hör bara av er till kundtjänst! 🥰

Resposta da Happyfeel AB

Vad tråkigt att du upplevde att det var skillnad på bilden och verkligheten! Eftersom kristaller är naturliga kan de skilja och varje armband är unikt.

Om du inte är nöjd så kan kundtjänst hjälpa dig med en retur 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och så vackra…

Snabb leverans och så vackra kristaller! Jag är så nöjd, kommer definitivt beställa igen. Fint förpackat också. Hade varit ett litet extra plus om man fått en liten lapp med vad det är för kristaller man beställt så man kan spara och komma ihåg.

23 de abril de 2023

Resposta da Happyfeel AB

Wow tack för ditt fina omdöme! 🥰 vi tar med din feedback! P.S. Det finns en lapp i alla våra kristallkit!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra service med snabb leverans och fint inslaget paket. Nöjd mottagare.

26 de março de 2023

Woohooo!!! 🥰🥰🥰

Fina kristaller

Jag är jätte nöjd, förutom att den jag vill ha var slut

23 de março de 2023

Resposta da Happyfeel AB

Gud vad kul att du är nöjd! Nästa gång kanske det du vill ha finns i lager 😅🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag tycker om era produkter

Jag tycker om era produkter! Företagets namn är väldigt passande!
Det finns mycket att titta på...

20 de março de 2023

Resposta da Happyfeel AB

Tack!!!! Vi älskar också vårt namn 🥰 precis den känslan vi vill förmedla!

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabb leverans och fint förpackade…

Snabb leverans och fint förpackade stenar.
Helt okomplicerad affär.

Enda minus är att jag hade önskat att stenarnas namn skulle funnits på var sten. Så man vet och minns vilken som är vilken.

19 de março de 2023

Resposta da Happyfeel AB

Tack för ditt omdöme! Vi tar med oss feedbacken!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jätte fina armband och kristaller

Jätte fina armband och kristaller. Är så nöjd, snabb och enkel leverans.
Skrev till dom och undra lite om kristallerna och dom svara direkt och tydligt. Kommer handla mer hos dom.

16 de março de 2023

Du är bäst! ❤️

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.