Happyfeel AB Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra och enkel hemsida, man hittar lätt det man letar efter. Enkelt att betala och flera olika leveransalternativ. Alla kristaller och smycken är så otroligt vackra, levereras snabbt och välförpackat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Suverän kundservice och seriöst företag! Mitt ena armband gick sönder direkt när jag skulle testa det, jag hörde sv mig till kundtjänst och de skickade ett nytt direkt. Tog knappt två dagar innan de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Supernöjd med min beställning! Jag köpte kristaller till min dotter, som blev glad över överraskningen! Kontaktade kundtjänsten innan, fick bra bemötande innan min beställning. Min beställning kom fra... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de e-commerce
  2. também em
  3. Loja de cosmética

Vi vill hjälpa våra kunder att förbättra deras liv med hjälp av Soul Care produkter som minskar stress, bidrar till personlig utveckling och välmående. Vi fokuserar på yoga, meditation och spiritualitet.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

128 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Perfection!!

Smooth shopping experience and very fast delivery! Recommended.

25 de janeiro de 2023

Resposta da Happyfeel AB

Thank you!!! Welcome back anytime!

Extremely fast service

Extremely fast service. Lovely product and nicely packaged. Very impressed!

18 de janeiro de 2023

Resposta da Happyfeel AB

So happy for your review ❤️ Thank you!

Classificada 5 em 5 estrelas

Min första beställning kom fort och väl…

Min första beställning kom fort och väl förpackade i fina påsar och papper. Stenarna var jätte fina och armbandet likaså. Gjorde ny beställning ngr dagar senare som ska komma nu om ngr dagar. Älskar happyfeel och kommer absolut handla mer från dem. Tydlig info på hemsidan om varje sten. Möjligt jag önskat samma info kom i paketet tillsammans med stenarna man beställt när man är nybörjare som jag 😁

13 de janeiro de 2023

Resposta da Happyfeel AB

Wow vilken recension! 🥰 tack!!!! Vi blev så glada!

Toppen

Väldigt snabb leverans med bra rabatter.
Små söta paket som kristaller är packade i.
Rekommenderas Happyfeel !!!

2 de janeiro de 2023

Wow 😍 Tack för de fina orden! Du är varmt välkommen tillbaka ❤️

Supernöjd

Supernöjd! Snabb leverans trots jul och nyår och så fina kristaller

1 de janeiro de 2023

Tack 🤩 Vad roligt att du uppskattade leveransen😊

Classificada 3 em 5 estrelas

Snabb leverans!

Snabb leverans!
Smyckena motsvarade mina förväntningar, men ett av armbanden gick av samma dag som jag trädde det på handleden så kristallerna blev utspridda över ett golv. Svårt att hitta på alla.

6 de dezembro de 2022

Hej Nina!
Vad bra att smyckena motsvarade din förväntan! Men de ska absolut inte gå sönder som du beskriver! 😢

Om du mailar till oss på info@happyfeel.se med ditt ordernummer ser vi till att lösa det! 😊

Ha en fin söndag!

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, väldigt snabb leverans. Fick precis det jag förväntade mig av min produkt!

3 de dezembro de 2022

Härligt att höra Hanna! Tack så mycket! 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

⭐️⭐️⭐️⭐️

En kristall som var sönder men annars bra leverans och bra kristaller

2 de dezembro de 2022

Hej Maja!

Väldigt tråkigt att en kristall gick sönder under frakten men vad skönt att allt löste sig med en ny kristall 😊

Du är välkommen tillbaka!

Ha en fIn andra advent!

Rekommenderas varmt

Väldigt nöjd med min beställning som levererades snabbt, produkterna är av hög kvalité och webbshopen lätt att navigera i.

22 de novembro de 2022

Resposta da Happyfeel AB

Fantastiskt att höra 🥰 Tack så mycket!

Mycket nöjd med beställningen

Mycket nöjd med beställningen. Köpte armband i julklapp till min dotter. Hon kommer bli så glad!!!

28 de novembro de 2022

Wow vad roligt! Hoppas din dotter blir glad! ❤️

Classificada 4 em 5 estrelas

Leverans gick fort bara några dagar

Leverans gick fort bara några dagar. Dock var den stora Seleniten sönder när jag öppnade silkespappret. Annars var det super! Kommer kanske beställa igen 🥰

MvH Maja Envall

28 de novembro de 2022

Hej Maja!

Först och främst tack för ditt fina omdöme ❤️

Jättetråkigt att Seleniten gick sönder under frakten, så ska det såklart inte vara! Kontakta oss på info@happyfeel.se med ditt ordernummer så löser vi det!

/Jennie

Fina kristallhängen

Tydlig hemsida, snabb leverans och jättefina kristaller. Kommer absolut fler köp 🥰

24 de novembro de 2022

Wow vad glada vi blir 🥰 TACK! Du är varmt välkommen tillbaka! 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag är djupt besviken

Jag är djupt besviken! Köpte en rosa agat, och den tredje dagen, gick själva hänget sönder!

16 de novembro de 2022

Resposta da Happyfeel AB

Åh nej! 😳 Så ska det absolut inte vara! Om du kontaktar oss direkt på info@happyfeel.se med ditt ordernummer så hjälper vi dig!