Happyfeel AB Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra och enkel hemsida, man hittar lätt det man letar efter. Enkelt att betala och flera olika leveransalternativ. Alla kristaller och smycken är så otroligt vackra, levereras snabbt och välförpackat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min första beställning kom fort och väl förpackade i fina påsar och papper. Stenarna var jätte fina och armbandet likaså. Gjorde ny beställning ngr dagar senare som ska komma nu om ngr dagar. Älskar h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Suverän kundservice och seriöst företag! Mitt ena armband gick sönder direkt när jag skulle testa det, jag hörde sv mig till kundtjänst och de skickade ett nytt direkt. Tog knappt två dagar innan de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Supernöjd med min beställning! Jag köpte kristaller till min dotter, som blev glad över överraskningen! Kontaktade kundtjänsten innan, fick bra bemötande innan min beställning. Min beställning kom fra... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de e-commerce
  2. também em
  3. Loja de cosmética

Vi vill hjälpa våra kunder att förbättra deras liv med hjälp av Soul Care produkter som minskar stress, bidrar till personlig utveckling och välmående. Vi fokuserar på yoga, meditation och spiritualitet.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

128 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Utmärkt

Utmärkt, perfekt

6 de novembro de 2022

Tack för omdömet! 😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Toppen på alla sätt och vis!

Toppen!
Jättenöjd med hemsida, frakt och beställda varor. Det kommer bli bra julklappar till kära vänner.

9 de novembro de 2022

Resposta da Happyfeel AB

Gud vad roligt! 🥰 hoppas julklapparna blir uppskattade! Tack!

Rekommenderas varmt

Hjälpsam. Fått snabba svar vid frågor och fin support. Snabb leverans av fina produkter!

20 de outubro de 2022

Resposta da Happyfeel AB

Hej! Vad roligt att du är nöjd med oss och vår support! Tack för ditt fina omdöme ❤️

Nöjd

Allt var bra, önskade bara en lapp med bild på stenarna där det samtidigt stod deras egenskaper och va de heter.

7 de outubro de 2022

Resposta da Happyfeel AB

Tack för ditt fina omdöme och för din feedback! I alla våra Kristallkit finns det alltid med en lapp med egenskaperna för samtliga stenar!😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och fina produkter

Snabb leverans och fina produkter. En produkt var skadad (produktionsfel) men jag fick snabbt och enkelt hjälp med reklamation. Kändes tryggt och pålitligt.

4 de outubro de 2022

Resposta da Happyfeel AB

Hej och tack för ett fantastiskt omdöme! ❤️

Vad roligt att du är nöjd med produkterna och att leveransen var snabb 😊 tråkigt att produkten var skadad men jätteskönt att det löste sig snabbt!

Bra leverans

Bra leverans, snabb leverans. Fina produkter:)

28 de setembro de 2022

Resposta da Happyfeel AB

Tack! ❤️ Jättekul att få så fina omdömen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans, pålitliga och bra priser till bra kvalité!

3 de outubro de 2022

Resposta da Happyfeel AB

Wow! 😍 tack! Jättekul att du är nöjd med oss!

Fin kristall

Fin kristall & snabb leverans.

30 de setembro de 2022

Resposta da Happyfeel AB

Tack för det fina betyget! 😀 vad roligt att du gillade din kristall och uppskattade vår leverans!

Classificada 4 em 5 estrelas

Fina smycken..

Fina smycken..
Smidig och snabb leverans..

4 de setembro de 2022

Resposta da Happyfeel AB

Tack så mycket 😊 Roligt att du gillade våra smycken!

Kristaller

Fina saker och snabb leverans 👍🏼

14 de agosto de 2022

Resposta da Happyfeel AB

Vad roligt att du blev nöjd med din order 😊 Tack för omdömet!

Armband

Jättefina armband till ett bra pris.
De passade mig perfekt.

13 de agosto de 2022

Resposta da Happyfeel AB

Vad roligt att du blev så nöjd med armbanden 😊 Tack för ditt fina omdöme!

Super nöjd!

Snabb leverans, fantastiska armband! Super nöjd!

5 de agosto de 2022

Resposta da Happyfeel AB

Vad roligt att du är nöjd 😊 Tack för ditt omdöme!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fint, snabb leverans, enkelt och billigt

Fina mycket prisvärda armband som var i brevlådan efter ett par dagar. Önskar en lapp med stenarnas namn och egenskaper

5 de agosto de 2022

Resposta da Happyfeel AB

Tack för ditt fina omdöme! Vi blev jätteglada! 😊 Vi tar med oss önskemålet om lappar!