Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Engang elskede jeg piratos og superpiratos, der er få år siden jeg købte nogle poser, de er så spist nu. Købte derfor en ny pose i dag. Hulk og føj, hvorfor smager de ikke mere som piratos? Men mere s... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Hvorfor skal der lige pludselig være pinocchio-kugler blandet ind i click mix poserne?! - blandingen var god nok i forvejen… Og hvor er lakridskringlerne blevet af?! - i en pose på 325g, var det kun... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Træls torsdag i Køge når man finder ud af ens yndlingsslik er blevet fjernet fra posen i Haribos flowet zourr i kan sgu ikke tillade jer bare at fjerne det bedste fra hele posen i alt har det været en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak Haribo! Jeg købte en pose Super Piratos for ikke så længe siden. Den indeholdt 5-6 lakridser plus en kæmpestor uformelig klump. Jeg tog et billede af klumpen og sendte til Haribo med en forespø... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja para bebé

Informação fornecida por diversas fontes externas

Haribo is a German confectionery company, founded in 1920 by Johannes "Hans" Riegel, Sr.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

2,1

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi kender ikke det reklamebureau

Vi kender ikke det reklamebureau? som I benytter og deres anbefalinger, men det der ikke kan siges højt nok er at den spædbarns metodik er til at kaste op over...Vikinger der går i barndom over en pose Haribo eller voksne mennesker, der venter på en bus er simpelthen uudholdelig og giver en disideret antipati overfor Haribo...det er synd for det er ellers gode produkter, men som vi helt sikkert vil undgå at købe...på baggrund af disse usmagelig, barnlige reklamer. Ved at I kan gøre det meget bedre! God dag.

8 de março de 2026

Pork review

Let me tell you something, my name is Mustafa Hassan and these sweets, oh my god! The gelatin is heavenly, my brother Ali really enjoyed the pork filled treats! Would come again because I love pork.

6 de novembro de 2025

Jeg eeeelsker Haribo

Jeg eeeelsker Haribo - og jeres reklame fra busstoppestedet er intet mindre en genial 😍 Hyggelig, sjov og varm - slik, der vækker 'det indre barn' 🙌👌

(-Lisa, er det dig?)

17 de setembro de 2025

Frygtelig service

Frygtelig service

Købte en pose Top star mix som var klistret sammen i store klumper. Der skulle hives for at få det fra hinanden, hvilke resulterede i at det klistrede fast på fingrene.

Jeg tog billeder af de sammenklistrede klumper og sendte en klage sammen med billederne og efterfølgende smed jeg pose og indhold ud.

Tror det var dagen efter at jeg fik svar og de skulle bruge nummeret og datoen og jeg måtte fiske posen op af skraldespanden og tage et billede og sendte det så. Smed posen ud igen (indholdet lå allerede i skraldeposen.

Flere dage efter får jeg en ny mail om, at jeg skulle sende slik og pose til dem, men skraldemanden havde været der.

De valgte derefter at lukke sagen, så det er slut med at støtte den svindlerfabrik som ikke engang refundere det tabte beløb.

5 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

hold kæft hvor er den lo-rte reklame…

hold kæft hvor er den lo-rte reklame dårligt det er s-ku ikke børn der i reklame det er bare nogen ido-ter der tro de er børn ( haribo slik ) de stå ved et busstop sted og æ-der slik hvor mange må man tag fu-king ondsvar spøgemål og spørge om

15 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Haribo Faxe er et virkelig slemt sted at arbejde.

Jeg tror ikke at jeg har arbejdet et værre sted. Mange af lederne lyver og kan ikke sammen. Er der noget der går godt er det pga. Lederne og når noget går skidt er det medarbejderne, det er tilsyneladende deres motto. Der er så dårlig en stemning og så dårligt arbejdsmiljø. Selv om den enkelte går videre med det sker der ingenting. Der er så mange ting som ikke bliver lavet og kan give alvorlige ulykker, alligevel bliver der intet gjort ved det.

9 de outubro de 2024

Skipper Mix

Skipper Mix, hvorfor ændre på et godt produkt? Salty & Soft, hvor nu ca 1/2 er hård lakrids🤬. For dyr en fornøjelse når man nu må sortere og smide halvdelen af posens indhold væk. Jeg vil have blød salt lakrids som de reklamerer med det er, ærgerligt

14 de setembro de 2024

Click Mix

Og hvor er lakridskringlerne blevet af?! - i en pose på 325g, var det kun TO lakridskringler i!
Synes simpelthen det er for dårligt at fjerne det bedste ved denne her slikblanding, for så at tilføje nogle smagsløse farvede kugler i stedet…

8 de agosto de 2024

Blandingsforhold i Matador Mix

Desværre fik jeg for et par uger siden fat i en pakke Matador Mix (450g) – mit indtil nu favoritslik – hvor indholdet var 80% vingummi. Det synes jeg var lige vel friskt, hvorfor jeg reklamerede hos Haribo.

”Er der noget, der ikke var i orden? Hvis noget ikke var tilfredsstillende, vil vi naturligvis gerne vide det og løse problemet”. Sådan skriver Haribo på deres hjemmeside. Men når man så reklamerer, så er svaret, ” …..pga. vores pakkemetode opstår varierende blandinger, og at der vil aldrig være to ens pakkede poser. Derfor er der et synligt felt i emballagen, så det er muligt at se indholdet, i det produkt der købes”.

Det svar kom i øvrigt først efter jeg rykkede for det.

Det må dels være forventeligt, at indhold på et produkt som Matador Mix har en vis fast blanding, uden at man skal kontrollere hver gang. Dels er det muligt at programmere maskiner, så de leverer præcist ned til gram eller stk. af det man ønsker at putte i posen.

Så når jeg får sådan en vrøvlet forklaring mistænker jeg, at Haribo med vilje forfordeler indhold som har lavere omkostning end andet.

Det er ikke første gang at forbrugere ser, at indhold og vægt ændrer sig, men prisen fastholdes.

4 de junho de 2024

Forkert slik i posen..

Hej Haribo
Da jeg skulle til at åbne min pose med Haribo Shakes finder jeg en vingummi fra Haribo Matador Mix Dark i. Lidt underligt da den jo ikke tilhører der, men helt fint med mig, da jeg elsker Dark blandingen. Tak Haribo!

4 de junho de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais