Leia as opiniões dos outros
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Drömmer du också om ett nytt kök? Hos oss på HärjedalsKök hittar du köksluckor och lådor som passar alla kök och mått – vi tillverkar produkterna i Funäsdalen och monterar dem på mindre än en dag. Läs mer på härjedalskök.se.
Informações de contacto
Industrivägen 1, 840 95, Funäsdalen, Suécia
- 068465550
- info@harjedalskok.se
- harjedalskok.se
Respondeu a 18% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Rekommenderar absolut inte…
Rekommenderar absolut inte Härjedalskök. Från beställning till avslut tog det 6 månader. Allt från en påträngande säljare till installation som installerades snett och felmåttade skivor och luckor samt syrliga kommentarer.
Dessutom alldeles för mycket pengar för väldigt lite. Ångrar mig och rekommenderar alla som funderar på att förnya sitt kök. Investera i ett nytt kök det ger absolut mer för pengarna och värdehöjande både emotionellt och eventuell försäljning.
🚨 Varning
🚨 Varning – detta hände min mor 🚨
Min mor, som är pensionär, fick besök i hemmet och skrev på ett avtal.
Hon fick inte hela bilden där och då – villkoren kom först i efterhand.
När hon sedan använde sin ångerrätt kom ett krav på flera tusen kronor.
Vi försökte få klarhet:
När startade produktionen?
Vilka kostnader finns faktiskt?
Vad hade hon egentligen godkänt?
Vi fick inga tydliga svar eller underlag.
Som anhörig känns det här väldigt fel – särskilt när det gäller en äldre person som ska kunna känna sig trygg i sitt eget hem.
Det här borde inte behöva hända.
👉 Var försiktig med avtal vid hembesök
👉 Se till att få ALLT skriftligt direkt
👉 Jag hade personligen undvikit detta företag efter denna erfarenhet
👉 Undvik detta företag
Hur mycket steg priserna 2026 ?
Vill veta hur mycket kostnaderna för varor och tjänster blivit dyrare efter att ROT-delen sjunkit efter 2025?
Supernöjd från första mötet till…
Supernöjd från första mötet till montering. Rekommenderar verklifen Härjedalskök.
Dålig säljstil
Absolut fina luckor som vi är nöjda med, inget fel på produkten, men dålig säljstil på deras säljare. Vi blev pushade att ta beslut för snabbt och jag har väldigt svårt att tro nu i efterhand att det priset vi betalade faktiskt var med de rabatter de sa att det var, det verkar vara fullpriset.
Vi är väldigt nöjda med vårt nya kök…
Vi är väldigt nöjda med vårt nya kök från Härjedalskök. Försäljaren var fantastisk – lyhörd, kunnig och kom med många bra idéer som vi själva inte hade tänkt på. Leveranstiden var helt rimlig, även om man såklart helst vill ha allt klart direkt när man bestämt sig.
Montören gjorde dessutom ett fantastiskt arbete. Väldigt serviceinriktad, noggrann och med en riktigt trevlig och vinnande personlighet – precis som försäljaren.
Resultatet blev över förväntan och vi är supernöjda. Rekommenderas varmt!
Snabbt och smidigt
Vi är sååå nöjda, från första kontakten till ett sen färdigt kök.
Proffsigt rakt genom, kan verkligen rekomendera HärjedalsKök.
Vi valde nya luckor på befintliga stommar.
Petra
Nya köksluckor och lådfronter
Vi bytte köksluckor, sidostycken och lådfronter i vårt kök. Allt från besök i deras showroom (Bredden, Stockholm), hembesök av säljaren (Rikard) som gav bra tips & råd, till snickaren (Jonas) som var mycket bra och utförde installation på ett professionellt sätt. Vi är mycket nöjda och kan rekommendera Härjedalskök.
Falsk marknadsföring/Oärlig säljare
Oärlighet.
Sålde köksluckor som grå . Visade sig att de hade vit baksida.
Ingen information gavs.
Säljaren informerade att lådorna var vita på insidan dock. Varför undanhålla information att luckan var vit på baksida/ insida? Jo vi har en björkstomme troligtvis hade vi ej köpt luckorna då...
Mätte fel
Lovade saker muntligt som sedan togs tillbaka med orden " står det i avtalet?"
Kortfattat: falsk marknadsföring och en bluffsäljare utan dess like
Absolut toppklass!
Vi har med Härjedals Kök bytt ut alla våra köksluckor och bänkskiva och på så sett fått ett helt nytt kök. Mycket nöjd med både hjälp i att välja rätt i färg och typ av lucka samt själva bemötandet! Från säljare till montering har det varit fantastiskt! Glada, trevliga, snabba och framförallt professionella. Jag kan absolut rekommendera Härjedals Kök!
Svårt att få kontakt efter beställning
I höstas bestämde vi oss för att ta hjälp av Härjedalskök för att byta köksluckor samt bänkskiva och stänkskydd. Vi träffade en trevlig säljare som visade olika kulörer och alternativ, och vi beställde allt enligt plan. Vi fick också instruktioner om att anlita elektriker innan montering för att ta bort vissa uttag, och en snickare kom för att mäta inför bänkskiva och stänkskydd.
Efter mätningen fick vi dock en offert på 72 000 kr för en laminatbänkskiva, vilket kändes orimligt högt jämfört med vad som tidigare diskuterats. Vi kontaktade säljaren för att höra om andra alternativ och började även titta på stenskiva. När vi återkom för att undersöka om vi kunde beställa detta via Härjedalskök – efter att ha sett ett alternativ på deras Instagram – upphörde all kontakt från säljarens sida. Han svarade varken på samtal eller sms trots flera försök.
När snickaren senare kom för montering saknades dessutom delar. Den sektion som säljaren tidigare bett oss förbereda genom att ta bort ett uttag påstods nu plötsligt vara planerad att målas, vilket inte stämde med vad som bestämdes. Även här försökte vi nå säljaren utan resultat. Vi betalade alltså för en elektriker helt i onödan då vi ännu inte sett eller hört något om den biten.
Till slut fick vi ta hjälp av ett annat köksföretag för att ordna bänkskiva, stänkskydd och andra delar som vi inte längre fick stöd med. Ett projekt som skulle vara relativt enkelt blev därför betydligt mer omfattande än planerat, främst på grund av bristande återkoppling och uppföljning.
När man investerar stora summor i ett kök förväntar man sig åtminstone att få svar på samtal eller sms. Tyvärr är vår upplevelse att säljaren endast var serviceinriktad innan påskrift men när han väl sålt köket försvann han från radarn. Tråkigt! Vi har ännu en bit som fattas som ska vara under diskmaskinen då den biten blev lämnad för oss att sätta dit men är alldeles för bred.
Tillägg:
Vi har blivit kontaktade av Härjedalskök och fått en kompensation för att det har blivit fel samt så har snickaren varit på plats och satt fast det som saknades. Det uppskattas!!

Resposta da HärjedalsKök
Professionella, kommunikativa och snabba!
Professionella, kommunikativa och snabba! Mina nya luckor och fronter från Härjedalskök är precis lika fina som jag önskade mig och processen har varit väldigt smidig. Köket levererades exakt veckan som utlovats och jag är väldigt nöjd med resultatet.
Proffsigt i alla led.
En exakt inmätning av luckor och…
En exakt inmätning av luckor och professionella montörer vilka utförde ett kanonjobb med luckor av hög kvalitet.
Köket fick ett nytt liv.
Vi är jättenöjda, resultatet blev bättre än förväntat.
Peter o Mia Bygdén
Köp INTE dessa luckor!
Köp INTE dessa luckor!
Köpte nytt 2015 och höll bara ca 6-7år.
Sidorna på flera luckor släpper och gångjärnen på hörndörren höll inte utan började hänga vilken skavt sönder dörrsidan.
Efter kontakt med dem fick jag bara till svar att garantitiden gått ut och att jag skulle limma det själv med tex Locktite vilket är omöjligt.
Har även mailat ledningen för att höra om luckorna verkligen inte ska hålla längre men har förstås inte fått svar.
Skulle aldrig rekommendera dem
Skulle aldrig rekommendera deras tjänster / produkter till någon.
Det kan upplevas bra och de är duktiga på att sälja in det, men den summan extra man lägger för annan lösning är värt det till 100%.
Vårt kök är ej klart, skador i vår vägg ignorerar dem, påtryckningar och inkassokrav skickas trots annat är överenskommet och de skyller allt på sina rutiner och ingen vill ta ansvar eller hjälpa till. Vi är uppe i snart 6 månader sedan vi beställde och det är inte klart än.
Vänlig rekommendation till alla är att välja en annan lösning.

Resposta da HärjedalsKök
Varnar för väldigt dyr montagekostnad
Varnar för väldigt dyr montagekostnad. ingen hantverkare idag tar 15-20tusen /arbetsdag. 60tkr för två dagars arbete på plats + uppskattat en dag till på montageverkstad. trots kampanj på luckor på 50% och ROT avdrag på 50% en mycket hög totalkostnad.
slutresultatet blev dock bra viket vi är nöjda med.
Rekommenderas att anlita egen snickare eller välja annan leverantör.
Nytt kök
Ett stort tack till Härjedalskök för ett mycket proffsigt och väl utfört arbete.
Säljaren Christoffer mkt trevlig och mätte upp mkt noggrant. Arbetet planerades till första veckan i december. Den 1 dec 07.30 knackade montörer Stefan på dörren. Mkt trevlig och proffisionell. Till vår förvåning var arbetet redan klart vid lunchtid. Ett nytt och vackert kök.
Ett stort tack till Christoffer och Stefan.
Vi kan varmt rekommendera härjedalskök.
Stefan och Lena-Erica Postelius
Rekommenderar
Evelina hjälpte oss att hitta rätt luckor och bänkskiva, väldigt professionell och pålitlig.
Trevliga Angelo monterade köket snabbt snyggt och noggrant.
Vi är otroligt nöjda med allt från början till slut och köket blev jättefint i mossgrönt.
Mycket kompetent säljare för Hjo…
Mycket kompetent säljare för Hjo området och duktiga o skickliga montörer som hjälpte oss med det fina köket i Hjo
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.