HARMONIQ.SE - Beauty by Arman AB Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Extremt dåligt skött. Gjorde beställningen för mer än två veckor sen med snabb leverans. Fortfarande har inget paket kommit och det hänvisas till problem hos Schenker med att få fram spårningen. Om... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bara använt produkterna ett par veckor så lite tidigt att utvärdera dem men gillar dem hittills. Pga en del gamla negativa omdömen valde jag att handla mot faktura och det var inga konstigheter, greje... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har handlat hos Harmoniq massor av gånger och är väldigt nöjd. Många produkter att beställa, bra priser och snabba leveranser. Senaste beställningen missade jag klicka i Schenker och insåg någon d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde en produkt från Harmoniq, men glömde hämta ut den innan midsommarhelgen. Jag ringde till dem på midsommardagen och trots att det var stängt svarade Arman i telefonen. Han erbjöd sig att lämn... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosmética
  2. também em
  3. Loja de cosméticos
  4. Loja de produtos de beleza

Harmoniq.se - Allt inom skönhet Parfym, makeup, hårvård och hudvård, nagelvård och behandlingar · Äkta produkter · Auktoriserad butik

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

657 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 45% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

126 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

UTGÅNGNA PRODUKTER & DÅLIG SERVICE

OSERIÖST FÖRETAG!

När jag mottog mitt paket med varor från L:A bruket samt min parfym så hade båda mina produkter från L:A bruket gått ut ur datum, handkrämens bäst-före på tubens ände var nervikt samt var stämpeln med bäst-före-datum på kartongen bortskrapat(!!) uppenbart har det försökt döljas att det var en gammal produkt. På den andra produkten har dem försökt tvätta bort datum men det går att se att bäst-före-datum är 2023, alltså för 3 år sedan!

När jag meddelade kundservice fick jag inget svar trots upprepade försök. Till slut när jag sa att jag skulle ta det vidare har ägaren Arman svarat att dem ”självklart” ska kolla upp det, men sedan dess har ingenting hänt. Det är 1månad sedan idag. Jag har varken fått reklamera eller fått någon respons.

Väldigt oseriöst företag. Jag har dessutom varit i kontakt direkt med L:A bruket som genast erbjöd mig ersättning (trots att jag inte ens köpt varorna direkt från dem) samt att Harmoniq inte är en aktiv partner för dem & att dem ska ta ärendet vidare.

Rekommenderar ingen att handla där, jättedålig service och bemötande på min reklamation samt att dem medvetetet försöker dölja försäljning av gamla produkter.

20 de abril de 2026

Fick gamla dunstade produkter

Fick gamla dunstade produkter. Förpackningen endast fylld till hälften och tjock grynig produkt. Ingen reaktion eller återkoppling på reklamation. Kommer inte handla här igen.

1 de maio de 2026

VARNING!!!

Fick ett trasigt paket och det fanns inget i, och jag skickade bild på detta. Deras svar var att dom skulle kontakta schenker och att schenker inte brukar acceptera ett trasigt paket som är uthämtat, detta stämmer inte enligt schenker! Detta ligger hos avsändaren (företaget), dom ska göra en återbetalning, och detta med schenker är något dom får sköta själva. Så detta företaget är 100% oseriöst, har inte fått tillbaka mina pengar och tror inte heller att jag kommer få dom. Så detta är inga ärliga människor som driver detta företaget! Kommer även kontakta Skatteverket om jag inte får tillbaka mina pengar eftersom detta är ett företag som uppenbarligen lurar människor på pengar och då har dom säkert annat som är skumt så värt att kolla upp. Mitt omdöme kommer ligga kvar här tills jag får mina pengar tillbaka vilket jag vet att jag inte kommer få!

6 de maio de 2026

Viktor o Rolf Good Fortune

Den parfym jag beställde stämde inte alls med doft o färg på produkten. Blev uppmanad skicka bilder på produkten, vilket jag gjorde men inget hände, ringde o mailade ett flertal gånger fick svävande svar om det ens kom något svar. Efter ca en månad har jag nu fått tillbaka mina pengar. Tycker hanteringen av mitt ärende var under all kritik, ska man ens ha med kunder att göra?

12 de março de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Snabb leverans men extremt dåliga på…

Snabb leverans men extremt dåliga på att återkoppla då jag ångrar köpet.kommwe aldrig att beställa hör I från igen

24 de abril de 2026
logótipo da HARMONIQ.SE - Beauty by Arman AB

Resposta da HARMONIQ.SE - Beauty by Arman AB

Tack för din feedback och för att du lyfter detta.

Vad tråkigt att höra att du inte fått den återkoppling du förväntade dig – det är absolut inte den upplevelse vi vill ge. Vi tar detta på stort allvar och vill självklart hjälpa dig vidare med din ångrade beställning.

Kontakta mig gärna direkt via sms eller samtal på 070-355 74 44, så löser jag det personligen så snabbt som möjligt.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta – vi arbetar kontinuerligt med att bli bättre.

Arman
Harmoniq

EXTREMT DÅLIGT

EXTREMT DÅLIGT
Beställde skäggkitt och ville lukta på de, vilket man får göra enligt ARN och konsumentverket men gillade inte alls doften på dem så valde att kontakta först för att returerna (vilket dom har skrivit i sin hemsida) men fick inget svar. Mailade 2-3 gånger och skrev även sms INGET svar. Fick tillslut posta det ändå trpts allt. Fick svar efter flera veckor men inget vettigt, bad dom pm att ändra på fakturan i klarna men de har fortfarande inte svarat. Extremt dåligt företag, ingrt pålitligt. Had anmält till konsumentverkat och ska ta ärendet vidare till ARN. KÖP INTE!!!!

9 de março de 2026
logótipo da HARMONIQ.SE - Beauty by Arman AB

Resposta da HARMONIQ.SE - Beauty by Arman AB

Hej Zarah

V tråkigt att höra. Har du försökt ringa nr som visas på sidan 0703557444?

Om det är hygien produkter får man inte returnera dem efter man har öppnat förseglingen. Detsamma gäller parfymer. Jag vet dock inte vad du har handlat så du är supervälkommen att ringa så vi kan reda ut detta.