Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij de bestelling was iets niet voorradig. Dit is netjes gemeld en uiteindelijk met spoed verzonden zodat het op tijd binnen was. Fijne communicatie en mooie producten!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ze bieden de tegen extra betaling een snellere verzend service aan maar dat stelt dus blijkbaar niets voor. Als je dan informeert naar de status wordt er vervolgens helemaal niet gereageerd. Upd... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de chapéus e bonés

Informação fornecida por diversas fontes externas

We hebben veel caps van bekende merken. Koop je pet vandaag online. We hebben alle petten in ons eigen magazijn voor snelle levering. ✓ Meer dan 6000 modellen

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

381 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Mooie petten

14 de abril de 2026

Hallo,

bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat alles uiteindelijk op tijd is aangekomen en dat je onze communicatie hebt gewaardeerd 🧢💫
We doen altijd ons best om dit soort situaties zo goed mogelijk op te lossen.

Veel plezier met je aankoop!

Classificada 1 em 5 estrelas

De cap vlekt al door na nog geen 2 uur…

De cap vlekt al door na nog geen 2 uur dragen. Binnen in de cap zit zwart en door het dragen, zelfs zonder zweten… verkleurd de cap al door naar het beige van de voorkant van de cap. Hatstore vindt dit normaal en wil alleen een coupon geven met 25% op een volgende bestelling. Dat een cap op deze manier verkleurd in verloop van tijd of bij veel zweten, vind ik logisch. Maar niet zo snel. Ik zou de cap en Hatstore afraden.

31 de março de 2026

Hello Jeroen,

Bedankt voor je feedback, wat vervelend om te horen dat de cap al zo snel is verkleurd. Dat is natuurlijk niet de ervaring die je mag verwachten, zeker niet na zo’n korte draagtijd.

We begrijpen je punt helemaal: enige verkleuring na langdurig gebruik kan voorkomen, maar dit klinkt inderdaad sneller dan normaal. We nemen dit soort signalen serieus en waarderen dat je dit deelt.

Mocht je dit nog niet hebben gedaan, dan kijken we graag nog een keer met je mee. Je kunt eenvoudig een klacht registreren via onze retour en klachtenportal en daarbij foto’s toevoegen, zodat we het beter kunnen beoordelen en je verder kunnen helpen .

Nogmaals dank voor je eerlijke review, dit helpt ons om te blijven verbeteren 💫🧢

Classificada 1 em 5 estrelas

I got my hat with a stain on it.

9 de abril de 2026

Hi Watse,

Thank you for bringing this to our attention, it’s not something we were aware of, and we really appreciate you letting us know.

I can see that you’ve also sent us an email, and I’ve now replied to you there with further instructions. Please follow the steps in my email and we’ll make sure to handle your claim as quickly as possible.

We truly hope we can resolve this for you, and that you might consider updating your review after we’ve helped you 💫🧢

Classificada 2 em 5 estrelas

Bizar lange bezorgtijden

Je betaald heel erg dik voor een gepersonaliseerde pet die je op 27-03 besteld. Vervolgens krijg je een mail met bezorgdatum uiterlijk 09-04 wat ik al serieus lang vind. Vervolgens is het dus deze datum en ligt de pet nog steeds in Zweden?

Er zijn heel erg veel aanbieders waar ik dezelfde pet en eerder binnen heb en ook nog eens minder betaal. Dan is dit natuurlijk vrij waardeloos.

27 de março de 2026

Hallo,

bedankt voor je feedback.

Het spijt ons echt om te horen dat je teleurgesteld bent over de levertijd. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is wanneer een bestelling langer duurt dan verwacht, zeker bij een gepersonaliseerd product.

Omdat de pet speciaal voor jou wordt gemaakt, kan de productie en verzending soms iets meer tijd in beslag nemen. De geschatte levertijd bij aankoop was 2026-04-02 – 2026-04-09, en we hebben je pakket binnen deze termijn verzonden.

Ik kan zien dat je pakket deze dinsdag vanuit ons is verzonden en onderweg is naar je.

Neem alsjeblieft contact met ons op zodat we je zending verder kunnen bekijken en je kunnen helpen 🧢💫

Classificada 1 em 5 estrelas

Nooit gehoord van klantenservice!

Update
Na een review op trustpilot wordt er dan plots wel gereageerd. Weliswaar met incorrecte informatie want de maximaal geschatte levertermijn werd ook niet gehaald. Tegen een extra bedrag een service aanbieden die niets voorstelt, is bedrog.

4 de abril de 2026

Hoi Jan,

bedankt voor je review.
Volgens onze gegevens is je pakket onderweg en wordt het geleverd binnen de geschatte levertijd die tijdens het afrekenen is aangegeven bij de gekozen verzendmethode.

Onze excuses voor de late reactie. Zoals we ook per e-mail hebben gecommuniceerd, was onze klantenservice gesloten tijdens de paasdagen. Daarom hebben we je vraag pas vandaag kunnen beantwoorden, toen we weer aan het werk gingen.
Laat het ons gerust weten als je nog vragen hebt.

Indrukwekkend goede klantenservice.

Hatstore heeft echt een indrukwekkende klantenservice! Onlangs bestelde ik een pet, maar helaas was deze te groot. Na het retourneren van de pet, nog voordat deze bij Hatstore aankwam, stuurden ze al snel een vervangende pet op. Helaas ging er iets mis met de retourzending, die zoek raakte bij het postbedrijf. Tot op de dag van vandaag hebben ze mijn retour niet ontvangen.

Desondanks ontving ik een nieuwe pet, maar ook deze bleek weer te groot te zijn. Wat me echt opviel, was hoe snel en zonder enige aarzeling de klantenservice van Hatstore reageerde. Ze stuurden meteen weer een nieuwe pet op.

De manier waarop Hatstore deze situaties heeft opgelost, is echt indrukwekkend. Hun klantenservice is uitzonderlijk goed en dit soort support is tegenwoordig zeldzaam. Ik kan Hatstore van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige winkelervaring!

2 de abril de 2026

Prima producten, langzame verzending

Producten zijn helemaal in orde, maar verzenden duurt echt te lang. Ookal is het bedrijf gevestigd in zweden, ik krijg na 4 dagen pas een mail dat het pakketje verzonden is. Maandag besteld, vrijdag pas verzonden.

29 de março de 2026

Hi Gijs,

Bedankt voor je review en voor de 4 sterren,
dat waarderen we echt! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten.

Het spijt ons dat de verzending langer duurde dan verwacht. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, en we nemen je feedback zeker mee om onze service verder te verbeteren.

Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw een nog betere ervaring bieden!

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfect voor de wat grotere maat en…

Perfect voor de wat grotere maat en alles is verkrijgbaar en eigen ontwerpen geen probleem, goede service !!
Aanbevolen 100%

24 de março de 2026

Hi,

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn super blij om te horen dat je tevreden bent met de pasvorm, het aanbod en de mogelijkheid om eigen ontwerpen te maken 😊

Bedankt voor de aanbeveling, dat waarderen we enorm!

Toppers!

Net m'n zoveelste bestelling gedaan met spoed. Ben benieuwd hoe dit gaat. Dit bedrijf is heel goed, groot aanbod en altijd een goed verpakt pakket met kreukelvrije petten. Zij hebben nog nooit teleurgesteld en verwacht nu ook weer een soepele levering en mooie petjes.

24 de fevereiro de 2026

Hello,

Bedankt voor je fantastische review!

Wat fijn om te horen dat je opnieuw voor ons hebt gekozen en dat je altijd tevreden bent geweest over onze service en verpakking. We doen ons best om ook deze spoedbestelling weer soepel en snel bij je te krijgen.

Veel plezier met je nieuwe petten! 🧢

Voorbeeldige klantvriendelijkheid

Ik heb ondertussen meerdere petten laten maken, mijn laatste bestelling waren 11 stuks met een complex logo.

Nadat ik de petten had besteld kreeg ik een mail dat het logo te gedetailleerd was en ik deze moest aanpassen of een terugbetaling kon krijgen.

Na interne communicatie met het team voor het ontwerp heb ik een nieuw ontwerp doorgestuurd dat jammer genoeg ook te gedetailleerd was.

Na deze rompslomp heeft medewerker AZIZ mij een mailtje gestuurd en hebben wij op zeer korte tijd toch het logo dusdanig kunnen aanpassen dat het toch lukte om het op de pet te borduren en iedereen er tevreden mee was.

Ik zou graag AZIZ in het bijzonder willen bedanken voor zijn geduld, klantvriendelijkheid en medewerking om dit project tot een goed einde te brengen.

Enorm tevreden over mijn ervaring bij Hatstore.

19 de fevereiro de 2026

Hoi Thomas,

Heel erg bedankt voor je uitgebreide en mooie review 🙌
We begrijpen dat het soms wat heen en weer kan gaan bij een gedetailleerd logo, dus we waarderen je geduld tijdens het hele proces enorm. Fijn om te horen dat we samen tot een aangepaste versie van het logo zijn gekomen die wél geborduurd kon worden en waar iedereen tevreden mee is.
Jouw vriendelijke woorden over onze service en inzet betekenen veel voor ons. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en voor het kiezen van Hatstore, we zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent over je ervaring 😊

Classificada 3 em 5 estrelas

Foto's niet duidelijk

Snelle verzending. Komt binnen paar dagen aan in NL vanjuit Zweden. De collectie is oke. Foto's op de website zijn niet betrouwbaar: een blauwe hoed in de formele kleur 'navy' blijkt zwart te zijn...

10 de fevereiro de 2026

Hoi Pieter,

bedankt voor uw review en fijn om te horen dat de verzending snel was.
Jammer om te lezen dat de kleur van de hoed niet overeenkwam met uw verwachting. We nemen uw feedback over de productfoto’s serieus en gaan dit intern nakijken.
Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Classificada 5 em 5 estrelas

Supertof product welke mij helaas niet…

Supertof product welke mij helaas niet paste. Retourneren gaat gemakkelijk en de service daaromheen is ongeëvenaard goed.

2 de fevereiro de 2026

Hoi Loek,

dank je wel voor je mooie review 😊
Wat jammer dat het product niet paste, maar fijn om te horen dat het retourneren gemakkelijk ging en dat je onze service als zo positief hebt ervaren. Dat waarderen we enorm! Hopelijk mogen we je in de toekomst weer helpen

Classificada 5 em 5 estrelas

Great company, really recommend!

Very good quality caps, really recommed this brand!
Their costumor service is also very good. Thay reply fast and are super friendly.
Overall great company.

3 de fevereiro de 2026

Hi Sylvie,

thank you so much for your kind 🫶We’re really happy to hear that you’re satisfied with the quality of our caps and that our customer service met your expectations. Thanks for taking the time to share your experience!

Hatstore fantastic service!

Hatstore has fantastic service, I was helped everystep of the way. DHL lost our original order, they sent a replacement via express delivery and it arrived super quick.
Then on the third day wearing my new hat it was damaged, they were able to help with the replacement even though it was not their fault. Aziz (& Hatstore) were so helpful. Awesome service, understanding and easy to reach.

Keep it up guys, fantastic.

I do not review often, but they were so helpful I just had to mention it.

27 de janeiro de 2026

Hi TWD,

thank you so much for taking the time to share such a kind and detailed review. We’re truly happy to hear that you felt supported every step of the way and that we could help resolve the issues quickly, even in challenging situations.

Service hero

Excellent customer service

As a long-time satisfied customer, I was pleasantly surprised by the exceptional service I received when my most recent order didn't meet my expectations. The prompt resolution and replacement exceeded all my expectations. Thank you for your outstanding support. I highly recommended Hatstore.

21 de janeiro de 2026

Hi RAC,

thank you very much for your kind words and for being a long time customer. We’re truly happy to hear that our team could turn your recent experience into a positive one and exceed your expectations with a quick resolution and replacement. We look forward to your next order 🙂

Uitstekende klantenservice

Het is misgegaan bij de koeriersdienst, dus mijn bestelling kwam veel te laat. De service hier omheen van Hatstore was echter zeer goed. Altijd een snelle en behulpzame reactie.

19 de janeiro de 2026

Hoi Tanja,

bedankt voor je review 🫶Jammer om te horen dat het misging bij de koeriersdienst en dat je bestelling te laat is aangekomen. Fijn om te lezen dat onze service dit voor je heeft kunnen opvangen en dat je onze reacties als snel en behulpzaam hebt ervaren. Dank je wel voor je begrip en vertrouwen in Hatstore :)

Goede levering

Goede levering, al duurt t wel even voordat pakketje binnen is. Kwaliteit is top! Communicatie ook goed, sn antwoord op mijn vraag! Een aanrader

13 de janeiro de 2026

Hoi Diana,

bedankt voor je mooie review :) Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en onze communicatie. Dank ook voor je geduld met de levering, we waarderen dat enorm. 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Heb een bestelling niet ontvangen

Heb een bestelling niet ontvangen! Maar vervolgens blijft Azin beweren dat het pakket geleverd is! Een grote oplichting!!! Kijk uit als je gaat bestellen totaal onbetrouwbaar! Ze zullen op mijn beticht ook weer met een leugen r een leugen reageren!! Heel eng bexrijf!!

13 de dezembro de 2025

Hoi Rogier,

het spijt ons dat dit voor verwarring. Volgens de vervoerder was het pakket geleverd op het door u opgegeven adres. Nadat u aangaf het niet te hebben ontvangen, hebben wij direct een nieuw pakket naar u verzonden.

We hopen dit hiermee netjes te hebben opgelost en staan uiteraard klaar voor verdere vragen.

Zeer behulpzame aftersales medewerkers

Zeer behulpzame aftersales medewerkers! In het bijzonder Salah E. Bedankt!

19 de dezembro de 2025

Hoi Holland Luchtmeting,

hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij om te horen dat onze customer service zo behulpzaam was. Bedankt!

Top bedrijf

Super vriendelijke communicatie, goede prijs kwaliteit en netjes verpakt. Ik zou hier zeker weer bestellen.

9 de dezembro de 2025

Hoi N,

bedankt voor uw geweldige review! 🫶We zijn blij dat u tevreden bent met onze communicatie, prijs-kwaliteitverhouding en nette verpakking. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen 😊

Service Hero

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.