Bij de bestelling was iets niet voorradig. Dit is netjes gemeld en uiteindelijk met spoed verzonden zodat het op tijd binnen was. Fijne communicatie en mooie producten!
Ze bieden de tegen extra betaling een snellere verzend service aan maar dat stelt dus blijkbaar niets voor. Als je dan informeert naar de status wordt er vervolgens helemaal niet gereageerd. Upd... Ver mais
We hebben veel caps van bekende merken. Koop je pet vandaag online. We hebben alle petten in ons eigen magazijn voor snelle levering. ✓ Meer dan 6000 modellen
Amerikavägen 10 , 39356, Kalmar, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana

Resposta da Hatstore.nl
De cap vlekt al door na nog geen 2 uur dragen. Binnen in de cap zit zwart en door het dragen, zelfs zonder zweten… verkleurd de cap al door naar het beige van de voorkant van de cap. Hatstore vindt dit normaal en wil alleen een coupon geven met 25% op een volgende bestelling. Dat een cap op deze manier verkleurd in verloop van tijd of bij veel zweten, vind ik logisch. Maar niet zo snel. Ik zou de cap en Hatstore afraden.

Resposta da Hatstore.nl
Je betaald heel erg dik voor een gepersonaliseerde pet die je op 27-03 besteld. Vervolgens krijg je een mail met bezorgdatum uiterlijk 09-04 wat ik al serieus lang vind. Vervolgens is het dus deze datum en ligt de pet nog steeds in Zweden?
Er zijn heel erg veel aanbieders waar ik dezelfde pet en eerder binnen heb en ook nog eens minder betaal. Dan is dit natuurlijk vrij waardeloos.

Update
Na een review op trustpilot wordt er dan plots wel gereageerd. Weliswaar met incorrecte informatie want de maximaal geschatte levertermijn werd ook niet gehaald. Tegen een extra bedrag een service aanbieden die niets voorstelt, is bedrog.

Resposta da Hatstore.nl
Hatstore heeft echt een indrukwekkende klantenservice! Onlangs bestelde ik een pet, maar helaas was deze te groot. Na het retourneren van de pet, nog voordat deze bij Hatstore aankwam, stuurden ze al snel een vervangende pet op. Helaas ging er iets mis met de retourzending, die zoek raakte bij het postbedrijf. Tot op de dag van vandaag hebben ze mijn retour niet ontvangen.
Desondanks ontving ik een nieuwe pet, maar ook deze bleek weer te groot te zijn. Wat me echt opviel, was hoe snel en zonder enige aarzeling de klantenservice van Hatstore reageerde. Ze stuurden meteen weer een nieuwe pet op.
De manier waarop Hatstore deze situaties heeft opgelost, is echt indrukwekkend. Hun klantenservice is uitzonderlijk goed en dit soort support is tegenwoordig zeldzaam. Ik kan Hatstore van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige winkelervaring!
Producten zijn helemaal in orde, maar verzenden duurt echt te lang. Ookal is het bedrijf gevestigd in zweden, ik krijg na 4 dagen pas een mail dat het pakketje verzonden is. Maandag besteld, vrijdag pas verzonden.

Resposta da Hatstore.nl
Perfect voor de wat grotere maat en alles is verkrijgbaar en eigen ontwerpen geen probleem, goede service !!
Aanbevolen 100%

Resposta da Hatstore.nl
Net m'n zoveelste bestelling gedaan met spoed. Ben benieuwd hoe dit gaat. Dit bedrijf is heel goed, groot aanbod en altijd een goed verpakt pakket met kreukelvrije petten. Zij hebben nog nooit teleurgesteld en verwacht nu ook weer een soepele levering en mooie petjes.

Resposta da Hatstore.nl
Ik heb ondertussen meerdere petten laten maken, mijn laatste bestelling waren 11 stuks met een complex logo.
Nadat ik de petten had besteld kreeg ik een mail dat het logo te gedetailleerd was en ik deze moest aanpassen of een terugbetaling kon krijgen.
Na interne communicatie met het team voor het ontwerp heb ik een nieuw ontwerp doorgestuurd dat jammer genoeg ook te gedetailleerd was.
Na deze rompslomp heeft medewerker AZIZ mij een mailtje gestuurd en hebben wij op zeer korte tijd toch het logo dusdanig kunnen aanpassen dat het toch lukte om het op de pet te borduren en iedereen er tevreden mee was.
Ik zou graag AZIZ in het bijzonder willen bedanken voor zijn geduld, klantvriendelijkheid en medewerking om dit project tot een goed einde te brengen.
Enorm tevreden over mijn ervaring bij Hatstore.

Resposta da Hatstore.nl
Snelle verzending. Komt binnen paar dagen aan in NL vanjuit Zweden. De collectie is oke. Foto's op de website zijn niet betrouwbaar: een blauwe hoed in de formele kleur 'navy' blijkt zwart te zijn...

Resposta da Hatstore.nl
Supertof product welke mij helaas niet paste. Retourneren gaat gemakkelijk en de service daaromheen is ongeëvenaard goed.

Resposta da Hatstore.nl
Very good quality caps, really recommed this brand!
Their costumor service is also very good. Thay reply fast and are super friendly.
Overall great company.

Resposta da Hatstore.nl
Hatstore has fantastic service, I was helped everystep of the way. DHL lost our original order, they sent a replacement via express delivery and it arrived super quick.
Then on the third day wearing my new hat it was damaged, they were able to help with the replacement even though it was not their fault. Aziz (& Hatstore) were so helpful. Awesome service, understanding and easy to reach.
Keep it up guys, fantastic.
I do not review often, but they were so helpful I just had to mention it.

Resposta da Hatstore.nl
As a long-time satisfied customer, I was pleasantly surprised by the exceptional service I received when my most recent order didn't meet my expectations. The prompt resolution and replacement exceeded all my expectations. Thank you for your outstanding support. I highly recommended Hatstore.

Resposta da Hatstore.nl
Het is misgegaan bij de koeriersdienst, dus mijn bestelling kwam veel te laat. De service hier omheen van Hatstore was echter zeer goed. Altijd een snelle en behulpzame reactie.

Resposta da Hatstore.nl
Goede levering, al duurt t wel even voordat pakketje binnen is. Kwaliteit is top! Communicatie ook goed, sn antwoord op mijn vraag! Een aanrader

Resposta da Hatstore.nl
Heb een bestelling niet ontvangen! Maar vervolgens blijft Azin beweren dat het pakket geleverd is! Een grote oplichting!!! Kijk uit als je gaat bestellen totaal onbetrouwbaar! Ze zullen op mijn beticht ook weer met een leugen r een leugen reageren!! Heel eng bexrijf!!

Resposta da Hatstore.nl
Zeer behulpzame aftersales medewerkers! In het bijzonder Salah E. Bedankt!

Resposta da Hatstore.nl
Super vriendelijke communicatie, goede prijs kwaliteit en netjes verpakt. Ik zou hier zeker weer bestellen.

Resposta da Hatstore.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.