HC Farver A/S Opiniões 5021

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var selv meget skeptisk da jeg kiggede inde på deres hjemmeside og skulle finde en autolak til min gamle Saab. Jeg forhørte mig rundt og flere nævnte HC Farver, så jeg ringede til dem, de var v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte tre stk. Epoxy primer og selve købet og leveringen gik som forventet, men desværre var den ene dåse defekt hvilket jeg har skrevet til deres kundeservice som aldrig har svaret mig 😔🤷 UPDATE:... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

God rådgivning og stærke produkter, der holder. Jeg fik en rigtig god dialog med teamet bag og hurtig levering af nogle gode produkter.

Informações sobre a empresa

1. Loja de tintas
  2. Loja de materiais artísticos
  3. Loja de acessórios para automóveis
  4. Loja de cortinas
  5. Loja de fogos de artifício

Escrito pela empresa

HCFarver.dk er Danmarks største online farvehandel med rødder tilbage til 1977. Vi er kendt for vores konkurrencedygtige priser på bygningsmaling, gardiner, kunstartikler, bådmaling og autolak samt vores store, velassorterede fysiske butik, hvor du kan få personlig og professionel rådgivning. Med over 45 års erfaring tilbyder vi markedets bedste udvalg og en unik kombination af høj kvalitet, lave priser og fremragende service. Vores dygtige team af eksperter står klar til at hjælpe dig med alt fra kreative projekter til komplekse maleropgaver. HC Farver er det oplagte valg for både private og professionelle, der ønsker den bedste løsning til deres projekter. Besøg vores butik eller HCFarver.dk og oplev den høje standard og ekspertise, vi er kendt for!

HCFarver.dk - Eksperter i vedligehold og fornyelse.

Escrito pela empresa

VI TILBYDER
Salg, rådgivning og konsulent tjeneste indenfor bygningsmaling og boligindretning med farver og gardiner. Engros salg: B2B med focus på Autolak, bygningsmaling og industrilak. Egen import fra bla, Italien, England m.m. Vores motto er at vi lever af tilfredse kunder. Vi forsøger, at formidle brugbare totalløsninger til vores erhverskunder via økonomisk sparring, produkt vejledning og produkt træning med henblik på, at vores kunder fortsat udvilker deres forretninger til fælles glæde.
PRISMATCH
Skulle du, mod forventning, finde et af vores produkter billigere et andet sted, er vi naturligvis opgaven voksen og matcher til enhver tid prisen. Det er vores mål at blive din foretrukne leverandør af maling og tapeter.
KUNDESERVICE
Vi sidder klar til at hjælpe dig, enten ved telefon eller mail - Har du spørgsmål så skal du endelig bare kontakte os.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

God rådgivning og stærke produkter

15 de abril de 2026

Hej Peter😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god dialog med vores team, og at både rådgivning og produkter lever op til forventningerne.

Tak for de pæne ord og for at fremhæve den hurtige levering! 🚀

Classificada 5 em 5 estrelas

God betjening og flot produkt

Jeg forhørte mig rundt og flere nævnte HC Farver, så jeg ringede til dem, de var venlige ved betjening over telefonen. Så da jeg fik spraymalingen hjem blev jeg utrolig lettet over hvor kvalitet og identisk deres farve var.
Stor ros herfra

19 de março de 2026

Hej Kasper,

Tusind tak for din anmeldelse – den sætter vi virkelig stor pris på! 😊

Det er fedt at høre, at både rådgivningen over telefonen og resultatet med lakken ramte plet. Vi ved, hvor vigtigt det er, at farven passer – så det glæder os ekstra meget at høre, at du er tilfreds.

Tak for de pæne ord og anbefalingen! 🚗🎨

Kulørte hilsner,

Købte tre stk. Epoxy grunder

UPDATE: Blev ringet op af en virkelig sød og kompetent medarbejder, og det viste sig, at der var en forklaring på hvorfor de ikke havde reageret på min henvendelse før nu! Min mail var endt i en filter, og da det gik op for dem tog de straks kontakt til mig😊Yder hjælpsomme og super service hvor de refunderede den ene defekte dåse med det samme🙏👍
Kan kun anbefale denne shop.

13 de abril de 2026

Hej Kenneth,

Tusind tak for din opdaterede anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på! 🙏

Vi er selvfølgelig kede af den dåse, der var defekt, og at din første henvendelse ikke nåede frem til os som den skulle. Men vi er rigtig glade for, at vi fik fat i dig og kunne få løst det hurtigt og ordentligt.

Tak for din forståelse – og for anbefalingen. Det betyder meget for os!

Med venlig hilsen,

Classificada 1 em 5 estrelas

Rabat virker ikke!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 de abril de 2026

Hej Jens,

Vi beklager, at du har haft problemer med rabatten. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil rigtig gerne have hjulpet dig med at få rabatten til at virke, så du fik den rigtige pris med det samme - og det vil vi naturligvis stadig. Man skal endelig kontakte os, hvis man oplever at en rabatkode mod forventning ikke virker, eller teknikken driller – vi sidder klar til at hjælpe og løser det altid hurtigt, så snart vi bliver gjort opmærksomme på det.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på AS@hcfarver.dk, så kan jeg kigge nærmere på sagen.

Fantastisk og hurtig service

Fantastisk og hurtig service. Fem store stjerner herfra.

30 de março de 2026

Hej Kent,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse og været tilfreds med den hurtige service.
Vi sætter stor pris på din feedback og står altid klar til at hjælpe dig igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Dygtige fagfolk som kan deres kram og…

Dygtige fagfolk som kan deres kram og rigtig god service.

18 de março de 2026

Hej Freddy,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Det betyder meget for os, at du oplever både god service og faglighed – vi står altid klar til at hjælpe igen!

Venlig og informativ info

Venlig og informativ info
Det hele fungerede

14 de março de 2026

Hej Jytte!

Mindre end 20% af pris i sammenligning med andre butikker for ønsket produkt

Jeg var taknemlig for hurtig opmærksomhed, sprørgsmål og præcisering om hvad jeg kom efter. Som en prisfølsom kunde fik jeg vist forskellige muligheder i forskellig prisklasse og jeg endte med at betale under 20% af det, der var i andre butikker for denne konkrete maling. Hvilket førte ligeledes til, at jeg fik ud over købt maling til stuen og hele huset/skur uden at skulle dele malearbejdet op pga. begrænset økonomi. Jeg havde altid før gået forbi og tænkt, det er sikkert meget dyrt i specielbutikker, men jeg skulle korrigere min holdning. Nu ved jeg hvor jeg går ind først, når jeg næste gang skal have maling. Tak.

6 de março de 2026

Hej Riina,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du fik den hjælp og vejledning, du havde brug for. Hos os gør vi meget ud af at finde den løsning, der passer bedst til både opgaven og budgettet – og derfor viser vi altid gerne forskellige muligheder i flere prisklasser.

Vi er også glade for, at du fik en positiv overraskelse i forhold til priserne. Mange tror, at en specialbutik er dyrere, men vores mål er netop at kunne tilbyde professionel kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Du er altid meget velkommen igen!

Autolak Mobihel - Base Mix - Basefarve

Jeg bliver lige nød til at dele mig oplevelse med hc’s autolak Mobihel - Base Mix - jeg er ikke professionel, men har dog malet nogen biler. Men den lak fra Hcfarver har bare været super fed at arbejde med, har aldrig prøvet en så nem lak, så stort ros herfra. Super resultat.

6 de março de 2026

Hej Brian,

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os! 😊

Det er rigtig fedt at høre, at du har haft så god en oplevelse med Mobihel Base Mix. Vi ved, at den er populær blandt både professionelle og gør-det-selv folk, netop fordi den er så behagelig at arbejde med og giver et flot resultat.

Du er altid velkommen hos os igen, hvis du mangler autolak, tilbehør eller gode råd til næste projekt.

Jeg handlede med Heidi Sørensen

Jeg handlede med Heidi Sørensen, en helt fantastisk kundeservice😊. Det er sjældent jeg kommer ud for sådan en vejledning og hjælpsomhed, mange tak Heidi
Mvh Lene Sørensen

28 de fevereiro de 2026

Hej Lene

Tusind tak for de flotte ord – det sætter vi virkelig stor pris på! 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du fik en god oplevelse og den vejledning, du havde brug for. Jeg giver helt sikkert rosen videre til Heidi – hun bliver uden tvivl glad for at høre det.

Du skal være mere end velkommen igen næste gang, du mangler maling eller gode råd.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har købe flex støvpose

Har købt flex støvpose, de viser 5 poser på hjemmeside men leverer kun 1 til 90kr, det er under al kritik de har endnu ikke rettet hjemmeside 😠

3 de fevereiro de 2026

Hej Lars

Mange tak for din feedback – og vi er helt enige.

Vi var desværre ramt af sygdom i sidste uge og prioriterede derfor at få afsendt alle varer hurtigst muligt. Siden er nu rettet, og vi beklager de gener, det måtte have medført.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding, så tak fordi du tog dig tid til at skrive.

HP Christensen

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg ville heller have tilbud på…

Jeg ville heller have tilbud på autolak/maling

22 de janeiro de 2026

Hej Stig,

Tak for din anmeldelse og din feedback 👍

Når man tilmelder sig vores nyhedsbrev, har man mulighed for at vælge, hvilke produktkategorier man ønsker at høre mere om – og vi forsøger så vidt muligt at målrette indholdet derefter.

Som tilmeldt vil man dog også modtage vores generelle nyheder, anbefalinger og kampagner, så man er opdateret på, hvad der sker hos os.

Vi tager din feedback med videre, så vi løbende kan blive endnu bedre til at ramme det indhold, vores kunder ønsker.

Med venlig hilsen,

Super skøn kundeservice

Super skøn kundeservice, som i mit tilfælde har strukket sig meget langt for at sikre en tilfreds kunde. 1000 stjerner herfra, og med garanti et sted jeg vil handle fremover!

5 de janeiro de 2026

Hej Sune!

Super maling og lak

Super maling og lak
rigtig nemt at arbejde med og farven er perfekt
Helt som forventet og mere til
Servicen er Suveræn
Datoen er da jeg brugte den og ikke da jeg købte den

28 de novembro de 2025

Hej Michael!

God oplevelse

Fra bestillingen på nettet til modtagelsen, gik hurtigt.
Alt var som det skulle være

31 de outubro de 2025

Hej Jeanne!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god butik at handle i og med

Super god butik at handle i og med. Har de rigtige varer til god pris.

14 de novembro de 2025

Hej Jette!
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god kundeservice som er virkelig…

Super god kundeservice som er virkelig gode til at hjælpe👌👌

14 de novembro de 2025

Hej Mikkel!
Tusind tak for den flotte anmeldelse - den varmer her i vinteren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har 2 gange fået tilsendt en…

Jeg har 2 gange fået tilsendt en forkert vare men jeg skal da lige love for at deres service og imødekommenhed er ud over det normale. Især Anna, hun er fantastisk. Jeg kan i dén grad anbefale at handle hos dette firma. Tak for jer

13 de novembro de 2025

Hej Diana!
Tusind tak for den søde anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐Dem bliver Anna super glad for!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og præcis levering til en rigtig…

Hurtig og præcis levering til en rigtig god pris 🤩

4 de novembro de 2025

Hej Per!
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Ualmindelig imødekommende service

Ualmindelig imødekommende service. Super hurtig levering. Har handlet der før og gør det igen 😉
Helle fra Tåsinge

22 de outubro de 2025

Hej Helle fra Tåsinge,

Tusind tak for de fine ord og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi glæder os til handle med dig igen i fremtiden 😊

Marie med E

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais