Jeg var selv meget skeptisk da jeg kiggede inde på deres hjemmeside og skulle finde en autolak til min gamle Saab. Jeg forhørte mig rundt og flere nævnte HC Farver, så jeg ringede til dem, de var v... Ver mais
A empresa respondeu
Købte tre stk. Epoxy primer og selve købet og leveringen gik som forventet, men desværre var den ene dåse defekt hvilket jeg har skrevet til deres kundeservice som aldrig har svaret mig 😔🤷 UPDATE:... Ver mais
A empresa respondeu
God rådgivning og stærke produkter, der holder. Jeg fik en rigtig god dialog med teamet bag og hurtig levering af nogle gode produkter.
A empresa respondeu
Jeg bliver lige nød til at dele mig oplevelse med hc’s autolak Mobihel - Base Mix - jeg er ikke professionel, men har dog malet nogen biler. Men den lak fra Hcfarver har bare været super fed at arbejd... Ver mais
A empresa respondeu
HCFarver.dk er Danmarks største online farvehandel med rødder tilbage til 1977. Vi er kendt for vores konkurrencedygtige priser på bygningsmaling, gardiner, kunstartikler, bådmaling og autolak samt vores store, velassorterede fysiske butik, hvor du kan få personlig og professionel rådgivning. Med over 45 års erfaring tilbyder vi markedets bedste udvalg og en unik kombination af høj kvalitet, lave priser og fremragende service. Vores dygtige team af eksperter står klar til at hjælpe dig med alt fra kreative projekter til komplekse maleropgaver. HC Farver er det oplagte valg for både private og professionelle, der ønsker den bedste løsning til deres projekter. Besøg vores butik eller HCFarver.dk og oplev den høje standard og ekspertise, vi er kendt for!
Escrito pela empresa

Lucernevej 75, 8920, Randers NV, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Skulle bruge mere af en jotun maling jeg købte ved jer for 2 år siden
Den er udgået og en ny, samme farve, andet navn, blev anbefalet med et link til jeres web shop
Jeg bad jer bekræfte at trods det nye navn, at det var samme farve. Hvilket i bekræfter
Jeg bestiller malingen, og bruger næsten hele spanden på ca 10l
Men da malingen tørrer op, kan man se det ikke er samme farve, selv om i havde bekræftet det
Så jeres sløsede medarbejder i webshoppen gjorde jeg spildte en weekend, og skulle male det hele igen, da vedkommende gav urigtige oplysninger
Jeg fik den anden spand ub, bevares
Men stram jer an når i svarer på specifikke spørgsmål i webshoppen
Det gav lige 2 dages ekstra arbejde :-(

Resposta da HC Farver A/S
Hurtigt ekspedition og yderst kompetent vejledning af meget venligt personale.

Resposta da HC Farver A/S
Jeg har med tilfredsheds handlet flere gange hos HC Farver, både udstyr og maling, de har taget mig i hånden med råd og vejledning til valg af produkter og fremgangsmåder, da jeg ved første køb aldrig havde sprøjtemalet før, var deres vejledning det der gjorde at alt lykkedes 🙂
Mvh. Peter

Resposta da HC Farver A/S
Super god betjening… dejligt at medarbejder kunne hjælpe med, at finde den bedste træ-maling til vores sommerhus 👍
Vi kommer helt sikkert igen

Resposta da HC Farver A/S
Jeg havde længe været i tvivl om, hvilken farve jeg skulle male mit spisebord og tilhørende stole i. Jeg snakkede med Heidi i 10 minutter, og så havde hun fundet den perfekte farve og svaret på alle mine spørgsmål (også dem jeg ikke vidste jeg havde). Super god betjening og super rimelige priser!

Resposta da HC Farver A/S
Vi fik en perfekt vejledning,
Venlig og imødekommende
Medarbejder ø

Resposta da HC Farver A/S
Købte meget forskelligt der og til rigtige gode tilbud priser. Plejer at finde Jan for han er altid god for et godt griner og en god snak. Alt personalet er gode og imødekomme. Der det plus ved Jan at han kan husk mig fra gang til gang selv om der går 4 måneder i mellem. Han har en god tilgang til mig. Som gøre at jeg vender tilbage. Tak for en flot butik med god vejledningen. Om det er når jeg lejer en gulv vaskemaskine. Eller køber autolak.

Resposta da HC Farver A/S
Jeg skulle supplere, men maling var udgået. Købte mere end planlagt for også at dække tidligere malet overflader med ny malingstype.
Prisen blev 670 kr for 2,7 liter.
Spurgte til rabatordninger, men fik at vide de var opsagt.
Spurgte om jeg kunne få en ekstra rørepind, men fik svaret at så skulle jeg betale ekstra.
Trist at en dejlig butik giver en dårlig oplevelse på servicen.

Resposta da HC Farver A/S
Heidi er en ekspert ud i at vejlede om farver til akvarel og acryl👍👏Kan kun varmt anbefale HC Farver🎨
Carsten F. Andersen

Resposta da HC Farver A/S
Super hjælpsom kundeservice , hurtig levering og gode priser. Anbefales klart

Resposta da HC Farver A/S
Jeg har fået en rigtig god behandling i butikken hos HC-farver

Resposta da HC Farver A/S
Virkelig god hjælp, service og imødekommenhed hos HC FARVER. Både fra ejer og fra de meget søde piger i webshoppen. Meget hurtig levering og landets billigste pris på webshops for pågældende Gjøco træbeskyttelse af meget høj kvalitet.

Resposta da HC Farver A/S
Dejlig dygtig og venlig betjening

Jeg har bestilt en vare på deres hjemmeside d 06 maj
Jeg skrevet til firmaet 2 gange og spurgt indtil hvor min vare er i systemet.. intet har jeg hørt.. det er sku dårlig kundeservice… jeg ved stadig ikke om jeg modtager min vare.. nu 11 dage efter jeg har afgivet min ordre …
Ordrenummer: 975488
Efter min anmeldelse på trustpilot på 1 stjerne Har HC farver nu fået rette fejlen og jeg har modtaget min vare. Så derfor ændre jeg min anmeldelse til 4 stjerner.

Resposta da HC Farver A/S
Super service og hurtig levering af 3 L Jotun Benar Edeltræsolie til mine Vinduer og døre - de ser bare rigtig godt ud efter behandlingen.

Resposta da HC Farver A/S
Fik god hjælp ved bestilling af maling i konkret farve.

Resposta da HC Farver A/S
Har benyttet HC farver flere gange og kun 1 gang haft problemer med en vare 😊 og fik en ny hurtigt og uden beregning 😊

Resposta da HC Farver A/S
Altid god service! Hvad enten jeg har handlet på nettet, eller ringet til dem, får jeg altid svar på spørgsmål og hurtig levering. Intet at sætte en finger på herfra.

Bedste farvehandel 👍
Fantastisk service, dygtige ansatte der med deres forskellige kompetencer inspirerer og guider til de bedste resultater 🤗
Vi bruger kun HC farver a/s, når vi skal bruge maling til vores hus, sommerhus, båd, bil mm.

Resposta da HC Farver A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.