Citroën-dealer Hedin Automotive Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Beurt goed uitgevoerd. Alleen vreemd om op de rekenng ruitenvloeistof vulling te zien op de rekening terwijl de ruitenvloeistofreservoir helemaal vol was. Zal wel geautomatiseerd zijn....

Classificada 5 em 5 estrelas

Het meedenken door de planner en het beschikbaar stellen van een goede leenauto is zeer gewaardeerd.

Classificada 4 em 5 estrelas

We hadden een afspraak gemaakt voor een terugroepactie. Echter bij de garage bleek dat die al was afgehandeld een paar weken eerder bij een andere werkzaamheid. Maar aangezien de auto bijna een de ee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De reparatie is goed gedaan echter de bereikbaarheid via de telefoon is slecht. Je krijgt een dame voor de telefoon die domweg naar haar schermpje kijkt en verder van toeten of blazen weet en die ook... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Concessionário Citroën
  2. Oficina de reparação automóvel
  3. Serviço de motorista

Sobre Citroën-dealer Hedin Automotive

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

671 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

162 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

31 de agosto de 2026

Resposta da Citroën-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Classificada 4 em 5 estrelas

Netjes ontvangen en kon koffie of thee…

Netjes ontvangen en kon koffie of thee nemen .vriendelijk geholpen en dat ik 3 uur heb zitten wachten .weet dat ik niet de enige ben die graag geholpen wordt

1 de setembro de 2026

Resposta da Citroën-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je beoordeling en begrip voor het wachten. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Classificada 5 em 5 estrelas

Het meedenken door de planner en het…

1 de setembro de 2026

Resposta da Citroën-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je 5* beoordeling en mooie toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Beurt goed uitgevoerd

31 de agosto de 2026

Resposta da Citroën-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Ik zet het door naar de collega van de vestiging voor een reactie. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Classificada 5 em 5 estrelas

prima garage kom er al jaren en ze…

prima garage kom er al jaren en ze staan altijd voor me klaar.

Tijdig en goede service

Tijdig en goede service

Resposta da Citroën-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen, snelle service.

26 de agosto de 2026

Keurig geholpen

Keurig geholpen
Stond vervangend vervoer klaar
Ik ben erg tevreden

Onderhoud auto

Prima service. Prettig contact.

24 de agosto de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Op tijd geholpen en snel.

Prima service

Makkelijk om afspraak te maken, goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden, vriendelijk te woord gestaan, 1 jaar pechhulp binnen Nederland als extra bij uitvoeren van een onderhoudsbeurt.

18 de agosto de 2026

Classificada 4 em 5 estrelas

De levering van de dienst was gewoon goed.

De reden voor mijn beoordeling is nu juist dat ik geen klachten of aanwijzigingen voor verbetering heb.

17 de agosto de 2026

Resposta da Citroën-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je beoordeling en mooie toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Prima bedrijf voor onderhoud

Altijd goed geholpen en ze houden je op de hoogte als er iets bijzonders met je auto aan de hand is.

24 de agosto de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

APK uitgevoerd conform de…

APK uitgevoerd conform de voorschriften. Schappelijke prijs.
Correct en netjes te woord gestaan met een kop koffie.

22 de agosto de 2026

De gastvrijheid

De gastvrijheid, de fijne medewerkers.
Gewoon de prettige manier waarop je wordt geholpen.
Prima voor mekaar.

Vriendelijke verkopers

Vriendelijke verkopers, hebben me goed geholpen en alles haarfijn uitgelegd over de auto.

Resposta da Citroën-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je 5* beoordeling en mooie toelichting. Alvast een fijn weekend gewenst en we zien je graag weer.

Trekhaak plaatsen.

Er is gebeurd, wat afgesproken was.

17 de agosto de 2026

Snel en vriendelijk geholpen

Snel en vriendelijk geholpen
Dikke prima

15 de agosto de 2026

Resposta da Citroën-dealer Hedin Automotive

Bedankt voor je 5* beoordeling plus mooie toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst, lekkere cappuccino, kennis van zaken, er wordt goed naar je geluisterd ( wat wil je ), afspraken worden nagekomen, super service , kortom écht een aanrader 👍

15 de agosto de 2026