Spinnerij 9, 1185 ZN Amstelveen, NL
Nèt dat kleine beetje meer: ondanks dat het geen grote beurt was, werd er toch iets belangrijks geconstateerd en gemeld. De voorste hardyschijf is inmiddel vervangen! (want daar zaten scheuren/barste... Ver mais
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Spinnerij 9, 1185 ZN, Amstelveen, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Er waren wat fouten gemaakt bij de bandenwissel en factuur. Kan gebeuren. Echter de bejegening over de telefoon vond ik niet klantvriendelijk. Zelfs iets ongeschoft. Jammer.

Resposta da Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive - Amstelveen
Aan het eind van de middag bracht ik mijn auto naar de garage. De ANWB had me geholpen de auto op te starten zodat ik naar de garage kon rijden. De constatering van de ANWB was dat de accu leeg was. Maar de oorzaak daarvan moest worden onderzocht.
Heb de auto bij de garage achter gelaten en de volgende dag werd ik gebeld dat de auto klaar was. De accu was vervangen door een nieuwe en verder geen oorzaak gevonden waardoor de accu leeg was geraakt. Ouderdom van de accu dus.

Resposta da Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive - Amstelveen
Heb weer gekozen om bij mijn eigen garage een apk te laten doen. Had nog 1 slechte winterband onder mijn auto zitten, daarop afgekeurd. In mijn auto lagen 4 prima wielen met zomerbanden. Was toch een kleine moeite geweest om dan even die band te wisselen en dan auto goed te keuren. Had een meer service gerichte aanpak van jullie verwacht.

Resposta da Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive - Amstelveen
Geen aanmerking mbt APK keuring en Onderhoud, wel het volgende toen wij de auto afhaalden zat er een barst in de voorruit. Wij zijn bij Carglass geweest. Zij stelden vast dat de breuk is ontstaan door onhandig omgaan met de ruitenwisser tijdens wisseling van het ruitenwisserblad. Uitdrukkelijk geen steenslag. De receptie ontkende dus de opgelopen breuk en verwees mij naar mijn eigen verzekering voor reparatie.

Resposta da Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive - Amstelveen
Prima service (ondanks eerdere agenda vergissing waardoor ik een keer terug moest komen)

Resposta da Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive - Amstelveen
De voorste hardyschijf is inmiddel vervangen! (want daar zaten scheuren/barsten in).

Resposta da Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive - Amstelveen
De medewerkers in Amstelveen zijn zeer vriendelijke en behulpzaam. Zeer goede service.

Resposta da Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive - Amstelveen
Ik ben bij uw bedrijf geweest voor de APK en voor de algemene periodieke onderhoud. Bij de telefonische afspraak en toen ik daar aankwam, dus twee keer hun gevraagd, ook naar de remmen te kijken en een lamp die foute melding gaaf weg te werken.
Toen het klaar was zag ik dat alles gedaan was behalve de twee punten die ik aangaf.
Ik ben een van de oudste klanten van Mercedes garage en voor het eerst met een grote teleurstelling de garage verlaten.
Met vriendelijke groeten,
M.n.Kayhan

Resposta da Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive - Amstelveen
Altijd prettige ervaring, vriendelijk, vakbekwaam. Kom er al jaren!

Resposta da Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive - Amstelveen
de service beurt is naar behoren uitgevoerd, update automaat is een extra bedrag. Mag toch verwachten dat dit een onderdeel is van de service!
U adverteert met haal-brengservice en dit was in Amstelveen niet mogelijk

Resposta da Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive - Amstelveen
Auto remde goed en zonder scheeftrekken. Bij APK moesten remblokken vernieuwd worden want er was iets vastgeroest en stuur trok..., anders kwam auto niet door de APK. Ik weet wanneer ik me beduveld mag voelen...

Resposta da Mercedes Benz-dealer Hedin Automotive - Amstelveen
Personeel behulpzaam ik loop met een rollator

Wordt goed geholpen … auto weer schoon mee naar huis . 💐