Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastyczny sklep. Koszulki z najlepszej jakości bawełny, porządnie uszyte i cudne kolory. Po kilku praniach jak nowe. Trzeba chwilkę poczekać na dostawę ale warto bo w takich niskich cenach to sam... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hedrix ma bogaty asortyment , gdzie można wybrać bluzę czy też koszulkę w ulubionym kolorze :) Jakość petarda! Ich bluzy są rewelacyjne - miękkie , idealnie leżą na ciele , świetnie się prezentują , g... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Kolejna edycja: zamówienie do mnie w końcu dotarło. Obstawiam że nie wyrobili się przed świętami, co rozumiem ale koszmarna komunikacja, wymówki z sufitu i oszukiwanie że zamówienie wyjdzie jutro te... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Firma Hendrix nie zwróciła pieniędzy za towar, który został wysłany z powrotem do nich. Całość poinformowałem obsługę która jest zajebana konkretnie mułem, zero merytorycznej odpowiedzi. Minęło ustawo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda masculina

Escrito pela empresa

𝗛𝗘𝗗𝗥𝗜𝗫 is a global 🌍premium men fashion brand that redefines urban fashion with bold innovation and a distinctive vision. Designed for those who dare to stand out, we blend cutting-edge design, premium quality, and a flawless fit to create pieces that embody self-expression and individuality. Our collections inject fresh energy into men fashion, resonating across 𝗨𝗦𝗔 𝗮𝗻𝗱 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲 ‎‎(𝗗𝗲𝗻𝗺𝗮𝗿𝗸, 𝗣𝗼𝗹𝗮𝗻𝗱, 𝗖𝘇𝗲𝗰𝗵 𝗥𝗲𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰, 𝗜𝘁𝗮𝗹𝘆, 𝗦𝗽𝗮𝗶𝗻, 𝗦𝘄𝗲𝗱𝗲𝗻, 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮).‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ Beyond fashion, 𝗛𝗘𝗗𝗥𝗜𝗫 is driven by a commitment to sustainability — we are a zero-waste company🌱, ensuring every garment is crafted with purpose and responsibility. Whether you're pushing boundaries in everyday life, HEDRIX delivers effortless style, superior comfort, and an attitude that sets you apart 😎.‎

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 2% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Świetne produkty/mega jakość

Firma ma świetne produkty, bardzo dobre jakościowo. Dbają o każdy detal, mają szeroki wybór, wiele ciekawych motywów na ubraniach. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Z ręką na sercu polecam 😌🤍 warto zajrzeć do nich na stronę i zamówić coś dla siebie.

5 de janeiro de 2025

Polecam 😍

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Przede wszystkim super jakość materiału i duża ilość wzorów do wyboru.
Ubrania są naprawdę starannie uszyte, z pewnością będą trwałe i służyły na długo 😍

1 de janeiro de 2025

Super produkty

Polecam wszystkim sklep. Wszystkie produkty super jakości. Bardzo szybka dostawa i rewelacyjny kontakt z obsługą sklepu
Na pewno to nie był mój ostatni zakup.

2 de janeiro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Problematisk returnering

Tøjet er af dejlig kvalitet - problemet opstår hvis det ikke passer og skal retur.
Returnering er så kringlet og umuligt at gennemskue - at man ender med at beholde købet - selv om tøjet ikke passer.
Køber ikke igen fra Hendrix.

1 de janeiro de 2025

Kære Anita,

Tak for den tid, du har brugt på at efterlade din anmeldelse. Vi undskylder for den ulejlighed, som returprocessen har forårsaget dig. Vi forstår din skuffelse og vil gerne forsikre dig om, at vi gør vores bedste for at forbedre vores kunders oplevelse.

I øjeblikket har Hedrix valgt at støtte personer i nød ved at donere tøj til organisationer. Derfor håndteres retur af produkter anderledes, uden at vi sender returlabels, og produkterne doneres til organisationer og mennesker, der har brug for dem.

For at vi kan fortsætte med tilbagebetalingen, er alt, hvad vi behøver, et billede af den udfyldte returformular.

Vi undskylder igen for ulejligheden og værdsætter din feedback, da den hjælper os med at blive bedre. Vi er til rådighed, hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp.

Med venlig hilsen,

Classificada 2 em 5 estrelas

Er ikke fan

Er ikke fan. MEGET små i str. Dårlig kvalitet, tryk holder ikke ret godt i vask :-(

24 de dezembro de 2024

Resposta da HEDRIX

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med kvaliteten af produktet, og at printet ikke har holdt. Vi tager dine kommentarer meget seriøst og arbejder konstant på at forbedre vores produkter. Hvis du ønsker hjælp med en retur eller udskiftning, er du meget velkommen til at kontakte os, og vi vil gerne finde en løsning. Vi værdsætter din feedback og håber at kunne betjene dig bedre fremover.

Classificada 5 em 5 estrelas

God kvalitet. Holder længe.

Jeg købte 4 T-shirts og en hoodie for godt og vel 2 år siden. De bruges en hel del og de holder stadig både farve, print og form. Kvaliteten er rigtig fin. Stoffet er af en tilpas kraftig kvalitet. Jeg har lige fået 4 nye T-shirts til jul. Stadig samme gode kvalitet. De 4 nye returneres dog nu og jeg bestiller derfor 4 andre, med andre farver og print. Regner med at returprocessen (afleveres i Røde Kors butik) og tilbagebetaling virker upåklageligt.

30 de dezembro de 2024

Resposta da HEDRIX

Tusind tak for din vidunderlige 5-stjernede anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os. Dine venlige ord betyder meget for vores team, og vi sætter virkelig pris på din støtte. Vi ser frem til at betjene dig igen snart!

Bluzy są świetne

Bluzy są świetne.
Super jakość, nie kulkują się, a prane zgodnie z wytycznymi się nie kurczą.
Nadruk bardzo solidny.
Rozmiar pasuje idealnie.
Są to bluzy jak najbardziej warte uwagi. :)

27 de dezembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Lækkert tøj

Bestilte tøj til julegave. Det kom indenfor en uges tid. Sendes angiveligt fra Grækenland.
Super fine trøjer og meget fin kvalitet.

1 de dezembro de 2024

Resposta da HEDRIX

Mange tak for de pæne ord.

Classificada 1 em 5 estrelas

Zlozylem zamowienie na 2 koszulki oraz…

Zlozylem zamowienie na 2 koszulki oraz 2 bluzy. Niestety koszulki okazaly sie na mnie za male, wiec zrobilem zwrot (wg. Informacji na stronie). Zwrot zostal dostarczony przez firme kurierska ponad miesiac temu. Od tego momentu brak jakiejkolwiek informacji, a o pieniadzach moge juz chyba tylko zapomniec… Oczywiscie napisalem wiadomosc e-mail, lecz bez jakiegokolwiek odzewu. Zdecydowanie NIE POLECAM!!

23 de dezembro de 2024

Umuligt at aflevere retur - ordrenummer 382017

Har købt en trøje i str. small som nærmere er en large. Vil derfor aflevere den retur. Der var dog ikke noget retur label med. Har derfor kontaktet kundeservice ca. 8-10 gange for at få tilsendt et RETURLABEL, hver gang sender de en returformular, hvor der ikke står noget omkring hvilken adresse det skal sendes retur til.
Super useriøs firma, køb jeres vare et andet sted

17 de dezembro de 2024

Kære Martin,

Vi beklager oprigtigt for den eventuelle ulejlighed, dette har forårsaget. Vi vil dog gerne venligst minde dig om, at vi har sendt dig en e-mail med returlabels hver gang. Som angivet på vores hjemmeside og på returlabelen, bliver returnerede produkter i denne periode ikke sendt tilbage til os, men i stedet doneret til personer, der har brug for dem.
Det kan være en anden metode for returnering, men vi prøver at hjælpe dem, der har brug for det.

Vi sætter stor pris på din forståelse og samarbejde.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo miłe zaskoczenie po otrzymaniu…

Bardzo miłe zaskoczenie po otrzymaniu paczki. Jakość materiału jak i wykonanie pierwsza klasa. Koszulki nie tylko sprawdzają się w życiu codziennym, ale też dają radę podczas treningu materiał oddychający to podstawa. Polecam jak najbardziej na prezent dla drugiej połówki 🎁

17 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais