Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastyczny sklep. Koszulki z najlepszej jakości bawełny, porządnie uszyte i cudne kolory. Po kilku praniach jak nowe. Trzeba chwilkę poczekać na dostawę ale warto bo w takich niskich cenach to sam... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hedrix ma bogaty asortyment , gdzie można wybrać bluzę czy też koszulkę w ulubionym kolorze :) Jakość petarda! Ich bluzy są rewelacyjne - miękkie , idealnie leżą na ciele , świetnie się prezentują , g... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Kolejna edycja: zamówienie do mnie w końcu dotarło. Obstawiam że nie wyrobili się przed świętami, co rozumiem ale koszmarna komunikacja, wymówki z sufitu i oszukiwanie że zamówienie wyjdzie jutro te... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Firma Hendrix nie zwróciła pieniędzy za towar, który został wysłany z powrotem do nich. Całość poinformowałem obsługę która jest zajebana konkretnie mułem, zero merytorycznej odpowiedzi. Minęło ustawo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda masculina

Escrito pela empresa

𝗛𝗘𝗗𝗥𝗜𝗫 is a global 🌍premium men fashion brand that redefines urban fashion with bold innovation and a distinctive vision. Designed for those who dare to stand out, we blend cutting-edge design, premium quality, and a flawless fit to create pieces that embody self-expression and individuality. Our collections inject fresh energy into men fashion, resonating across 𝗨𝗦𝗔 𝗮𝗻𝗱 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲 ‎‎(𝗗𝗲𝗻𝗺𝗮𝗿𝗸, 𝗣𝗼𝗹𝗮𝗻𝗱, 𝗖𝘇𝗲𝗰𝗵 𝗥𝗲𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰, 𝗜𝘁𝗮𝗹𝘆, 𝗦𝗽𝗮𝗶𝗻, 𝗦𝘄𝗲𝗱𝗲𝗻, 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗮).‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ Beyond fashion, 𝗛𝗘𝗗𝗥𝗜𝗫 is driven by a commitment to sustainability — we are a zero-waste company🌱, ensuring every garment is crafted with purpose and responsibility. Whether you're pushing boundaries in everyday life, HEDRIX delivers effortless style, superior comfort, and an attitude that sets you apart 😎.‎

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 2% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Qualità del prodotto ottima

Qualità del prodotto ottima, tessuto leggero e buona manifattura, morbido e non fa odori strani. Consegna super veloce e servizio assistenza clienti superlativo. 10 e lode

14 de março de 2025

Resposta da HEDRIX

Grazie per aver dedicato del tempo a lasciarci una recensione! Siamo davvero grati per il tuo supporto! ❤️

Jeg modtog tøjet

Jeg modtog tøjet, men desværre passede det ikke. Jeg udfyldte sedlen og sendte den via e-mail, og pengene blev hurtigt refunderet, inden jeg nåede at donere tøjet. Men nu er tøjet doneret, og jeg sendte et billede af mig selv ved Røde Kors-containeren som bevis. Selvom man måske tvivler på proceduren, når man læser det på hjemmesiden, forløb alt som beskrevet, og jeg kan kun tage hatten af for deres koncept. Tak for jer!

3 de março de 2025

Resposta da HEDRIX

Tak for at dele din oplevelse! Det er dejligt at høre, at alt gik glat og præcis som lovet.

Felpe stupende

Felpe stupende e di buona fattura ad un prezzo accessibile, arrivate puntuali e ottima assistenza.

12 de março de 2025

Resposta da HEDRIX

Un grande grazie per la tua recensione!

Extra bluzy dla każdego

Na Hedrix znaleźć można dobrze odszyte ubrania, zwłaszcza bluzy. Do mnie trafiła różowiutka z kapturem z jakiej jestem mega zadowolona. Jest cieplutka, dobrze leży, delikatna dla skóry. Kaptur, kieszeń to jej główne atuty, ale wisienką na torcie jest aplikacja kolorowego misia jaka ożywia bluzę i nie można przejść koło niej obojętnie. Sklep ma szeroki wybór, każdy wybierze coś dla siebie lub najbliższych. Bluza dotarła do mnie czyściutka, nie zgnieciona. Materiał ma dobry skład bo głównie jest to bawełna, przez co się nie pocę. Ja to miejsce polecam i na pewno skorzystam z niego jeszcze ponownie.

11 de março de 2025

Świetna jakość. Przepięknie się prezentuje

Marka Hedrix ma naprawdę świetne jakościowo ubrania.
Posiadam od nich Bluzę z kapturem w kolorze różowym;).
Bluza jest bluzą typu kangurka uwielbiam takie bluzy, ponieważ zawsze mogę schować do kieszeni ręce i mam gdzie włożyć telefon.
Bluza jest wykonana z najlepszych jakości materiału.
Mam już pierwsze pranie za sobą i z Bluzą nic się nie stało wciąż wygląda jak nowa.
Bluza przepięknie się prezentuje i stworzyłam z nią wyjątkowe stylizacje, w których wyróżniałam się z tłumu.
Bluza jest również bardzo cieplutka, więc mam pewność, że nie zmarznę na dworze.

10 de março de 2025

Ottima esperienza

Abbigliamento di ottima qualità a prezzo onesto.consegna celere e servizio clienti disponibile!!

28 de fevereiro de 2025

Grazie per la tua fantastica recensione! Ti apprezziamo tanto! ❤️

Classificada 1 em 5 estrelas

Nie KUPUJCIE od tej firmy

Nie KUPUJCIE od tej firmy. Nie zwrócili mi środków za zwrócony towar,nie odpisują na maile,nie odbierają tel. To zwykli oszuści a wszystkie pozytywne opinie na tej stronie są wygenerowane z fałszywych kont.

17 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Polecam! Mega szybka wysyłka a bluza naprawdę jest świetna 🥰 Duży wybór bluz i nie tylko

Classificada 5 em 5 estrelas

Great quality hoodie with an amazing

Great quality hoodie with an amazing! The fabric feels soft and durable, and the color options are fantastic. I'm really happy with my purchase and would definitely recommend it!

Resposta da HEDRIX

Thanks for your awesome review! We appreciate you!

Classificada 5 em 5 estrelas

Great quality hoodie with an amazing…

Great quality hoodie with an amazing bear design! The fabric feels soft and durable, and the color options are fantastic. I'm really happy with my purchase and would definitely recommend it!

Resposta da HEDRIX

Thanks for your awesome review! We appreciate you!

Wysokiej jakości bluza

Zamówiłam kremowa bluzę z nadrukiem misia.
Zamówienie szybko wysłane.
Bluza bardzo ładna wysokiej jakości materiał i nadruk.
Nawet po kilku praniach wygląda nadal jak nowa.
Napewno jeszcze coś zamówie z tego sklepu.

We love Hedrix products

We love Hedrix products. The sweatshirt is just a big hit. The material is of great quality, it can be worn and washed and remains as new even after several washes. I love these patterns and colors. We also have a T-shirt from Hedrix and it is our favorite T-shirt. The clothing is not only fashionable and stylish, but also extremely comfortable. We will certainly keep this brand's clothes with us for a long time, because we simply love them!!

Resposta da HEDRIX

Thank you for taking the time to leave a review! We’re so grateful for your support! ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Wysoka jakość, dbałość o każdy szczegół …

Produkty firmy Hedrix są wysokiej jakości. Mają szeroką ofertę każdy znajdzie coś dla siebie. Ubrania mają fajny materiał,a ich wykończenie jest wykonane z dbałością o każdy szczegół. Bardzo podoba mi się to, ze dostępne są różne kolory bluz czy koszulek. Printy na ubraniach petarda. Polecam

Classificada 5 em 5 estrelas

IL TESSUTO DELLE T-SHIRT E' IN LINEA…

IL TESSUTO DELLE T-SHIRT E' IN LINEA CON QUANTO MI ASPETTAVO. HO TROVATO MOLTA DISPONIBILITA' NEL CAMBIO DELLA MISURA CHE E' AVVENUTA IN TEMPI STRETTI. L'ASSISTENZA, SIA X MAIL CHE PER W. A, E' STATA FANTASTICA.
CONGRATULATION

26 de fevereiro de 2025

Bluzy

wow. Bluzy są świetne! Polecam każdemu kto szuka bluz z nietuzinkowym printem. Bluzy są przemiłe w dotyku i cieple

22 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo dobra jakość, fajny design, a przede wszystkim mega wygodne. Duży wybór wzorów. Polecam

20 de fevereiro de 2025

super fast delivery

super fast delivery, the t-shirts fit perfectly and are very pretty

16 de fevereiro de 2025

Thank you so much !

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais