Jeg kjøpte et vendbart ansiktspeil med 5 x forstørrelse på en side. Det vanlige 1:1 speilet viser ikke ansiktet mitt i riktige proporsjoner. Man blir litt sammenklemt i høyden. Ergelig når jeg satset... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg kjøpte Aviva såpedispenser, fordi jeg hadde den i mitt forrige bosted og ville ha den på nytt. Den er fantastisk god og ingen lekkasje av såpe, slik som jeg har opplevd med andre produkter fra and... Ver mais
Virkelig god og kompetent håndtering over reklamation i forbindelse med en beskadiget vare. Der var ingen slinger i valsen og ingen spørgsmålstegn omkring rigtigheden af mine oplysninger. Ann-Dorthe... Ver mais
Inge Meldgaard: Jeg faldt for det smukke UGO keramiksæt til mit badeværelse. Jeg havde et enkelt spørgsmål, som jeg skrev til deres kundeservice. De skrev sent om aftenen og undskyldte det sene svar,... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
HeFe - House of brands, sælger og dristribuere badeværelses tilbehør til B-2-B og B-2-C på det skandinaviske marked. HeFe har efter mange års erfaring, skabt et stort knowhow og ekspertise på lige netop badeværelsesartikler, til det skandinaviske marked. Vores sortiment udvælges med omhu, og vi sikrer altid at vores produkter, er garanteret, den højeste kvalitet, og er produceret bæredygtigt med social ansvarlighed, overfor de ansatte i henhold til sikkerhed, arbejdsvilkår og børnearbejde.
Informações de contacto
A.P. Møllers Allé 39A Nord, 2791, Dragør, Dinamarca
- Hefe@hefe.dk
- hefe.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Misinformation om hvorvidt varen er på lager
Den 29. januar 2024 bestilte jeg en BIA silikone toiletbørste som jf. HeFe - House of Brands website var på lager. Bestilte man inden kl. 13.00, ville varen blive fremsendt samme dag. Jeg bestilte kl. 10.30.
Dagen efter modtog jeg en mail fra HeFe - House of Brands hvori der stod skrevet (citat): "Jeg må desværre meddele at vi ikke kan levere denne lige nu. Vi venter på en varemodtagelse som vi forventer hjemme omkring 9/2."
Jeg synes ikke det er OK, at en forretning - webshop eller fysisk - skilter med de har varen på lager/butikken, og de ikke har det. Af samme årsag reagerede jeg også på nævnte budskab, hvor retursvaret bl.a. var, at "fragtfirmaer også kan have forsinkelser på deres leveringer af vores gods ... "
Ergo, man forsøger som forretning at sælge en vare, man fysisk ikke har. Hvad nu hvis varen var ombord på et strandet fragtskib i Suezkanalen? (Ikke en hypotetisk tanke). Har man så også varen på lager?
Det er desværre en tendens, jeg oplever i flere webshops. Man sælger noget man ikke har på lager alligevel, selvom det står anført som "på lager". På baggrund af misinformation har man fanget kunden.
Obs! De efterfølgende dage fulgte jeg den aktuelle vare på HeFe - House of Brands. Alle dage var varen på lager ... selvom den ikke var det.
Jeg modtog varen den 9. februar.
Den bedste service jeg har oplevet til…
Den bedste service jeg har oplevet til dato.
Hurtig og gratis levering
Hurtig og gratis levering. Desuden var det positiv at emballagen svarede til produktets størrelse.
Vildledende markedsføring
"Gine Sæbedispenser - på lager - bestil inden kl. 13 og vi sender samme dag". Sådan skriver firmaet på deres hjemmeside. Jeg bestilte sidste år. Pengene herfor hævede firmaet hurtigt, men varen udeblev. Firmaet har efterfølgende skriftligt forklaret at de ikke har varen men måske får varer fra deres italienske producent senere. Efter hårdt pres med flere mails valgte firmaet at tilbagebetale mine penge. På trods af at de ved de ikke har varen fortsætter firmaet med den vildledende markedsføring. Hold jer langt væk fra dette firma.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Flot kvalitet på produktet.
Kan varmt anbefales.
Meget tilfredsstillende
Fantatisk service
Hurtig levering.
Flot udvalg, hjælpsom support
Nem bestilling og meget hurtig levering👍
Vi er meget tilfreds med denservice…
Vi er meget tilfreds med den service der er blevet udvist,ved den handel der blev fortaget.
Veldig fine varer av god kvalitet!
Der altid en rigtig god service og vi får hurtig følelsen af at vi er vigtige kunder. Det er en superfølelse så derfor 5 stjerner. Victor er super serviceminded
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.