Hekta På Tur Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Kjøpte nylig to tørrdrakter (veiledende pris 8 000 kr per stykk). Draktene viste seg raskt å ha klare feil og mangler på mansjettene. ​Da vi tok kontakt, tilbød Hekta på tur først å sende nye man... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er først når du må reklamere og benytte deg av kundeservice du finner ut hvordan et firma er. Jeg fikk en vare som ikke var 100% i orden, og fikk testa dette. Først nærmest umiddelbart svar p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig rask levering! Bestilte rundt 13.00 på dagen og fikk allerede 1 time etter beskjed om at pakken var pakket inn og levert på postkontoret. Noen timer senere fikk jeg beskjed om at pakken ville a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Eventos e entretenimento

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hekta På Tur er nettbutikken for deg som elsker friluftsliv og som elsker å bruke naturen rundt deg. Vi har et bredt utvalg turutstyr som vil bidra til å gjøre din turopplevelse enda bedre!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Skylder på «normal slitasje» så fort de ikke kan levere reservedeler

​Da vi tok kontakt, tilbød Hekta på tur først å sende nye mansjetter. Vi ba om at de også måtte dekke monteringen, slik forbrukerkjøpsloven krever.
​Da de oppdaget at de var utsolgt for mansjetter, endret de plutselig tilbudet til 30 % avslag på et nytt kjøp – noe som overhodet ikke løser problemet med draktene vi allerede har kjøpt.
​Da vi avviste dette og ba om retting, omlevering eller heving, snudde de helt om og påstår nå at feilen plutselig er «normal slitasje», og avviser hele reklamasjonen.
​Svært skuffende kundeservice og håndtering av reklamasjonssaker på varer i denne prisklassen. Saken er nå meldt inn til Forbrukertilsynet.

16 de setembro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Rask på levering, men det stopper der.

Jo de er rask på levering, men når man skal påklage en harsk matvare med bildebevis av varen, så kan man ikke skryte av kundeservice. De skylder på varme og håper jeg var fornøyd med resterende varer uten å tilby kompensasjon!
Da ønsket retur på de andre posene da jeg ikke tar sjangsen på å spise det, da får jeg melding om at de trekker 99,- i returfrakt på beløpet. Altså her må jeg betale et mellomlegg for reklamsjon da posene koster 32,- totalt.
Har brukt hekta på tur mange ganger, men nå er d stopp🚫

15 de setembro de 2026

Defekt vare

Varene kom kjapt, men det ene liggeunderlaget hadde hull. Etter at det ble innsendt påsto de at dette måtte jeg betale 500kr for å reparere dette. Anbefaler å kjøpe et annet sted!

4 de agosto de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Anbefales ikke! Styr unna folkens!

Dette er uten tvil en av de mest elendige kundeopplevelsene jeg har hatt.

Jeg kjøpte liggeunderlag til barna mine for deres første telttur. Resultatet? Underlaget mistet all luft første natten. Barna våknet kalde og skuffet – en opplevelse som skulle vært fin og trygg, ble det motsatte.

Det som er enda verre, er hvordan dette ble håndtert i etterkant. Reklamasjonen ble avvist uten reelt grunnlag. Det er ikke tilstrekkelig å vise til at “det fort kan oppstå hull”. Et liggeunderlag skal tåle normal bruk, og i dette tilfellet oppstod lekkasjen ved første gangs bruk under helt ordinære forhold av et barn. Dette er ikke i tråd med forventet kvalitet og holdbarhet og strider med forbrukerkjøpsloven.
At det er konstatert et hull er i seg selv ikke tilstrekkelig til å konkludere med brukerfeil, og gir ikke grunnlag for å avvise reklamasjonen.

Så det mest provoserende: Jeg fikk tilbud om å betale for reparasjon. Et produkt som svikter ved første gangs bruk, og så skal kunden dekke kostnaden for å få det til å fungere? Det fremstår både frekt og fullstendig urimelig.

For min del er tilliten borte.
Jeg kommer aldri til å handle her igjen, og kan ikke anbefale dette stedet til andre. Styr unna folkens!

15 de junho de 2026

Topp logistikk!

Dels var varen jeg kjøpte flere hundre kroner billigere hos Hekta på tur enn konkurrentrne, men leveransen var hva som virkelig imponerte. Jeg bestilte søndag kveld 21.desember og varen ble levert to dager senere!

23 de dezembro de 2025

Helt supert!

Virkelig en fin netttbutikk, med gode priser, god oppfølging under sending og en sending som dukket tidlig opp etter bestilling. Slike nettbutikker liker vi ja. Tommel opp for dere !

11 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Rask levering og fin jakke

Varen min ble levert på under 24 timer. Minus at siden ikke tilbyr størrelseguide, men jeg gikk opp i størrelse, og det ble riktig. Kjempefin lett og isolert jakke som var akkurat det jeg så etter andre steder, men ikke fant. Gleder meg til å bruke den!

12 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais