Hekta På Tur Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jo de er rask på levering, men når man skal påklage en harsk matvare med bildebevis av varen, så kan man ikke skryte av kundeservice. De skylder på varme og håper jeg var fornøyd med resterende vare... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kjøpte nylig to tørrdrakter (veiledende pris 8 000 kr per stykk). Draktene viste seg raskt å ha klare feil og mangler på mansjettene. ​Da vi tok kontakt, tilbød Hekta på tur først å sende nye man... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er først når du må reklamere og benytte deg av kundeservice du finner ut hvordan et firma er. Jeg fikk en vare som ikke var 100% i orden, og fikk testa dette. Først nærmest umiddelbart svar p... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Eventos e entretenimento

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hekta På Tur er nettbutikken for deg som elsker friluftsliv og som elsker å bruke naturen rundt deg. Vi har et bredt utvalg turutstyr som vil bidra til å gjøre din turopplevelse enda bedre!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Meget bra

Meget bra

Har handlet fra dem to ganger nå i år. Uproblematisk og meget rask levering. Anbefales!

21 de junho de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

Bestilte hjemlevering, funket ikke

Bestilte hjemlevering, men etter at pakken var sendt fikk jeg beskjed om at dette ikke lot seg gjøre. Forsøkte da å heve kjøpet, men ingen svar fra kundeservice. Produktene er sikkert bra, men tilbakemeldingene er mangelfulle/ikke-eksisterende.

2 de junho de 2021

Kun positive opplevelser.

Kun positive opplevelser.
Har handlet herfra mange ganger og opplever kundeservice som enestående. Dette er etter min mening en av de beste nettbutikkene å handle fra når det gjelder turutstyr. Har alltid fått med en liten overraskelse, og ordren blir kjapt behandlet!

27 de abril de 2021

Veldig rask levering

Veldig rask levering! Bestilte rundt 13.00 på dagen og fikk allerede 1 time etter beskjed om at pakken var pakket inn og levert på postkontoret. Noen timer senere fikk jeg beskjed om at pakken ville ankomme dagen etter. Morgenen dagen etter fikk jeg melding om at jeg kunne hente pakken på mitt postkontor! Altså under 24 timer etter at jeg hadde bestilt. Det er service!

28 de janeiro de 2021

Verdens beste nettbutikk

Min favorittbutikk på nettet. Stort utvalg, gode priser og lynrask bestilling. La inn en ordre kl. 9, og fikk varen levert kl. 19 dagen etter. Fantastisk!

9 de janeiro de 2021

Utrolig rask leveringstid!

Jeg bestilte diverse utstyr Torsdag rundt kl 14:00 og Fredag kl 09:27 fikk jeg melding om at pakken lå på postkontoret. Altså under 24 fra ordre til pakken var klar for henting, imponerende greier!

Anbefales på det sterkeste! 👏

8 de setembro de 2020

Rekordrask levering!

Fine priser, rekordrask levering, og null problemer med verken nettbutikk, utvalg, kvalitet, betaling eller transport. Bestilte på en tirsdag og varene ankom posten på torsdagen. Helt glitrende!

25 de julho de 2020

Supert!

Supert vareutvalg innen frilufts- og kajakkutstyr, superrask levering og fantastisk kundeservice!

16 de junho de 2020

Supert!!

Pakken jeg bestilte kom i postkassen dagen etter jeg bestilte den! Velsig fornøyd med produktet jeg bestilte (hengekøye med myggnett) og den sto over all forventning😊 Fikk også en liten overraskelse med pakka! Alt i alt en god handleopplevelse, og jeg er kjempefornøyd!

7 de junho de 2020

Supert!

Rask levering! Produkter som sto til forventning og fikk til og med en pose med nøtter som gave!

7 de maio de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Kanonbra service - gullbedrift!!!

Dette er gullsjappa som har stålkontroll på alt og ikke minst vet hvordan kunder skal behandles!!! Supert vareutvalg, service og veiledning og lynraske! De svarer superraskt på telefon og på mail nesten i samme sekund som du trykker på send! Alltid hyggelig og løsningsorientert. Jeg bestilte 5 stk hengekøyer og en tarp fredag og varene kunne hentes mandag! Med info underveis om hvor pakken befant seg. Prisene er gode og heretter blir det kun Hekta på tur jeg handler hos! Å bli kåret til «Årets logistikkopplevelse» 2018 er uhyre fortjent!
Hurraaa! 😊

28 de abril de 2020

Veldig rask levering!!

Bestilte søndag kveld og tirsdag lå varene i postkassen min. Det var tegnet på et smilefjes på ordrebrekreftelsen, og de hadde lagt med en liten overraskelse. Veldig hyggelig og ikke minst lynraskt førstegangskjøp 😊😊

13 de novembro de 2019
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais