En firma som verkligen underlättade för oss syskon för att tömma , städa , värdera och sälja föräldrarnas hem. De svarade mycket snabbt . Var tillgängliga och tjänstvilliga. Allt gick mycket smidigt v... Ver mais
Hela Hem är fantastiska ! Alla underbara människor som jobbade med min mors lägenhet tömde ALLT, och sen avslutade med en klanderfri flyttstädning ! Vilket slit jag vet hur mkt saker det var... Ver mais
Ett femstjärnigt jobb utfört av alla på Hela Hem. Anlitades för värdering, tömning och flyttstädning av min styvmors hus. Är mycket nöjd med hur allt hanterades och lämnar mina bästa rekommendati... Ver mais
Skall sälja min fars lägenhet som innehöll alltför många garderober, många stora och tunga möbler, bokhyllor, två stora förråd - allting fyllt med saker Detta kändes helt oöverstigligt. Hela Hem b... Ver mais
Vår idé är att ni väljer ut det som ska sparas och vi tar hand om resten. Vi är specialister på bostadstömning, flyttstädning och försäljning av arvegods och kvarlåtenskap. Vi köper, tömmer och städar dödsbo och hela hem i Stockholm med omnejd. Hos oss kan du via en kontakt ta hand om allt. Självklart kostnadsfria hembesök utan förpliktelser. Varmt välkomna!
Gårdsfogdevägen 16, 168 67, Bromma, Suécia
Är så nöjd med Helahem .Anlitade dom för att tömma ett dödsbo och det gick så snabbt och smidigt otroligt Bra kvalitet på jobbet .Rekommenderar dom varmt

Resposta da Helahem.se
Enkelt, snabbt och väldigt trevligt bemötande. Det handlade om en dödsborensning och städning. Allt utifrån det vi kommit överens om och väldigt rent och fint!
Tog några dagar och sedan var allt fixat! Så nöjd! ⭐️

Resposta da Helahem.se
Allt fungerade perfekt. Vi uppskattade den goda kontakten och återkopplingen som ingav förtroende.

Resposta da Helahem.se
Mycket positiv upplevelse i en annars tråkig situation. Snabba, trevliga, bra jobb, enkelt, inget snack, håller vad de lovar. Tog själva kontakt för avstämning när de undrade något. /Christer

Resposta da Helahem.se
Snabba med svar på frågor. Seriös värderingsman och de som gjorde själva arbetet med tömning och städning har gjort ett alldeles utmärkt. Tack för ett utmärkt jobb.

Resposta da Helahem.se
Snabbt svar och kom redan ut dagen efter för besök. Sedan utfördes tömning och städning av min mammas lägenhet inom en vecka och gjorde ett jättebra jobb. Supernöjd och kan varmt rekommendera dom. Jättebra återkoppling och snabba på att svara på mail

Resposta da Helahem.se
Uppdraget var att tömma och städa två mindre lägenheter som innehöll mycket lösöre. Detta genomförde företaget på ett mycket bra och smidigt sätt och med stor lyhördhet.

Resposta da Helahem.se
Väldigt vänligt och professionellt bemötande. De kom på utsatt tid och utförde jobbet snabbt och effektivt.

Resposta da Helahem.se
Jag rekommenderar varmt Hela Hem när ni själva inte orkar med flytt och försäljning av era värdeföremål.
Min erfarenhet är att företaget kom mycket snabbt och gjorde en värdering och genomgång av vad jag behövde hjälp med. Inom två veckor var allt klart inkluderande flyttstädning.
Personalen är mycket trevlig och har stor förståelse vad som behöver göras.
Tack Hela Hem !

Resposta da Helahem.se
Mycket bra bemötande under hela processen dvs allt från värdering av vad som kan säljas, offert och städning. Kan varmt rekommenderas

Resposta da Helahem.se
Tack för mycket snabb, professionell och noggrann hjälp. Vi är så nöjda!

Resposta da Helahem.se
Jag är mycket nöjd med att jag anlitade Helahem. De har varit snabba och proffsiga hela vägen och väldigt trevliga att ha att göra med. Rekommenderas varmt!

Resposta da Helahem.se
Vi anlitade Hela Hem i juni för att tömma våra föräldrars hus ( dödsbo ) och nu är allt klart - fullständig tömning av bohag i hus och garage i två etapper samt två flyttstädningar . Vi är otroligt nöjda med deras arbete , proffsigt och vänligt bemötande , punktliga och lätta att få tag i med snabb återkoppling mm. All deras personal har varit mycket duktiga , så snyggt "röjt" i garaget och så otroligt bra städat i huset. Stort tack för ett väl utfört arbete !

Resposta da Helahem.se
Allt från första mötet till mål har fungerat fantastiskt bra. Vi är så nöjda och vi rekommendera varmt Hela hems tjänster.

Resposta da Helahem.se
Kan rekommendera HelaHem. Har bara positiva erfarenheter - snabba svar, trevligt bemötande. Är mycket nöjd med insatsen.

Resposta da Helahem.se
Snabb och smidig kontakt med företaget. Tjänsten utfördes snabbt och effektivt med ett fint resultat.

Resposta da Helahem.se
Gott bemötande och höll vad dom lovade och alltid tillgängliga

Resposta da Helahem.se
När man är villrådig och tar ett företag på nätet med tömning och städning så undrar man vad man får. Jag är mycket positiv till allt från kontakt till slutstäd. Det känns skönt att nu kan vi lämna över min gamla mammas lägenhet till nya ägare med varm hand.
Tack för det.

Resposta da Helahem.se
Från första kontakt till att allt var klart var dom engagerade och svarade genast när man ringde eller mejlade. Dom var väldigt måna om att höra av sig till oss och berätta vad dom hade gjort och om vi hade några frågor.
Allt var otroligt bra genomfört, allt var tömt precis så som vi ville ha det och det var jättefint städat.
Supernöjda och kan varmt rekommendera hela hem.

Resposta da Helahem.se
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.