Leia as opiniões dos outros
Im very happy with the service, have tried several cleaning companies before but Hello Clean is the best so far. The cleaner is always on time and she cleans really well. The customer service is also... Ver mais
Informações sobre a empresa
Hello Clean är proffs på hemstädning och vi finns i hela Stor-Stockholm och Mälardalen, med kontor i Stockholm, Bålsta och Västerås. Ambitionen är att vara bäst både på städning och på kundtjänst!
Informações de contacto
Hornsgatan 172, 11728, Stockholm, Suécia
- 08-400 650 70
- hello@helloclean.se
- helloclean.se
Não respondeu a opiniões negativas
Nöjd kund :-)
Alltid lika härligt att komma hem till en välstädad lägenhet!
God tillförlitlighet och arbetskvalitet
Jag uppskattar de goda resultaten av deras arbete och den goda kommunikationen mellan klient och företag.
Nöjd med personalen och företaget
Nöjd med personalen och företaget
Vi är mycket nöjda med städningen
Vi är mycket nöjda med städningen! Alltid noga utfört med stor uppmärksamhet på detaljer. Hemmet känns fräscht och väl omhändertaget efter varje tillfälle. Pålitlig, professionell och trevlig personal - vi kan varmt rekommendera Hello Clean!
Klockrent som alltid!
Företaget jobbar seriöst med…
Företaget jobbar seriöst med regelbunden kontakt mot kunden.
Städerskan är nogran och jobbar plikttroget.
Grace är jätteduktig
Grace är jätteduktig och det är jätteskönt att komma hem till ett städat hem.
Jag är bara jätte nöjd med min städare
Är supernöjd med både Hello Clean och…
Är supernöjd med både Hello Clean och städare. Lätt att kommunicera, kommer alltid i tid och får ersättare vid sjukdom- alla har varit toppen! Rekommenderas varmt!
Trevlig personal
Trevlig personal, bra utfört arbete, det jag inte har varit riktigt nöjd med är uträtt,
Annars helt nöjd,
Noggranna och alltid trevliga i sitt…
Noggranna och alltid trevliga i sitt bemötande. Har bara gott att säga om Hello Clean.
Vi är jättenöjda!
Nu har vi haft hjälp av Hello Clean vid två städtillfällen och vi är så nöjda! Vårt hem blir skinande rent och vi kan fokusera på annat än städning. Det har också varit lätt att få kontakt med Hello Clean och de har kontaktat oss vid ev. frågetecken.
Det är så tryggt och skönt att få hjälp…
Det är så tryggt och skönt att få hjälp av Barbara! Hon kan vårat hem och vet var det behövs extra omsorg. Aldrig något problem att be om något "extra". Underbart att komma hem till ett städat hem som doftar gott.
Bra och personlig service
Vi tycker att det är en mycket bra service med förstående för kundens behov!
Vi är supernöjda med vår städare!
Vi är supernöjda med vår städare!
Proffsig helhetsupplevelse
Proffsig helhetsupplevelse. Bra städning, i tid, inga schemabyten, rak och snabb kommunikation, enkel betalning.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.