Hellotickets Opiniões 755

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kort maar krachtig!Alles was goed geregeld. Het programma was vlot doorlopen.Letterlijk vlot door wandelen.Maar demonstraties en variatie van vervoersmiddellen en info ook via headset in veel talen... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Alles goed Behalve de laatste dag je kaartje krijgen van Hello tickets en uitval van de website van jullie website op de dsg zelf dat jullie niet bereikbaar waren was wat minder Uiteindelijk zel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het boekingsproces liep geheel zoals het moet zijn: probleemloos. De aftersales, met bijvoorbeeld een update over een nieuwe link naar de tickets, gaven goed en vertrouwd gevoel over Hellotickets.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tickets gekocht voor Baseball wedstrijd in Boston. Snel en makkelijk. Echter het autoriseren/actief maken is een beetje anders dan we gewend zijn. Tickets moeten geactiveerd worden in de eigen app van... Ver mais

Informações sobre a empresa

Vind tickets voor evenementen in de Verenigde Staten en Londen tegen de beste prijs. Broadway, NBA, concerten... Miljoenen tickets direct beschikbaar.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

755 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 86% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Good tour guide Volodymyr

Good tour guide Volodymyr , with a Lott of information…

13 de agosto de 2025

Hi,

Thank you for your positive feedback about your tour with Volodymyr. We are pleased to hear that you found his information valuable.

We look forward to welcoming you again soon for more experiences with Hellotickets.

Classificada 5 em 5 estrelas

goede gids en mooie bootocht

goede gids die veel info over Parijs meegaf, zowel in het Frans als het Engels

8 de agosto de 2025

Resposta da Hellotickets

Bedankt voor je mooie review.

We zijn blij te horen dat je hebt genoten van de bootocht en de gids, en dat de informatie zowel in het Frans als in het Engels werd gegeven.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen met Hellotickets.

Alles was goed geregeld

Alles was goed geregeld
Was voor ons de eerste keer dat we het via hellotickets boekten
We gaan hier zeker meer gebruik van maken
Ga zo door 👍👍

11 de agosto de 2025

Hallo,

Wat fijn om te horen dat alles goed geregeld was en dat jullie eerste ervaring met Hellotickets zo positief is verlopen. Hartelijk dank voor het vertrouwen en de mooie woorden.

We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen via Hellotickets.

Super ervaring

Vlotte communicatie, goede gids, duidelijke uitleg in het Engels.

Mooie wijnhuizen met lekkere wijnen

10 de agosto de 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling. Fijn dat u heeft genoten van de mooie wijnhuizen en de heerlijke wijnen.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen met Hellotickets.

Mariana Y.

Goedkoper ticket bestellen

We zouden via de website van 'Parma Aquarium' tickets bestellen. Via Hellotickets was de ticket goedkoper. Online bestellen ging makkelijk en snel.

9 de agosto de 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor je opmerking!

We zijn blij te horen dat je een goede prijs bij ons hebt gevonden en dat het aankoopproces snel en eenvoudig voor je was.

We hopen dat je veel plezier hebt tijdens je bezoek aan het Aquarium van Parma! 🐠✨

Classificada 5 em 5 estrelas

alles was super goed georganiseerd

alles was super goed georganiseerd. we moesten ook nergens wachten. de driver was zeer vriendelijk en behulpzaam. de gids vertelde veel interessante feiten en was zeer duidelijk. het lunchpakket is zeker een aanrader. we hebben een heel fijne dag gehad dankzij jullie. merci.

6 de agosto de 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn blij te horen dat alles goed georganiseerd was en dat u nergens hoefde te wachten. Fijn om te weten dat onze chauffeur en gids uw dag nog aangenamer hebben gemaakt en dat het lunchpakket in de smaak viel.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen met Hellotickets!

Ourika vallei

Leuke uitstap en zeergoed georganiseerd.

26 de junho de 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zijn blij te horen dat u heeft genoten van de uitstap naar de Ourika vallei en dat alles goed georganiseerd was.

We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen met Hellotickets.

Augusto G.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel de tickets en geen problemen

4 de agosto de 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u uw tickets snel heeft ontvangen en dat alles soepel is verlopen. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen bij Hellotickets.

Nadia D.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel geregeld 100%te vertrouwen en heel…

Snel geregeld 100%te vertrouwen en heel vriendelijk

4 de agosto de 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling. We zijn blij te horen dat alles snel en vriendelijk is verlopen en dat u vertrouwen in ons heeft.

Harry potter

Goed en duidelijk georganiseerde trip na harry potter

3 de agosto de 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het is fijn om te horen dat de trip naar Harry Potter goed en duidelijk georganiseerd was.

Wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen met Hellotickets.

Alles top en efficient

3 de agosto de 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat alles naar wens en efficiënt is verlopen.

Netjes geholpen via website

Netjes geholpen via website, tickets dag voor evenement gekregen.

2 de agosto de 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen via onze website en dat u uw tickets tijdig heeft ontvangen.

Gaaf!

Erg interessant hoe de stier en draak tot "leven" kwamen. Ook de expositie en fe filmpjes zijn interessant.

31 de julho de 2025

Hi,

Hartelijk dank voor je mooie review. Het is fijn om te horen dat je hebt genoten van de stier en draak, en dat de expositie en filmpjes interessant voor je waren.

Tour Lissabon centrum lopend

Makkelijk te boeken.
Direct toegangsbewijs toegemaild gekregen.
Fijne gids, Sylvester.
Veel informatie, veel gezien in korte tijd.

1 de agosto de 2025

Resposta da Hellotickets

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de tour door het centrum van Lissabon. Het is geweldig dat je direct je toegangsbewijs hebt ontvangen en hebt genoten van de gids en alle informatie.

Een goed georganiseerde tour

Een goed georganiseerde tour door onbekendere delen van Toronto met een prima gids, Robert!

29 de julho de 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u heeft genoten van de goed georganiseerde tour door de minder bekende delen van Toronto en dat gids Robert het extra bijzonder heeft gemaakt.

Amaya B.

Goede en snelle service

Een goede en snelle service

31 de julho de 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw complimenten over onze snelle service. We hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen voor nieuwe avonturen bij Hellotickets.

Classificada 5 em 5 estrelas

De tickets voor Diergaarde Blijdorp met…

De tickets voor Diergaarde Blijdorp met korting kunnen kopen.

25 de julho de 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw aankoop van tickets voor Diergaarde Blijdorp met korting. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Met vriendelijke groet

Leuk, boeiend, interessant.

Zeer leuke uitstap naar de eilanden. D boottrip, de eilanden, het glas blazen en de glaskunst waren een topervaring.

25 de julho de 2025

Resposta da Hellotickets

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en positieve feedback. We zijn erg blij te horen dat u zo heeft genoten van de uitstap naar de eilanden en de glasblazerij. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een volgende ervaring.

Was fijn om helloti jets te hebben

Was fijn om helloti jets te hebben

24 de julho de 2025

Resposta da Hellotickets

Bedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad met Hellotickets.

Wist u dat wij werken met geverifieerde tickets, transparante prijzen en 24/7 klantenservice? Voor meer informatie over onze service kunt u hier terecht: https://help.hellotickets.com/hc/nl/articles/21083484924444-Why-choose-Hellotickets-for-your-next-event

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.