Kort maar krachtig!Alles was goed geregeld. Het programma was vlot doorlopen.Letterlijk vlot door wandelen.Maar demonstraties en variatie van vervoersmiddellen en info ook via headset in veel talen... Ver mais
Alles goed Behalve de laatste dag je kaartje krijgen van Hello tickets en uitval van de website van jullie website op de dsg zelf dat jullie niet bereikbaar waren was wat minder Uiteindelijk zel... Ver mais
Het boekingsproces liep geheel zoals het moet zijn: probleemloos. De aftersales, met bijvoorbeeld een update over een nieuwe link naar de tickets, gaven goed en vertrouwd gevoel over Hellotickets.
Tickets gekocht voor Baseball wedstrijd in Boston. Snel en makkelijk. Echter het autoriseren/actief maken is een beetje anders dan we gewend zijn. Tickets moeten geactiveerd worden in de eigen app van... Ver mais
Vind tickets voor evenementen in de Verenigde Staten en Londen tegen de beste prijs. Broadway, NBA, concerten... Miljoenen tickets direct beschikbaar.
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 86% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
goede website om de tickets te boeken,ging allemaal soepel en gemakkelijk,heerlijk om de kaarten te hebben,hoef je niet elke keer in de rij,alleen op de airport marco polo kan je het niet activeren we moesten daarvoor toch na de reis en check inn bij hotel naar venetie toe,daar bij de automaat heel gemakkelijk allemaal.

Resposta da Hellotickets
Dat wat je boekt krijg je ook. We hebben jammer genoeg door ziekte maar gebruik kunnen maken van 1 tour. Maar die tour Arlington Cementary was het meer dan waard. Vorig jaar ook tickets geboekt voor New York en alles gewoon goed geregeld bij Hello Tickets.

Resposta da Hellotickets
Ik heb tickets besteld voor een basketbalwedstrijd en op heden nog geen tickets mogen ontvangen. Ik heb al heel veel mails gestuurd en krijg steeds een vaag antwoord. Ik hoop dat ik nog tickets zal ontvangen en wens anders graag mijn geld terug.

Resposta da Hellotickets
De tour was erg interessant. We waren in een prachtige omgeving. Fijn om meer van Wales te zien. De gids wist veel te vertellen en hij reed goed.

Resposta da Hellotickets
Perfecte dagbesteding tijdens een lange tussenstop met dank aan onze vriendelijke, behulpzame en informatieve gids Alex!

Resposta da Hellotickets
goede snelle service! tickets goedkoper dan op andere website en gelijk beschikbaar. Top

Resposta da Hellotickets
Perfecte gids (Jonathan - Johnny), behulpzaam, vriendelijk en kundig. Daarbij een betrouwbare tijdsplanning. Een schitterende excursie waarbij ogen, oren en tijd tekort komt !

Resposta da Hellotickets
Heel leuke rondvaart, veel uitleg gekregen onderweg

Resposta da Hellotickets
Wij hadden op donderdag 14 augustus voetbalkaartjes besteld voor een wedstrijd in Girona op vrijdag 15 augustus; de bestelling werd wel bevestigd, maar we hebben nooit kaarten ontvangen en ondanks meerdere e-mails hebben we tot op heden geen reactie gekregen en ook geen geld teruggestort gekregen.

Resposta da Hellotickets
Larry heeft ons een onvergetelijke tour in Harlem gegeven. Hij was zeer duidelijk en er was een goede interactie.

Resposta da Hellotickets
Alles goed geregeld. Nette prijs en probleemloos toegestuurd

Resposta da Hellotickets
Alles was in orde en zeer snelle reactie via mail. Alles was duidelijk.

Resposta da Hellotickets
Het verkrijgen van de tickets was heel simpel en snel, ik vind wel dat als jij de voucher gekregen hebt met barcode dat ze dan niet met handmatig lijstjes moeten komen om je naam te zoeken bij de ingang. Dat moet ook een scanner worden maar dat ligt aan de organisatie, dus seven Hills Wat ook van belang is om een paar huisregels te noemen zoals dat je niet meer terug kan komen als je eenmaal het terrein bent verlaten ook al heb je nog het kaartje.

Resposta da Hellotickets
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.