Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Our guide Tiago, gave a personal tour in Porto studded with history, architecture facts, anecdotes and shared the small restaurant gems with us. A top notch experience all together!

Classificada 5 em 5 estrelas

Den guide vi hade som tog oss genom jameson och Guinnes var helt fantastisk. Ett stort beröm till Richard som gjorde att man kände sig trygg och välkommen. Mycket kunnig inom allt och kunde svara på a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Skulle absolut rekommendera Hellotickets. Vänlig kundtjänst som återkom snabbt. Första gången vi bokade biljetter till en match utomlands och det var lite nervöst när inte biljetterna kom när man boka... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Venda de bilhetes para eventos
  2. Operador turístico
  3. Agência de viagens

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hitta biljetter till evenemang i USA och London till bästa pris. Broadway, NBA, konserter... Miljontals biljetter omedelbart tillgängliga.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

97 opiniões

Our guide Tiago

A top notch experience all together!

26 de abril de 2026

Funkade bra

Bokade två biljetter till en match i premier leauge. Gick smidigt men blev lite nervös när biljetterna inte kom så snabbt, dock beskrev man att detta skulle ske så lite lugnande. Men allt kom enligt överenskommelse och var rätt och korrekt.

7 de fevereiro de 2026

Pålitlig och hjälpsam

Det är lite läskigt att inte få sina biljetter direkt men man måste bara ha lite is i magen för de kommer. En av våra biljetter fungerade också inte först så vi kontaktade ett nummer vi hade fått och de svarade och hjälpte oss direkt. Vi fick omedelbart en ny biljett som fungerade utan problem.

31 de janeiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Hopon-tur i Granada med start vid…

Hopon-tur i Granada med start vid Alhambra, där det fanns bra med parkering. Rekommenderar som ett billigt enkelt sätt att få en överblick över staden Granada. Passar jättebra om man har begränsat med tid eller svårt att promenera länge . Hörlursguiden synkar inte riktigt eftersom infon inte kommer precis där tex en byggnad visas , men det var inte jättemycket info ändå. Det blir väldigt mycket intryck ändå. Turen går genom staden på smala slingrande gränder med insyn i små butiker, bagerier restauranger. Även på de breda moderna avenyerna med lyxiga moderna butiker och öppna platser med statyer. Passerar sevärdheter som katedral, gamla stadsdelar med fantastisk utsikt. Vi åkte turen på drygt en timma utan att hoppa av och vill definitivt komma tillbaks o se mer av Granada.

9 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt att boka och enkelt att använda

Enkelt att boka, jag fick biljetterna snabbt efter att jag betalat och kunde ladda ner dem i Wallet. Innan matchdag fick jag en påminnelse om eventet och på matchdagen var det enkelt att använda dem.

6 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Företaget lämnar korrekt information.

Företaget informerar innan mitt köp att biljetter kommer att levereras i ett senare skede. Ibland så sent som samma dag sov evenemanget. Vilket är väldigt nervöst. Jag fick mina NFL biljetter 4 dagar innan matchen och tyckte de var väldigt skönt. Kommer att handla ifrån Hellotickets fler gånger.

16 de novembro de 2025

Helt fantastisk guide

Helt fantastisk guide. Han delade så mycket fakta och historier under hela resan för att förstå hela historien. Perfekt mycket tid på alla stopp. 10/10 🌟

15 de novembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.