Får ingen hjälp med ett jätteglapp i styrledern på en elshoccter 800 W, som jag bara har haft i några månader. Hemfint ger reklam på att el shocctern ska gå i 3 mil på en laddning den går ca 7 km
Köpte ellådcykel. Kunde inte välja att få den monterad. Sen var det ingen vidare monteringsanvisning. Det saknades små delar. Växeln gick sönder fort. Återkoppling via mejl tar en evighet. De har int... Ver mais
Horribelt dålig kundsupport. Har nu kämpat i mer än ett år för att få en av 6 beställda dörrar levererad. Vid två tillfällen har fel dörr levererats och vi har blivit nekade att dela upp fakturan och... Ver mais
Köp byggmaterial som dörrar, fönster, badrumsprodukter och mycket mer på Hemfint.se. Enormt sortiment, fri frakt över 299 kr!
Suécia
Respondeu a 39% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Bes ett cykelförråd tog 2 månader innan den kom på torsdag skulle dom komma mellan 8 o 16.
Kanske är en chock men dom flesta jobbar den tiden men lysande få till det mer tur en skicklighet. Givetvis har dom med 2 av tre kolli varav ett var ett bord. Sa till chauffören att detta stämmer inte. Han lovade kolla upp till fredag. Samma då mellan 8 o16 denna gång hade jag inte lika tur utan var för långt borta på jobb.
Ej numer ej förvånad trots jag pratat med leverantören så saknas det tredje paketet. Tar kontakt och dom säger att dom levererat 3 pkt och informera dom om att det ena paketet skall till någon annan.
Så nu står jag med massa plåt skräp till ingen nytta om som dsv sa avsändaren styr upp detta. Känns inte bra..
Så Välg om ni inte älskar strul o är arbetslös och inte har bråttom att få dina produkter i utsatt tid så lycka till. 😞

Resposta da Hemfint
Mycket dåligt företag – rekommenderas inte
Jag beställde fönster och ett handfat från Hemfint den 18 december 2025, men nu har det gått över en månad och varorna har fortfarande inte levererats.
Jag har försökt kontakta företaget flera gånger via e-post och telefon, men har inte fått något svar alls. Ingen återkoppling, ingen information om leverans – helt oacceptabel kundservice.
Utifrån min erfarenhet kan jag inte rekommendera att handla från detta företag. Bäst att undvika Hemfint om du inte vill riskera lång väntetid och utebliven support.

Resposta da Hemfint
har beställt en bastu i november förra året, men har ännu inte fått någon leverans. ringt dit o dom ska återkomma men så sker inte, mejlat flera gånger att jag vill ångra köpet, men de svara inte

Resposta da Hemfint
Tog precis 1 hel månad att leverera "lager vara". Dålig service. Undvik om möjligt. 2a pga trevlig schuafför

Resposta da Hemfint
Köpte en duschvägg som saknade golvlister som glaset skulle stå på. Så jag mailade dem i augusti om det. I januari svarade dem och undrade om jag behövde hjälp kring monteringen. KalleAnka företag.

Resposta da Hemfint
Ordered a parasol to our Malmö address for some reason they decided to send it to our summer stuga address in Säffle! It took around 10 more days after it arrived in Säffle to finally arrive in Malmö. We didn’t like the item so wrote to them to get a return label the day the item arrived 24 days after I had placed the order on 27th December they asked if I wanted one return label. So I said yes. No response after that. I wrote - I called it was USELESS! It took them almost a month to send a return label! Unbelievably bad service ! Sooo disappointed. An order put in on 3rd December and can only get rid of the thing by 27th January ! Total joke.

Resposta da Hemfint
Bara krångel. Rekommenderar inte köp från detta företag.
-Kan inte hålla utlovade datum för att skicka order, trots att de påstår att varan finns i lager.
-Avbeställer order, innan den skickas. Lovas makulering och återbetalning. Varan skickas i alla fall. Återbetalning har uteblivit.
-Kontaktar igen företag som ska be sin speditör returnera varan till företaget. Speditören verkar inte fått detta meddelande utan varan skickades iallafall.
-Kontaktar igen företaget och ber om återbetalning som utlovats och som fortfarande efter inte skett.
-Väntar ytterligare en vecka, den makulerade ordern är fortfarande på väg (felsortering hos speditör) och pengarna fortfarande inte återbetalade. Först efter kontakt med Mastercard och denna recension avbryts köpet och pengarna betalas tillbaka.
Hade företaget hållit de leveranstider de utlovat innan köp så hade inte frustration uppstått.

Resposta da Hemfint
Vi beställde en dörr i höstas, var bara några dagars leveranstid men när vi väl fick dörren så var det fel dörr som hade blivit skickad. Detta är alltså i mitten på oktober. Vi fick beställa en ny dörr som hade ca 7 veckors leveranstid men här står vi idag, det är den 26e januari och vi har fortfarande inte mottagit någon dörr. Vi får inga uppdateringar från kundservice och vi börjar känna oss ordentligt oroliga för att inte få vår dörr. Kundservice är omöjliga att få tag på och när dem väl återkopplar är det extremt kortfattade svar med noll information om det vi efterfrågar. Aldrig varit med om en kundservice som är så oförstående och respektlös. Inte en enda gång har vi blivit bemötta med att dem förstår vår frustration, att dem ber om ursäkt eller liknande. Vi har stått med ett hål i väggen sen mitten av oktober, och fortfarande än idag vet vi inte om vi kommer få vår efterlängtade dörr. Avråder er starkt från att handla hos hemfint.se

Resposta da Hemfint
de vill tar så mycket pengar som möjlet
dåligt återkoplling

Resposta da Hemfint
Hemfint skickade mail till mig idag att jag kunde göra en recension för en cykel jag inte ens fått trots flertal mail och kontakt med kundtjänst är otroligt skrattretande.
Beställde cykeln den 28/12 2025. Kundtjänst skrev cykeln var packad och klar för att lämna över till leverans 12/1 -2026, skickade mail 10 dagar senare(fortfarande ingen cykel) och ringde kundtjänst 22/1-2026 då dem sa cykel blev paketerad och klar för leverans den 20/1-2026. Detta betyder då att någon i kundtjänst har ljugit för mig, för vilken anledning? Man blir ju mer förbannad när någon ljuger en rätt upp i nyllet än att berätta att trycket är så pass högt att dem inte hunnit med min order.
Jag fattar det tar lång tid så där runt högtiderna men att det ska ta upp mot en månad för att få en cykel är abyssmalt, det är inte ens en specialvara, en cykel som jag själv ska bygga ihop.
Väldigt tondövt av Hemfint att be kund om en recension av en produkt dem inte fått.
Ljug inte för kunder helt enkelt! Tar något längre tid, säg det! Skriv inte då att den är klar för leverans när cykeln inte ens är det!
Hemfint omdöme: MISSNÖJD GÅENDE TRAFIKANT

Resposta da Hemfint
Undvik detta företag som är en ren bluff.
Jag beställde och betalade en sandlåda som aldrig levererades och det slutade med att jag fick betala för att komma ur köpet.
Katastrof. Den finns en grupp på FB för alla som har lurats!

Resposta da Hemfint
Återkoppling via mejl tar en evighet. De har inte ersatt mig för reparation på över 2000kr. Jag väntar ännu återkoppling på om de står för handbromsen som inte går att låsa.

Resposta da Hemfint
Köpte en träningsbänk. Stod 2-6dagar leverans. Vilket inte stämde. Tog ca 1v längre tid. Blev lite rädd när jag läste alla omdömen efter min beställning. Men kan inte hålla med om att de inte svarar på varken mail eller telefon. Har fått fin kontakt på båda. Fick förklaring att de ligger efter i leverans. Fick min bänk igår. Inte mycket att anmärka på den. Rejäl träningsbänk till dom pengarna. Så i det stora hela är jag väldigt nöjd.

Resposta da Hemfint
Varning för detta företag!!!
Fick vänta 4 veckor på min beställning, var tvungen att maila och påminna dem om att posta mitt paket. paketet var mycket dåligt emballerat, ingen fraktsedel.
Handla inte här!!!

Resposta da Hemfint
Köpte ett plåtgarage på 18 m2 för 4 månader sedan.
Dessa borde inte få säljas i Sverige!
Det klarade 10 cm snö på taket men 15 cm blev för mycket, hela taket rasade in!
Det är bara att slänga.

Resposta da Hemfint
Rent bedrägeri. Hemfint är ett företag som säljer skräp av extremt dålig kvalitet och sedan gör sig oanträffbara. Räkna inte med någon form av garanti, vare sig på att varorna kommer eller fungerar. Deras VD bör lämpligen sättas bakom lås och bom då han kostar samhället minst lika mycket som gängkriminaliteten. Hemfint lämnar 1000 tals kunder efter sig med trasiga saker, saker som aldrig kommer fram eller icke kompletta leveranser. Sedan går de inte att få tag på, svarar aldrig på mail utan när de fått betalt gömmer de sig. Värt att veta är att Bygghemma, Trendrum och Outl1 mfl biolag ingår i samma koncern och deras hantering av kunder är lika kass. Förbjud verksamheten!!

Resposta da Hemfint
Beställde ett par dörrar som var lagerföra och skulle lämna lagret på1-2 dagar.
Nu en månad senare har dom fortfarande inte lämnat lagret.
Inte kan heller någon säga när dom kommer att göra det.
Man kan inte heller hämta dom då dom tydligen är oförmögna att leverera saker på utsatt tid.
Så köp absolut ingenting här.
Ja just det fakturan fick dom iväg ganska snabbt men inte dörrarna

VARNING!
Beställde i november ett badrumspaket. Snabb leverans, men tyvärr hade väggskåpet flera skador och därigenom inget vi vill eller bör montera och använda. Vi har ännu inte kommit fram till en lösning för detta. De kan inte skicka en ersättningsvara och erbjöd en skrattretande prisjustering. Har fått be Svea att flytta fram fakturan vid två tillfällen då Hemfint är katastrofalt usla på att svara på mail. Vi har skickat 7 st mail och de har skickat 2 st - inte serviceminded för fem öre.
Så handla INTE från detta företag! De har en undermålig kundsupport och låg lösningsförmåga. Får vi ingen lösning inom kort kommer vi gå vidare till ARN.
Till Hemfint:
Efter att nu ha läst igenom samtliga omdömen de senaste månaderna ska det bli spännande om ni på Hemfint svarar på omdömet utifrån samma uppenbara mall. Om ni ska svara så be om ett ärendenummer och lös problemen istället för att beklaga! Är ni ett seriöst och kundfokuserat företag så har ni chansen nu så alla ser att ni har viljan att hjälpa. Upp till bevis!

Resposta da Hemfint
För det mesta bra information om produkterna och väldigt stort sortiment att välja bland. Enkelt att beställa och supporten svarar!

Resposta da Hemfint
The Product did not work at the time of delivery. It was DOA.
Customer service is slow and very unavailable. They also asked me to fix the product myself which a customer shouldn’t need to do.
When I finally got them to answer they wanted me to pay for the shipping back to their stock for a product that arrived broken. After many emails back and forth I finally shipped the product back to them. It arrived a month ago to their warehouse and I still have zero answer from them and no money has been payed back to my account.
If you buy something from this company I pray that you don't need their support at any time as it is the worst. Chose a different company to avoid head aches.

Resposta da Hemfint
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.