Det fungerade hur bra som helst, fick sån otrolig fin hjälp. Support är super hjälpsamma om det skulle vara något, snabba på svara. Stort utbud, trevligt bemötande av alla. Tveka inte en gång för... Ver mais

Får inga förslag utifrån vad man angett att man söker. De mailar ut att det finns potentiella matchningar och för att se dessa behöver man betala. När man väl betalat så finns inga matchningar i lista... Ver mais

Har fått intresseanmälningar men inga efter mina önskemål. Får bytesförslag ofta på svindyra lägenheter och inte i områden som jag angett intresse för. Värsta att det inte går lätt att avsluta prenu... Ver mais

Tänkte ge konstruktiv kritik, men när jag ser hur man gaslightar sina användare här så vill jag istället bara dela min personliga upplevelse rakt av. De flesta konton är inaktiva och hälften utan... Ver mais

A empresa respondeu

1. Empresa de serviços públicos de habitação
  2. Agência imobiliária
  3. Agência de arrendamento imobiliário

Escrito pela empresa

Hemie är en plattform för dig som vill byta hyreslägenhet till något som passar din livssituation bättre. Vi visar relevanta bytesförslag och gör det enkelt att ta ställning och visa intresse. Målet är att hjälpa fler att hitta ett hem som passar deras vardag.

• Vasagatan 13A, 17267, Sundbyberg, Suécia

• hemie.se

3,0

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

3,0

Todas as opiniões

(99)

32 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fantastiskt!

Fantastiskt! Allt gick så smidigt och snabbt, och personalen svarade på mina frågor och hjälpte mig vid varje steg.

24 de janeiro de 2024

Snabbt och smidigt

Det gick sjukt snabbt och smidigt, hela processen tog ungefär en vecka. Nu väntar jag på att få flytta in i min nya lägenhet

22 de dezembro de 2023

Got help throughout the whole process of rental contract

The customer service I got through email from Hemie.se was great! I had so many questions and lot of confusion about many things regarding my rental contract! But they clarify every single thing so well. I am really satisfied as a tenant and would definitely recommend this company for their excellent service!
Thank you so much for your help and wonderful service Hemie!!

13 de dezembro de 2023

Hemie e bäst

Personalen svarade på alla frågor som jag hade och 100 tals frågor så tack vare eran tålamod så fick jag bästa upplevelsen
trevlig personal, snabb service och verkligen Fick en lägenhet väldigt fort, professionella svar och trevligt bemötande
Är så himla glad att jag ska flytta min nya lägenhet snart fortsätt det ni gör där ute ni är så fantastisk bästa Hemie

6 de dezembro de 2023