Goede website met een prettige keuze structuur voor het selecteren en info. 2 maal pannen sets besteld. Snel binnen in ordentelijke verpakking. En de pannen... Die zijn helemaal Top! Goede gladde bin... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Weer een super mooie ervaring gehad. Hele mooie koekenpannen gehad met deksels. Super kwaliteit mooie koekenpannen voor alle hitte bronnen met perfect bijpassende deksels. En dan als verrass... Ver mais
Ik heb gister de drie koekepannen binnen gekregen, heeeel blij mee. Ik had de andere pannenset en grote soeppan al van Herman dus ben al bekend met de pannen en super tevreden. Ik heb vandaag in de gr... Ver mais
Informações sobre a empresa
Herman den Blijker is een van de bekendste en meest geliefde koks van Nederland. Al jarenlang inspireert hij miljoenen mensen om met plezier en zelfvertrouwen te koken – in zijn restaurants, op televisie en nu ook via hermandenblijker.nl. In onze webshop brengen we zijn passie voor eerlijk en smaakvol eten rechtstreeks bij jou thuis. In de webshop vind je een zorgvuldig samengestelde collectie kookgerei, keukenaccessoires en producten die Herman zelf gebruikt en vertrouwt. Wij geloven dat goed koken begint met het juiste gereedschap. Daarom selecteren we alleen producten die voldoen aan de hoge standaarden die Herman stelt in zijn eigen keuken – of je nu een doorgewinterde thuiskok bent of net begint. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar met persoonlijk advies over producten en bestellingen. We zorgen voor een snelle en betrouwbare levering, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt. Bij hermandenblijker.nl shop je met vertrouwen: duidelijke productinformatie, eerlijke prijzen en een eenvoudig retourbeleid. Koken zoals Herman – dat begint hier.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Wij hebben de pannen besteld en…
Wij hebben de pannen besteld en ontvangen. Zijn top koekenpannen. Liggen lekker in de hand en alles is perfect te bereiden.
Hele fijne pannen
Hele fijne pannen, heel handzaam en vriendelijk in gebruik . Echt een aanrader voor iedereen!
De pannen zijn werkelijk fantastisch
De pannen zijn werkelijk fantastisch. Niets bakt aan en eenvoudig schoon te maken onder de kraan. Ik had eerst een grote van 32 cm besteld en daarna nog een set van 20 en 24. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de grotere pan vrij zwaar is om op te tillen.
Blij met onze mooie ijsmachine.
Blij met onze mooie ijsmachine.
Heeft ontzettend veel mogelijkheden .
Mooie degelijke pannen
Mooie degelijke pannen, verschuiven absoluut niet tijdens het koken.
Pannen worden overal even heet, geweldig met bakken.
En dan hebben we het nig niet eens over de levering, binnen 2 dagen binnen!
Geweldig service,snelle levering
Geweldig service,snelle levering. De pannen zijn perfect. Dank daarvoor 👍
Hele fijne en kwalitatieve pannen
Hele fijne en kwalitatieve pannen. Kunnen tegen een stootje, bakken en koken fijn en ook pannekoeken glijden soepel door de pan en nog nooit zo makkelijk geflipt!
Erg blij met de pannen!
Erg blij met de pannen!
Heel eerlijk vond ik de advertenties die voorbij kwamen wel een beetje 'gelikt' maar na alle enthousiaste reviews gelezen te hebben en het feit dat ik al jaren gebruik maak van kookpannen van Herman den Blijker die ook goed bevallen en mooi blijven, heb ik toch 3 braadpannen en een wokpan besteld.
Ze werden snel geleverd en meteen in gebruik genomen.
Conclusie: mooie en fijne pannen om in te braden/wokken!
Supersnelle levering en bakt geweldig!
Supersnelle levering en bakt geweldig!
Dit is echt een must voor je keuken
Dit is echt een must voor je keuken, ook als je niet van koken houdt. Ga je van koken houden met deze pannen! Pannen die niet aanbakken dat is toch de droom van iedereen. Mooie uitstraling en goede kwaliteit. Ik ben zo blij als een klein kind. Echt top pannen.
Fantastische pannen en goede…
Fantastische pannen en goede handleiding voor een goede start met deze pannen
Wij hebben de koekenpannen van je
Wij hebben de koekenpannen van je en die zijn fantastisch,nu de wokpan besteld dus ben benieuwd.
getwijfeld, toch gekocht en nu erg blij mee
veel gezocht en uiteindelijk bij Herman den Blijker uitgekomen. Getwijfeld of ik bij zo'n kop zou gaan bestellen. Op basis van reviews toch gedaan en helemaal geen spijt van. Snel geleverd en een super goede kwaliteit pannen. Blij mee
Hele mooie pannen
Hele mooie pannen, goeie en degelijke kwaliteit
De complete messenset ontvangen
De complete messenset ontvangen. Wat een genot is dat zeg! Wij hebben een stichting tegen de armoede in Rotterdam Zuid en smeren elke dag 144 boterhammen. Het gemak waarmee het mes door die stapel boterhammen gaat echt geweldig! Maar alle messen snijden echt voortreffelijk. Een enorme aanwinst in iedere keuken!
Hapjespan
Onlangs heb ik de hapjespan van Herman den Blijker aangeschaft. Inmiddels is de pan door mij ingewijd met uitstekend resultaat al zeg ik het zelf. De pan ziet er uit als een kwaliteitsproduct, je voelt het ook aan het gewicht. De pan voelt aan alsof het lang mee zal gaan. Deze hapjespan gaat mij nog jarenlang veel kookplezier opleveren !
Prachtige aanwinst voor onze keuken❤️
Als je eens gerechten wil maken die niet mislukken door ondeugelijke pannen dan raden mijn vrouw en ik je de pannen van Herman aan. Wat een aanwinst.❤️
Ik heb een 3 delige koekenpannenset…
Ik heb een 3 delige koekenpannenset gekocht en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er geweldig blij mee ben! Eindelijk hoop ik eens pannen te hebben gescoord die wel jarenlang mee zullen gaan. Dankjewel Herman den Blijker!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.