Herman den Blijker Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn laatste bestelling bij hun was de schalen set bij 1 schaal was een klein mankementje deze wiebelde iets ik heb dit kenbaar gemaakt en ben zeer goed en vriendelijk geholpen door de klantenservice... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Pannen besteld op vrijdagmiddag, zouden maandag bezorgd worden werd tijden bestelling aangegeven maar werd aangenaam verrast want stonden zaterdag al op de stoep! Daarbij zijn de pannen en braadslede... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na lang twijfelen heb ik de knoop doorgehakt en de complete pannenset inclusief alle messen aangeschaft. Wat een waanzinnig goede beslissing! De pannen met de unieke hybride honingraatstructuur levere... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige pannen . Snelle levering , netjes verpakt . Zijn zware pannen je merkt echt dat ze het geld waard zijn over een paar maanden laat ik weten hoe ze bevallen maar tot nu toe na paar keer ge... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de utensílios de cozinha
  2. Loja de artigos domésticos

Herman den Blijker is een van de bekendste en meest geliefde koks van Nederland. Al jarenlang inspireert hij miljoenen mensen om met plezier en zelfvertrouwen te koken – in zijn restaurants, op televisie en nu ook via hermandenblijker.nl. In onze webshop brengen we zijn passie voor eerlijk en smaakvol eten rechtstreeks bij jou thuis. In de webshop vind je een zorgvuldig samengestelde collectie kookgerei, keukenaccessoires en producten die Herman zelf gebruikt en vertrouwt. Wij geloven dat goed koken begint met het juiste gereedschap. Daarom selecteren we alleen producten die voldoen aan de hoge standaarden die Herman stelt in zijn eigen keuken – of je nu een doorgewinterde thuiskok bent of net begint. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar met persoonlijk advies over producten en bestellingen. We zorgen voor een snelle en betrouwbare levering, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt. Bij hermandenblijker.nl shop je met vertrouwen: duidelijke productinformatie, eerlijke prijzen en een eenvoudig retourbeleid. Koken zoals Herman – dat begint hier.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

944 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

944 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Geweldige AirFryer

Na mijn ervaring met de geweldige wokpan en hapjespan, was het niet moeilijk om de AirFryer aan te schaffen. Ook daar ben ik erg tevreden over. Ziet er niet alleen mooi uit, maar doet wat hij moet doen.
Een kwaliteits product. Snel geleverd in deugdelijke verpakking. Echt een aanrader!

Classificada 5 em 5 estrelas

KWALITEIT DAT VINDEN WIJ BELANGRIJK !

NOU DAT KRIJG JE BIJ HERMAN .
WE HADDEN AL EEN BAKPAN MET DEKSEL AANGESCHAFT EEN AANTAL MAANDEN TERUG .
MAAR WE WAREN ZO VERAST DOOR DE KWALITIJD EN GEMAK VAN DEZE PAN .
DAT WE BESLOTEN HEBBEN OM TWEE STEEL BAK PANNEN ERBIJ TE NEMEN .
WE ZIJN ER ERG TEVREDEN OVER .
Vandaag bestellen en eerlijk waar we hebben de pannen de volgende dag bezorgd gekregen , netjes in een doos verpakt helemaal TOP.
Tot de volgende Herman.

Niet twijfelen maar aanschaffen

Super snelle levering en heerlijke pannen om mee te koken en bakken.
Heel snel goed schoon te maken en een goede warmte verdeling. Zeker een aanrader!

Hele fijne pannen

Na eerder 2 koekenpannen gekocht te hebben, nu ook de hapjespan en wok gekocht. Wederom heel blij mee. Er bakt niets aan. En ze zijn heel makkelijk schoon te maken. Top pannen

18 de julho de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Deze pannen zijn nieuw voor mij

Deze pannen zijn nieuw voor mij. Ik moet er nog mee ‘leren’ koken, ondat we van gas overstappen naar inductie. De eerste vier sterren zijn binnen, want de pannen zien er mooi uit. Zijn ook niet te zwaar en de bestelling is vlekkeloos verlopen. De laatste ster komt wss ook wel als ik de pannen daadwerkelijk in gebruik heb 🤩

18 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over de aankoop

De bestelling was eenvoudig te plaatsen. De levering volgde, zoals beloofd, al de volgende dag. Dat is uitstekend.

De pannen bakken erg prettig. Er wordt aangeraden om ze eerst goed voor te verwarmen, en dat werkt inderdaad prima.

Als ik toch een tip mag geven: voeg een flyer toe met een korte uitleg over het gebruik van de pannen. Nu moet je die informatie op de website opzoeken. Een QR-code die direct naar de gebruiksaanwijzing verwijst, zou ook een mooie oplossing zijn.

Goed spul!

Intuïtief besloot ik deze pannen te proberen, omdat het concept me aanspreekt en ze veel betaalbaarder zijn dan de versie van HexClad. Eerst de koekenpannen geprobeerd en op de juiste manier in gebruik genomen. Zeer tevreden over de resultaten, het gebruik en het (niet onbelangrijk) schoonmaken heb ik tevens de wok besteld. Ook hier ben ik erg tevreden over. Ik heb ze pas net, dus ik weet nog niet hoe deze pannen erbij staan over 5 jaar... Maar vooralsnog vind ik ze erg fijn!

Overigens doe ik ze niet in de vaatwasser, maar was ze met de hand af. Is namelijk in dit geval veel sneller, gaat erg makkelijk en neemt niet de ruimte in de vaatwasser in beslag. Ik ben nu aan het sparen voor de kookpannen.

De webwinkel vind ik overzichtelijk en het bestellen en afrekenen gaat duidelijk en snel. Ik word wel een beetje moe van telkens het "bijna uitverkocht", maar dat zal bij de marketing horen.

DHL doet soms rare dingen en komen niet altijd afspraken na, maar in principe had ik de pannen snel onbeschadigd in huis.

Ik ben tevreden!

17 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Weer een super mooie ervaring gehad.

Weer een super mooie ervaring gehad.
Hele mooie koekenpannen gehad met deksels.
Super kwaliteit mooie koekenpannen voor alle hitte bronnen met perfect bijpassende deksels.

En dan als verrassing gratis mengkommen met deksel cadeau wat als een echte verrassing kwam.

Ik raad jullie webshop echt aan.

Mooie degelijke pannen

Mooie degelijke pannen! Ze zijn zwaarder dan ik had maar dat voelt wel goed :) bakken en koken gaat er goed in, zoals je van een pan mag verwachten. Koekt niet aan en idd makkelijk schoon. Mijn PFAS (verdachte) pannen zijn de deur uit ;)

Ik had een klein oneffenheid in een pan bij levering en dat heeft de klantenservice perfect en snel opgelost.

2 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Anti-aanbak koekenpannen voor het hele gezin

Eindelijk koekenpannen die niet krom trekken en aanbakken op onze inductiekookplaat. Duidelijke gebruiksaanwijzing met goede tips van Herman om de pannen mooi en anti-aanbak te houden. Super blij mee, maakt het bakken voor het hele gezin( ieder gezinslid gebruikt de pannen) een stuk makkelijker!

16 de julho de 2026

Fabulous quality

The information the products and ordering process was straightforward.
Quick delivery and a very good price for products of this quality.
I would highly recommend these Herman den Blijker products.

Classificada 4 em 5 estrelas

Kwalitatief goede pannen en zorgvuldige…

Kwalitatief goede pannen en zorgvuldige levering. De 24cm pan gekocht en de eerder gekochte kleine variant teruggestuurd omdat deze bij nader inzien te klein was. Ondanks het feit dat er veel contactmomenten met de klantenservice nodig waren, zeer netjes en coulant geholpen. Klasse. Aanrader

14 de julho de 2026