Nails Gallery Herning Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 3 em 5 estrelas

Fleksible tider. Gode priser. For det meste er det også et godt udført arbejde. Men nogle jabber også igennem det. Sidst tog det 45 minutter inkl den tid han tjekkede beskeder på telefonen. Resultat... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Manicure

Escrito pela empresa

Et besøg hos Nails Gallery vil du sent glemme. Vi har ikke bare fokus på at give dine negle sand forkælelse, men også på følelsen af velvære i hele kroppen. Vi skaber med andre ord en helhedsoplevelse.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

De er ikke helt professionelle.

De er ikke helt professionelle.. og de forstår ikke dansk ret godt. Og ved ikke om de produkter de bruger er godkendt her i Danmark. Syndes de er for hurtig og resultatet er også derefter. Jeg skulle have ordnet fødder og seclak på mine finger. Fødderne var rug og neglene ikke klippet 🤬 og jeg måtte bede om 3 lag på fingrene og nu en uge efter kan jeg se hun ikke nåede hele vejen rundt.

26 de junho de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Bestilte luksus pedicure

Bestilte luksus pedicure, men vet ikke helt hva som var luksus med det. Hovedpoenget for min del var fjernelse av hard hud og stell av føttene, det fikk totalt 5min av 60. Resten gikk stort sett til massasje på leggen, som for øvrig var behagelig og fint, og legging av shellack. Skuffet, da jeg så andre kunder fikk fjerning av hard hud og skrubb, men min behandler skippet det steget.
Hyggelig personale, men fremstår litt kaotisk og kanskje litt rotete. Litt lite igjen for pengene, men stadig helt okay opplevelse. Tror nok jeg går et annet sted neste gang.

27 de junho de 2026

Dejlig oplevelse

Jeg fik en virkelig god pedicure-oplevelse! Personalet var utrolig søde og venlige, og man følte sig godt taget imod fra start til slut. Massagen var helt fantastisk – virkelig afslappende og udført med stor omhu. Samtidig var prisen meget fair i forhold til den høje kvalitet. Jeg kan klart anbefale stedet og kommer helt sikkert igen! 👍🏻

19 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg havde bestilt tid til at få lavet…

Jeg havde bestilt tid til at få lavet mine negle, men da jeg kom var der ingen ledige, alle sad fordybet i deres nuværende kunder. Efter at have ventet i 20 min var den endelig en der spurgte mig, om jeg havde bestilt tid, hvilket jeg selvfølgelig svarede ja til, men intet skete. Der var kø og sad i forvejen 2 og ventede da jeg ankom. Efter 35 min måtte jeg forlade stedet uden service eller ordnet negle. Det er simpelthen for dårligt! Hørte endda en kunde der kom ind og spurgte om de havde til til at lave hendes negle, hvor på de svarede ja og spurgte om havd hun ville have lavet. På trods af at der var kø, og jeg som havde booket en tid ikke engang var kommet til. Spild af tid!

19 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vil gerne rose jer for flotte negle og…

Vil gerne rose jer for flotte negle og virkelig lang holdbarhed! Drengene er skønne og dygtige derinde!
Der mangler dog en der lige kan sige sæt jer ned det, det blir snart jeres tur. Te og kaffe og vand ville gøre en forskel når man venter. Men er meget tilfreds med negle.

16 de agosto de 2025

SÅ DÅRLIGT

SÅ DÅRLIGT! Jeg kom for en simpel opfyldning med en meget lys pink. De forstår slet ikke dansk ikke engang engelsk! Ham der lavede på mig var så voldsom og han fik mig til at bløde 3 steder. Min hud faldt også af under min hånd, fordi han var så voldsom og han rev bare huden af?!? Altså HVAD?! Mine negle gjorde så ondt hele resten af dagen. Han lavede dem også alt for kort. Den farve han brugte var også lagt så ringe, det var slet ikke lagt ordentligt så nogle steder er der ikke farve. Slet ikke 580 kr værd!

22 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Falsk reklame og dårlig service

Jeg havde booket en times pedicure, men fik kun 30 min. Da jeg påpegede fejlen, fik jeg at vide, at jeg bare kunne sætte mig tilbage i stolen og vente den sidste halve time. Jeg fik lov at betale fuld pris, også selv om jeg kunne påvise via deres hjemmeside, at den behandling jeg havde booket skulle vare i 60 min.

12 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg var derinde og få lavet…

Jeg var derinde og få lavet konfirmationsnegle. For det første havde de aflyst min booking hvilket vil sige at jeg skulle vente 1 time imens folk der ikke havde booket tid kom foran mig. Da det så endelig blev min tur spurgte hun hva jeg ville ha lavet. Jeg viste hende så et billede og lagde mine hænder på bordet, medarbejderen begynder dermed at grine da jeg har haft svært med neglebidning, jeg følte mig ydmyget og utilpas. Hun var meget aggressiv og kunne slet ikke forstå dansk, jeg var meget forvirret, pludselig slår hun mig på armen for at få min anden hånd op istedet for at sige noget. Neglene var også helt skæve og lignede slet ikke hinanden

15 de maio de 2025

Dårlig kundeservice

Jeg var derinde sammen med min Mor. Med det samme at vi træder ind i butikken, begynder en af medarbejdere næsten at råbe af os og siger, at vi ikke har meget tid og at vi skal skynde os, selvom at vi havde booket tid. Da vi prøver at forklare, hvad jeg gerne vil have lavet, begynder de at blive sure på os og de kan ikke rigtigt tale et sprog, som vi forstår. Min mor ved ikke, hvad det er hun gerne vil have lavet, som hun også fortalte, da vi bookede. Hun viser et billede, men får ingen hjælp eller vejledning. Så hvis du ikke har forstand på negle og du ikke har lyst til at blive voksen skældt ud, ville jeg ikke anbefale dette sted.

25 de maio de 2025

Smukke negle

Jeg er kommet hos Nails i 2 år nu. Altid fin service og tilfredsstillende resultat. Har endda fået en knækket negl lavet uden beregning flere gange. De har lidt en sprogbarriere, men det går fint med engelsk. Jeg bruger altid Thi, hun er super dygtig :-)

10 de fevereiro de 2025

Super ringe oplevelse

Super ringe oplevelse, fik lavet negle hos dem i søndags, følte at jeg næsten var til besvær når jeg stilte spørgsmål, fik ikke rigtigt nogen svar, og når det kom til kommunikation omkring hvad jeg ønskede firkantede med let rundede hjørner)fik jeg bare en "fy ha" pegefinger gestus det gik hverken være eller bedre end at jeg kom der fra med en gang skæve (måske?) mandel formede negle og nogle svindende fingerspidser rifter efter overdreven brug af neglefil, dog uden ad der var blevet slebet det mindste på undersiden, efter en times tid tog jeg mig mod til at få tilbage og i det mindste få slebet af på undersiden, så det ikke bare var klumper...
Det går hverken være eller bedre end at flere af neglene begynder at løsne sig i siden allerede mandag, jeg ringer til dem og bliver bedt om at komme ind og få det rettet, så jeg har nu brugt min onsdag (hvad der ellers skulle have været min hvile dag) på at køre til Herning, hvor jeg igen bliver mødt med en noget besværlig kommunikation (grundet sprogbarrierer) og får lavet alle neglene igen i den næsten rigtige form ( Gik bagefter til en anden negle tekniker og fik lidt konstruktiv kritik omkring hvor der blandt andet ikke burde være mellemrum imellem egen negl og tip, og linjer der burde følges for at give en harmonisk udseende negl) og gudhjælpemig om ikke min pegefinger negl løsner sig her til aften

1 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais