Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

ACV Contactcenter Antwerpen is echt een ramp, die reviews hier zijn jammer genoeg waar. Na switch telefoon geraak ik met mijn 2FA account niet meer op ACV website, meteen alle details gedeeld incl... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Gisteren naar Nationalestraat geweest , 3UUR ! zitten wachten om geholpen te worden , 2 personen die actief bezig waren .. Blonde vrouw achter de balie had meer streken dan Jenifer Lopez . Neerk... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Pas na 40min. iemand aan de lijn die pas na een maand een afspraak wil maken en dan zien ze dat je terug lid moet worden en willen ze zelfs het gesprek niet meer verderzetten... nog nooit meegemaakt.... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Het speelt geen rol welke dag of uur je hun probeert te bellen. Altijd het zelfde bericht...momenteel drukker dan gewoonlijk, probeert later nog eens. Dossier is opgestart na een faillissement, moest... Ver mais

1,6

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

72 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

1,6

Todas as opiniões

25 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

1 ster is nog teveel.

Een ster is zelfs nog teveel.
Maken fouten en zijn onbereikbaar. Je moet betalen voor hun dienst die er eigenlijk geen is want je moet alles zelf oplossen.
Als je belt haken ze gewoon in en mails worden zelden of nooit beantwoord. Sedert covid is dit razendsnel bergaf gegaan met de die vakbond.

5 de dezembro de 2023

GA NIET BIJ ACV!!!!

Ik ben reeds al 2 maanden bezig met het aanvragen van een werkloosheidsuitkering. Het ACV laat me elke keer extra dingen doen die natuurlijk nooit werken de eerste keer waardoor ik ondertussen al zoveel tijd er aan ben verloren dat ik spijt heb dat ik bij hun ben langs gegaan. Hun systeem is ook verourderd en onlogisch en totaal niet gebruiksvriendelijk . 1 TIP ga hier niet bij je kan verwachten dat het niet vooruitgaat.

5 de dezembro de 2023

Gewoon onbereikbaar

Gewoon onbereikbaar.
Waarom betalen we maandelijks voor een service die ruim onvoldoende is. Het betreft nochtans een levensnoodzakelijke dienst met omgang met mensen in moeilijke situaties. Schandelijk!

3 de dezembro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Uitkering

Ik ben aan een opleiding begonnen via de vdab, heb jaren gewerkt en wilde mij omscholen. De acv heeft mij nu al verschillende keren geen uitkering gegeven dit is toch niet normaal!! Maanden zonder inkomsten..
Ik zou de acv nooit aanraden.

2 de outubro de 2023

Slechte vakbond

Moet 7 maanden wachten op een uitkering die ik nog steeds niet heb. Ik krijg zeer onvriendelijke en onervaren mensen aan de telefoon. Luisteren niet naar mijn vraag. Leggen de telefoon gewoon af. En dit allemaal voor een dienst waarvoor ik betaal. heel simpel. Tip voor alle andere mensen. Sluit je aan bij een andere vakbond. Ik ga hetzelfde doen. Een betalende dienst moet correct werken. Het ACV helpt je niet.

12 de julho de 2023

Onvriendelijk en niet behulpzaam

Onvriendelijke en niet behulpzame man aan de lijn gehad.
Persoon praat langs de kwestie en luistert niet naar mijn vraag.
Foei en dat na 20 jaar lidmaatschap

1 de setembro de 2022

Reageren of antwoorden nooit

Reageren of antwoorden nooit op emails. Telefonisch zeer lang wachten. Regelmatig wordt de lijn verbroken. Als je dan uiteindelijk iemand aan de lijn hebt, is er geen antwoord op je vraag, of wordt je doorverbonden waarop... de lijn wordt verbroken... Dit meermaals meegemaakt als lid van ACV. Uiteindelijk lidmaatschap opgezegd. 1 ster teveel moeten geven.

15 de agosto de 2021

É esta a sua empresa?