Hidden Reality Opiniões 2245

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Så roliga spel - ah nog gjort alla utom ev två-tre stycken. Perfekt för våra familjekvällar. Den yngsta var nog 13-14 år när vi började spela dessa tillsammans för att han också skulle kunna känna sig... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Era kryssmord gillade jag, förmodligen för att jag kunde lösa dom. Just nu irriterar jag mig på att damen tagit med sig en raket till det ljudisolerade garaget där hundarna skyddas från just rakete... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Läste författarmordet sist och det var så välgjort. Jag verkligen älskar när varje detalj går ihop och hur dem redovisas i slutet. Inga lösa trådar. Ni är bäst på mordgåtor i just den bemärkelsen. Att... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

"Författarens egna öde" var ytterligare en rolig och engagerande kvalitetsmordgåta från HR. Vårt utredningsteam hamnade på en bokmässa, där fallet utmanade vår samarbets- och analysering förmåga till... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de e-commerce

Beställ hem en autentisk mordgåta att lösa med vänner och familj. Spännande sällskapsspel som passar alla som älskar att klura!

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Respondeu a 96% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Fantastisk kväll med familjen

Fantastisk kväll med familjen
Efter att ha spelat en hel kväll så är jag helt bässat. Nu har jag inte testat de svåraste gåtorna än men såg de medel till medel-svåra gåtorna som ganska lätta.

4 de abril de 2026

Resposta da Hidden Reality

Tack snälla för din härliga recension Gustav! Vad roligt att höra att ni hade en fantastisk kväll tillsammans med familjen 🥰

Classificada 1 em 5 estrelas

Besvikna!

Nu har vi provat två mordgåtor. Vi startade med stort intresse och engagemang. Dock känner vi oss besvikna över att motiven är långsökta och att det i vissa fall saknas information som skulle behövas för att komma fram till en lösning. I ett av fallen skulle man följa en länk för att lyssna på ett förhör. Det gick inte att nå den. Tyvärr gav inte detta mersmak.

4 de abril de 2026

Resposta da Hidden Reality

Tack för att du delar med dig av er upplevelse, även om vi såklart är ledsna att höra att det inte levde upp till era förväntningar.

Vad gäller länken så fungerar alla som dem ska, vad vi kan se. Men det kan ibland bero på t.ex. hur man öppnar den, ens egen uppkoppling eller vilken enhet/webbläsare man använder. Hör gärna av dig till vår kundtjänst på hemligheter@hiddenreality.se så hjälper vi dig reda ut detta. 🔎

Vi tar också med oss din feedback kring både motiv och upplägg, det är viktigt för oss att våra fall känns genomtänkta och logiska hela vägen.

Tack igen för din feedback!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket trevligt spel perfekt för…

Mycket trevligt spel perfekt för familjen.

3 de abril de 2026

Resposta da Hidden Reality

Tack så mycket för din recension! Vad roligt att höra att spelet passade så bra för familjen 🙌

Classificada 4 em 5 estrelas

Väl komponerat och spännande!

Vi tycker att det var ett väl komponerat och spännande spel med lagom svårighetsgrad för oss som förstagångsspelare.

3 de abril de 2026

Resposta da Hidden Reality

Tack snälla för fin recension! Precis så vill vi att det ska upplevas. Hoppas det blir fler fall för er framöver! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb och tillförlitlig leverans.

Snabb och tillförlitlig leverans.

22 de março de 2026

Resposta da Hidden Reality

Stort tack för din recension! 😊 Så härligt att höra att leveransen upplevdes som både snabb och tillförlitlig, det är verkligen något vi strävar efter! Tack för att du tog dig tid att skriva en recension, det betyder mycket för oss 💛

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag upplever när jag sitter och löser…

Jag upplever när jag sitter och löser dessa mordgåtor tillsammans med mina vänner att det är som att lösa riktiga mordfall. Det vill säga att Hidden Realitys mordgåtor är väldigt bra gjorda och proffsiga ända in i minsta detalj.

1 de abril de 2026

Resposta da Hidden Reality

Vilken fantastisk recension! 😍 Det betyder verkligen mycket att höra att ni får känslan av att lösa riktiga mordfall tillsammans ✨ Stort tack för dina fina ord!

Jätte rolig spelupplevelse!!

Jätte rolig spelupplevelse!!
Spännande och väldigt klurigt!
Vi har löst två av fallen hittills och nu har vi beställt två till 😎
Underbart spännande!

1 de janeiro de 2026

Resposta da Hidden Reality

Åh wow, stort tack för din härliga recension! Så kul att höra att ni haft en så rolig spelupplevelse och att ni redan hunnit lösa två fall, imponerande! Hoppas de nya fallen blir minst lika spännande och kluriga 🤩

Så kul med mordgåtor!

Så kul med mordgåtor!. Det bästa är när de är uppdelade i flera omgångar, då kan man ta lite varje vecka och stämma av t.ex. varje söndag. Det möjliggör spel på distans med kompisar som bor på annat håll. Älskar också när det är gåtor från långt tillbaka i tiden, det blir ett annat tänkande när lösningen är mer analog. Har precis köpt 2 till. Ser fram emot nya till hösten!

31 de março de 2026

Resposta da Hidden Reality

Så roligt att läsa, tack snälla för din fina recension! 🤩 Vad härligt att du redan har köpt fler, det gör oss så glada att höra! Vi jobbar för fullt med nya mordgåtor, så håll utkik… 👀

Hur bra som helst

Hur bra som helst. Love it.

27 de março de 2026

Resposta da Hidden Reality

Tack snälla för din härliga recension 😍. Så roligt att höra att du gillar det!

Såå roligt och kreativt

Såå roligt och kreativt! Rekommenderar starkt, kommer absolut beställa fler utredningar härifrån

21 de março de 2026

Resposta da Hidden Reality

Stort tack för din recension Tilde! Det gör oss så glada att du är nöjd och vill prova på fler av våra mordgåtor. Stort lycka till! 😊✨

/Tindra på Hidden Reality 🕵️‍♀️

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och bra mordmysterie

Snabb leverans. Vi har beställt ett mordmysterie innan som vi älskade. Nu beställde vi 3 till som vi inte provat än.

11 de março de 2026

Resposta da Hidden Reality

Så kul, stort tack för din recension! 💛
Härligt att leveransen var snabb och ännu roligare att ni gillade ert första spel så mycket att ni beställde fler! 🔎

Classificada 5 em 5 estrelas

Kul, men vill ha det svårare!

Tyckte detta var jätte kul och kommer definitivt göra det igen. Men hade främst velat att ni gör spelen lite svårare!

7 de março de 2026

Resposta da Hidden Reality

Vad roligt att höra att du hade kul, stort tack för din recension! Och vi tar verkligen med oss din feedback kring svårighetsgraden, kul att du vill ha ännu större utmaning! 🔎 Vi försöker alltid balansera nivåerna, men det är supervärdefullt att höra ditt önskemål 📝

Classificada 5 em 5 estrelas

När du vill göra något som verkligen får alla att bli delaktiga

Ett riktigt välgjort spel där man verkligen får känna sig som en utredare. Kul.

Resposta da Hidden Reality

Så kul att läsa, tack snälla för din fina recension! 😍 Så kul att ni kände er som riktiga utredare, det är precis den känslan vi vill skapa!

Var en riktigt rolig spelkväll

Var en riktigt rolig spelkväll
Löste mordet bröllopmordet

Resposta da Hidden Reality

Vad roligt att höra, tack snälla för din recension! Härligt att Bröllopsmordet bidrog till en riktigt rolig spelkväll 😄 Hoppas ni är sugna på att lösa fler fall framöver! 🔎

Seriemördaren på highway 56

Seriemördaren på highway 56!
Sjukt utmanande, men så roligt. Nu ska jag byta med min bror och lösa ytterligare mörd 🤗😍

Resposta da Hidden Reality

Vad kul att höra, tack snälla för din härliga recension! 🤩 Seriemördaren på Highway 56 är verkligen en utmaning, så grymt jobbat! 😄 Och vad roligt att du ska lösa fler fall, perfekt ju!

Classificada 5 em 5 estrelas

Så kul spel att spela med..

Så kul spel att spela med vänner/bekanta/familj. Otroligt intressant att komma på olika teorier och diskutera olika misstankar! Rekommenderar starkt!

Resposta da Hidden Reality

Vad roligt att höra, stort tack för din fina recension! Så kul att ni uppskattar spelen och tack för att du rekommenderar oss, det betyder mycket! 💛

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi spelade Midsommarmordet och den var…

Vi spelade Midsommarmordet och den var så rolig! Lagom kvällsaktivitet med två vänner och kul att se engagemanget som är lagt på detta 😍

Resposta da Hidden Reality

Vad härligt att höra, tack snälla för din fina recension! 😍 Så kul att Midsommarmordet blev en lyckad aktivitet tillsammans med vänner 🙌

Hoppas ni är sugna på att testa fler fall framöver!

Så intressant och roligt

Så intressant och roligt! Väldigt noggrant skapat och mycket genomtänkta detaljer. Så kul!

Resposta da Hidden Reality

Vad kul att höra, tack snälla för din fina recension! 🤩

Fantastisk mordgåta!

Spelade ”Den sista fjällvandringen” med ett par vänner. Otroligt spännande och engagerande. Materialet och ledtrådarna är välarbetade. Kul att det går att följa upp förhör och ledtrådar via smart utarbetade sidor och länkar på nätet som ger en autentisk känsla i utredningen. Vill ge en extra stjärna till inslaget där man ska ringa en ”person” och hålla förhör över telefon.
Vi var fyra personer och vi löste fallet på ca 4 timmar (effektiv tid). Det var verkligen utmanande och klurigt och det var intressant att läsa igenom svaret som bekräftade hur vi kommit fram till lösningen men som även visade detaljer som vi missat.
Jag vill bara öppna nästa fall på en gång!

13 de março de 2026

Resposta da Hidden Reality

Wow, stort tack för din fantastiska recension! 🤩

Så roligt att höra att Den sista fjällvandringen gav er en så spännande och engagerande upplevelse, och att ni uppskattade materialet. Imponerande hur ni löste fallet, riktigt bra jobbat!

Hoppas nästa fall kan öppnas snart...
Stort tack igen för att du tog dig tid att skriva!

Classificada 3 em 5 estrelas

Generellt bra mordgåtor, men vissa logiska hål och antaganden utan ledtrådar

Generellt är det bra mordgåtor, om än med en del antaganden och indicier snarare än solida bevis i vissa fall.
Dock blev vi besvikna på den okände stalkern där det krävdes många antaganden, och delvis motsägelsefulla eller krystade förklaringar utan ledtrådar i materialet för att få ihop det. Tex vad gäller vissa alibis

13 de março de 2026

Resposta da Hidden Reality

Tack för din feedback! Såklart tråkigt att Den okända stalkern inte levde upp till förväntningarna.

Vi tar verkligen till oss det du skriver, det är viktig feedback för oss, eftersom målet alltid är att lösningen ska kännas välgrundad och rättvis utifrån materialet man får. Har du möjlighet får du jättegärna mejla oss mer konkret vad det var som kändes oklart, så kan vi förhoppningsvis reda ut det tillsammans.

Stort tack för att du tog dig tid att skriva en recension!

/ Hanna på Hidden Reality 🕵️‍♀️

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.