Hidden Reality Opiniões 2245

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Så roliga spel - ah nog gjort alla utom ev två-tre stycken. Perfekt för våra familjekvällar. Den yngsta var nog 13-14 år när vi började spela dessa tillsammans för att han också skulle kunna känna sig... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Era kryssmord gillade jag, förmodligen för att jag kunde lösa dom. Just nu irriterar jag mig på att damen tagit med sig en raket till det ljudisolerade garaget där hundarna skyddas från just rakete... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Läste författarmordet sist och det var så välgjort. Jag verkligen älskar när varje detalj går ihop och hur dem redovisas i slutet. Inga lösa trådar. Ni är bäst på mordgåtor i just den bemärkelsen. Att... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

"Författarens egna öde" var ytterligare en rolig och engagerande kvalitetsmordgåta från HR. Vårt utredningsteam hamnade på en bokmässa, där fallet utmanade vår samarbets- och analysering förmåga till... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de e-commerce

Beställ hem en autentisk mordgåta att lösa med vänner och familj. Spännande sällskapsspel som passar alla som älskar att klura!

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

2 mil opiniões

Respondeu a 96% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 5 em 5 estrelas

Det är så roligt och jag gillar alla…

Det är så roligt och jag gillar alla filmerna och bevisen som vi får grotta oss ner i. Perfekt för en AW med jobbet.

26 de fevereiro de 2026

Resposta da Hidden Reality

Tack för din fina recension Anna! Så roligt att höra att det uppskattades! Stort lycka till med framtida fall 🕵️‍♀️
/Tindra på Hidden Reality 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Imponerade och kul man blir ju helt…

Imponerade och kul man blir ju helt besatt och fängslad av spelen! Skulle gärna komma på ett studiebesök för att se hur ni går tillväga. Tid och rum bara försvinner när man leker GW😊mvh Lena Björklund Eriksson

4 de março de 2026

Resposta da Hidden Reality

Stort tack Lena! Så roligt att höra, och vad kul att du hade vill komma på studiebesök 😄

Classificada 5 em 5 estrelas

Klurigt, kul! Bra o snabb service.

Mycket snabb service.
Klurigt, rätt så svårt men vi lyckades klura ut vem det var tillslut.

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Hidden Reality

Tack för din recension Emma! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med din upplevelse 🤩 Snyggt att ni lyckades lösa det tillslut också! 🕵️‍♀️
/Tindra på Hidden Reality

Kul och snabb leverans

Kul och snabb leverans

17 de fevereiro de 2026

Resposta da Hidden Reality

Vad härligt att höra! Vi blir så glada att du uppskattade både spelet och den snabba leveransen, tack för din recension! 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Så kul och autentiska fall

Så kul och autentiska fall! Vi har testat några stycken och alla är lika bra.

14 de fevereiro de 2026

Resposta da Hidden Reality

Åh vad roligt att höra! 😍 Det betyder jättemycket för oss att ni tycker att fallen känns autentiska. Stort tack för att ni spelar ✨

Stadens nya mästerdetektiver!

Det var kul med olika klurigheter i ordning. Jag gillade detta escape room- konceptet. Det blev mindre överväldigande än att öppna allt samtidigt och inte exakt veta vart man ska börja. Spännande även med ledtrådar och checklistor! Det hjälpte oss på vägen. Kul med olika alternativ på gärningsmän också. Bra att man kunde fortsätta spela ifall man gissade fel gärningsman. Fortsätt gärna med detta koncept!

Jag saknade dock en bakgrundshistoria i slutet som kopplade ihop hela story:n.

22 de fevereiro de 2026

Resposta da Hidden Reality

Stort tack för din utförliga och fina recension! 🤩 Vad roligt att höra att du uppskattade upplägget 🕵️ Kul också att checklistor, ledtrådar och möjligheten att fortsätta även om man gissar fel var uppskattat! Och tack för värdefull feedback! 💛

Välgjort

Snabb leverans. Välgjort spel som krävde mycket tankeverksamhet och klurande! Tar sin lilla tid att lägga ihop alla ledtrådar. Rekommenderar att börja med en lätt version första speltillfället. Men en kul upplevelse som kommer göras fler ggr.

13 de fevereiro de 2026

Resposta da Hidden Reality

Stort tack för din fina recension Fia! 🤩 Toppenbra tips till andra om att börja med en lätt första gången 🙌 Det gör upplevelsen ännu roligare när man kommer in i tänket. Så kul att höra att du vill spela fler gånger!

Otroligt

Nu har vi spelat alla lätta & medelsvåra och WOW vilken upplevelse! Jag som verkligen hatar spelkvällarna ser nu fram emot att få spela dessa

20 de fevereiro de 2026

Resposta da Hidden Reality

Åh vad roligt att höra, vilken recension! Tack snälla Ebba! 😍 Kanske dags för ett ännu klurigare fall nu? 🔎

Classificada 5 em 5 estrelas

Roliga spel och lagom kluriga (medium)!

Roliga spel och lagom kluriga (medium)!

18 de junho de 2025

Vad kul att höra! 😍 Tack snälla för din recension! ✨

Hoppas du vill lösa fler fall framöver!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och roliga utmaningar

Spelat flera av deras spel, vilka alltid är välgjorda och man måste verkligen tänka till. Aldrig beställt från deras hemsida, men blev glatt överraskad av den snabba leveransen.

30 de novembro de 2025

Resposta da Hidden Reality

Stort tack för din fina recension Felicia!💛 Vad roligt att höra att du spelat flera av våra spel och uppskattar att de är kluriga och välgjorda, och toppen att leveransen gick snabbt.✨

Allt toppen!

10 de fevereiro de 2026

Resposta da Hidden Reality

Åh, vad härligt att höra, tusen tack för din recension Malin! 🤩

Helt outstanding

Jag tror att jag har testat alla typer av svenska mordgåtor på marknaden, och Hidden Reality är verkligen i en klass för sig. För mig är det här de mest välgjorda mordgåtorna som finns.

Allt är genomtänkt, ledtrådarna hänger ihop snyggt, detaljrikedomen är hög och inget känns slumpmässigt. Ett stort plus är det varierade och roliga utredningsmaterialet med filmer, databaser, kartor, kvitton, ljudinspelningar mm. Det gör att man verkligen lever sig in i fallet.

Enda lilla feedbacken är att det hade varit nice med textning på film- och ljudklipp. För den som inte hör perfekt hade det underlättat mycket.

Sammanfattat rekommenderar jag starkt!

19 de fevereiro de 2026

Resposta da Hidden Reality

Wow, tusen tack för din fantastiska recension Ellen! 🤩 Det betyder verkligen jättemycket att höra från någon som testat många mordgåtor. Vi lägger ner mycket tid på detaljerna, så det gör oss otroligt glada att du uppskattar just det. Stort tack också för din feedback. 🙏 Det är en viktig synpunkt som vi tar med oss framåt. Tack för att du rekommenderar oss!

Superkul!

Så roligt och underhållande. Lagom klurigt.

6 de fevereiro de 2026

Resposta da Hidden Reality

Härligt att höra! 😍 Vad bra att det var underhållande och lagom klurigt 🌟 Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension!

Sjukt snabb leverans

Sjukt snabb leverans, riktigt spännande & roligt spel. Jag spelade med min sambo och vi löste ett fall på 2 timmar, så otroligt spännande, kan varmt rekomdera att beställa härifrån!

4 de fevereiro de 2026

Resposta da Hidden Reality

Wow, tack snälla för en så härlig recension!🙌 Och tack för att du rekommenderar oss, det betyder verkligen massor! Hoppas ni är redo för nästa fall snart 😉🔎

Så välgjort spel!

Väldigt välgjort spel, allt material kändes som riktig polismaterial. Vi spelade midsommarmordet. Rekommenderar

3 de fevereiro de 2026

Resposta da Hidden Reality

Åh vad kul att höra! 🤩 Stort tack för rekommendationen, det betyder massor för oss!

Classificada 5 em 5 estrelas

super bra och väldigt väl jort snabb…

super bra och väldigt väl jort snabb leverans

3 de fevereiro de 2026

Resposta da Hidden Reality

Tusen tack! Så glada vi blir att du är nöjd både med spelet och leveransen 😊

Superrolig umgängesaktivitet

Superrolig umgängesaktivitet, speciellt för mig som gillar deckare och kriminaldrama.
Beställde hem två nya så fort vi klarade den första!!!

13 de fevereiro de 2026

Resposta da Hidden Reality

Vad kul att du tycker det, stort tack för din recension! Lycka till med fler fall 🔎

/ Hanna på Hidden Reality 🕵️‍♀️

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.