Så roliga spel - ah nog gjort alla utom ev två-tre stycken. Perfekt för våra familjekvällar. Den yngsta var nog 13-14 år när vi började spela dessa tillsammans för att han också skulle kunna känna sig... Ver mais
Era kryssmord gillade jag, förmodligen för att jag kunde lösa dom. Just nu irriterar jag mig på att damen tagit med sig en raket till det ljudisolerade garaget där hundarna skyddas från just rakete... Ver mais
Läste författarmordet sist och det var så välgjort. Jag verkligen älskar när varje detalj går ihop och hur dem redovisas i slutet. Inga lösa trådar. Ni är bäst på mordgåtor i just den bemärkelsen. Att... Ver mais
"Författarens egna öde" var ytterligare en rolig och engagerande kvalitetsmordgåta från HR. Vårt utredningsteam hamnade på en bokmässa, där fallet utmanade vår samarbets- och analysering förmåga till... Ver mais
Beställ hem en autentisk mordgåta att lösa med vänner och familj. Spännande sällskapsspel som passar alla som älskar att klura!
Södra Allégatan 16, 41301, Göteborg, Suécia
Respondeu a 96% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Riktigt bra mord historier att lösa. Kommer beställa alla.

Resposta da Hidden Reality
Såg fram emot att lösa mysteriet, "Mannen på åkern" och hade höga förväntningar. Verkligen ett roligt koncept och det märks att det ligger mycket arbete bakom.
Men det tar för lång tid tycker jag och främst beror det på att materialet är alltför omfattande. Det är många variabler och då blir resonemangen kring möjliga lösningar också väldigt många, vilket självklart tar tid. Bedömningar som man ska göra i gruppen om man tex ska tro på det som just en karaktären har sagt, eller inte tro på, i ett förhör ger flera olika möjliga alternativ.
Man kan tipsa om några saker också, bland annat att en person läser, övriga lyssnar och väntar med sina kommentarer, också bättre om materialet är lite mindre då. Dessutom kan man ha en "tavla" med postIT-lappar eller liknande, som i en kriminalutredning, för att gemensamt få översikt.
Provar gärna nåt mer mysterium nån gång!

Resposta da Hidden Reality
Jätteroligt och spännande och ett väldigt roligt sätt att umgås över åldersgränserna.

Resposta da Hidden Reality
Har tidigare köpt från andra bolag , vi upplevde denna ( hotellmord) som att det saknades något.
Var skulle man börja ? Väldigt lite material att tillgå.
Vi löste det men kommer inte köpa härifrån mer .

Resposta da Hidden Reality
Jag löste mannen på åkern med min familj och det var jätteroligt! Jag rekommenderar mannen på åkern om det är första gången man spelar. Jag gillar de som gjorde spelets öga för detaljer! Jag uppskattade också att man fick en förklaring på varför mördaren gjorde det och att man fick reda på ledtrådarna som kopplade till gärningspersonen i facit. Jag rekommenderar verkligen och kommer lösa flera fall, det är en väldigt rolig aktivitet att göra med familjen eller vänner t.ex.

Resposta da Hidden Reality
Ett väldigt roligt mysterie men enligt oss många brister i resonnemanget.
Om en butik blir rånad, får den inte tillbaka 100% av beloppet, ett försäkringsbolag hade aldrig ersatt 60000kr i en sånn liten by och att e ekonomiskt ansträngd person skulle avrunda uppåt i uppdelningen av en summa är konstigt.
Det med flera saker var helt ologiska enligt vår uppfattning och absolut inget man kan dömma någon på

Resposta da Hidden Reality
Den här recensionen är baserad på mina egna upplevelser med att spela “Mannen på Åkern.”
På deras webbsida står det att just denna mordgåta “rekommenderas varmt att börja med om det är första gången du spelar detta typ av spel.” Jag har spelat så många av “detta typ av spel” att jag har glömt bort hur många exakt, och även fast det så tyckte jag att den här var omöjligt svår. Satt med min mamma och spelade den i ungefär 4 timmar och lyckades bara lista ut en enda del av fallet, men även det vi hade kommit på där var hälften inkorrekt. Om du vill bli detektiv/polis som riktigt yrke, eller du vill sitta i 8 timmar och analysera varenda minsta detalj på varje pappersbit, så skulle jag genuint rekommendera detta spel. Men om de beskrivningarna inte passar dig så rekommenderar jag starkt att ni inte köper detta. Det känns nästan som en mysteriefilm på grund av att när man får facit så tänker man “ja, kanske om det här var ett riktigt mordfall och jag var en riktigt polis så hade jag listat ut det där, men jag är bara en person som sitter i soffan och vill ha lite kul.”
Jag hade ändå tänkt att ge detta en 3/5 recension för att det var en kul aktivitet att försöka komma på en teori (även fast vi var helt ute och cyklade) och jag skulle fundera på att köpa flera, om det inte var för att spelet innehåller AI-genererade bilder (och troligtvis AI-genererad text) utan någon som helst information om detta i förväg, och det har garanterat att jag aldrig någonsin kommer köpa något från ert varumärke på grund av mitt starka hat för AI.

Resposta da Hidden Reality
Underhållande och klurigt! Hatten av för idén!

Resposta da Hidden Reality
I fallet vi löste var tidsuppfatttningen som de skrev ner väldigt fel och en tidpunkt vid dödstillfället också fel satt då den som dw skrev ner var helt fel då mordet egentligen kunde hänt vid ett helt annat tidsspann med mycket mycket mindre marginal för mordet. Även andelen av bytet var helt fel satt och mycket misledande. Intressant fall annars men många små misstag som inte alls är förklarade och facit antar en massa utan tillräckligt hårt bevis vilket gör att man inte kan utesluta många som de gjorde.

Resposta da Hidden Reality
Körde "mannen på åkern" tillsammans med min dotter, 13 år. På gränsen till för svårt för henne men det gick till slut. Väldigt välbalanserade ledtrådar och logiskt tänk gör detta mordmysteriet riktigt bra!

Resposta da Hidden Reality
Tråkigt koncept. Körde Mannen på Åkern. Du får all info på en gång. Jämför detta med Exit-spelen där du verkligen känner att du gör framsteg i spelet. Den känslan saknas helt i Hidden Realitys spel.

Resposta da Hidden Reality
Köpte ”Den kryptiska mördaren”. Otroligt långsökt och rörigt. Har tidigare kört andra mordgåtor från Hidden Reality som har varit mycket bra. Älskar dock koder men blev ordentligt besviken på denna

Resposta da Hidden Reality
Bästa julen ”ever” sa hela familjen, sonen i familjen vill nu börja läsa kriminologi! Mycket bra mordgåtor , jättebra ledtrådar filmer och bilder. Allt känns väldigt trovärdigt. Vi kände oss alla som riktiga detektiver!

Resposta da Hidden Reality
Julkalendern "Tågmordet" var nästan helt ospelbart på grund av texten. Antingen hade ni försökt göra en skuggeffekt eller så var det ett feltryck, men ingen orkade läsa korten någon längre stund. Riktigt värdelöst. Pengarna tillbaka (vilket vi inte fått) känns inte ens som att det räcker till när det handlar om en julkalender.

Resposta da Hidden Reality
Så välgjorda och spännande mordcase!! Det blir garanterat flera mordfall vi kommer utreda! 🧐🤩

Resposta da Hidden Reality
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.